Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 24

Θέμα: Καθαρισμός Χώρου Αποσκευών

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν σου χυθηκε πανω στη μοκετα που καλύπτει το χωρο της ρεζερβας, βγαλτην και πλύντην με πολύ νερό και σαπουναδα. Αν εχει παει και πιο μεσα ο καφές, βγάλε τα παντα και καθαρισε τα ένα - ενα. Ο χωρος της ρεζερβας ειναι μεταλλικός, μαλλον ευκολη δουλειά ειναι.

το παλιο μου αμαξι, ειχε χυθεί ενα ολοκληρο μπουκαλι χλωρινη πανω στη μοκετα (ελαττωματικη συσκευασια του S/M). Τα καταφερα μονος μου και το ξεμυρισα το αυτοκινητο. Μην πελαγωνεις.

2. The Following 8 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (01-09-13), antoniskrg (01-09-13), aristent (01-09-13), Bazil Van Sinner (01-09-13), BILL007 (01-09-13), dafidack (01-09-13), Kostas_1 (02-09-13), Ptboul (02-09-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν σου χυθηκε πανω στη μοκετα που καλύπτει το χωρο της ρεζερβας, βγαλτην και πλύντην με πολύ νερό και σαπουναδα. Αν εχει παει και πιο μεσα ο καφές, βγάλε τα παντα και καθαρισε τα ένα - ενα. Ο χωρος της ρεζερβας ειναι μεταλλικός, μαλλον ευκολη δουλειά ειναι.

το παλιο μου αμαξι, ειχε χυθεί ενα ολοκληρο μπουκαλι χλωρινη πανω στη μοκετα (ελαττωματικη συσκευασια του S/M). Τα καταφερα μονος μου και το ξεμυρισα το αυτοκινητο. Μην πελαγωνεις.
    Τελικά έχεις δίκιο. Και σε μένα βγαίνει ολόκληρη. Θα την βγάλω και θα προσπαθήσω να καθαρίσει με καρπέξ. Ίδωμεν.....

4. The Following 2 Users Say Thank You to antoniskrg For This Useful Post:

PANOS-E60 (01-09-13), Ptboul (02-09-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο antoniskrg Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά έχεις δίκιο. Και σε μένα βγαίνει ολόκληρη. Θα την βγάλω και θα προσπαθήσω να καθαρίσει με καρπέξ. Ίδωμεν.....
    οτι κι αν κάνεις (καρπεξ ή μπουγαδα), καντο συντομα, αν στεγνωσει καλά το φραπογαλο, δυσκολα θα ξελεκιασει.

6. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

antoniskrg (01-09-13), aristent (01-09-13), Ptboul (02-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP