Θα σου γράψουν οι άλλοι να περάσεις πρώτα από την ενότητα για να μας συστηθείς!!
Εμένα δεν με πειράζει!
Καλως ώρισες
Απάντηση δεν έχω όμως να σου δώσω.
Θα σου γράψουν οι άλλοι να περάσεις πρώτα από την ενότητα για να μας συστηθείς!!
Εμένα δεν με πειράζει!
Καλως ώρισες
Απάντηση δεν έχω όμως να σου δώσω.
UP YOURS!
alex1 (23-08-13), Leonidas_E39 (24-08-13), Ptboul (24-09-13), Vasilis (26-08-13)
alex καλωσήρθες, πέρνα μια βόλτα από το https://www.mygarminsatnav.net/ να ρωτήσεις. Αν και λέει για Garmin τα παιδιά που ασχολούνται λύνουν και δένουν και τα Navigon.
Γενικά τα Pois στο Navigon είναι μέσα στον χάρτη .map και μερικά έξτρα τα δίνει η navigon σε ξεχωριστό .pom αρχείο μέσα στον φάκελο /POI.
Έχω το 92 Premium Live και το 70 Premium (παλιότερα και το 2100 max) και δεν περνάω τίποτα πλέον από αλλού, μόνο ότι βγαίνει μέσα από τους χάρτες.
Φωνητικές οδηγίες για τις κάμερες έχει ούτως ή άλλως,λέει "Προσοχή, Επικίνδυνο Σημείο", ή κάτι παρεμφερές.
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου συγνώμη απο όλους όμως εαν κάνεις search στο forum σας όπως κι έκανα με το που μπήκα ( νέο μέλος) δεν θα σου βγάλει τίποτα οπότε δεν το έκανα άμεσα με αποτέλεσμα να το ξεχάσω.Ζητώ πάλι συγνώμη πάντως Είμαι ο Αλέκος κι έχω ένα Ε46 Ευχαριστώ.
Dr. Yamastura (24-08-13), Samaro (23-08-13)