Λες να ξεκινήσει ντου το ΣΔΟΕ και στις εκκλησίες ή στα κτήματα;
Πάντως όσοι είναι να παντρευτείτε και δείτε άγνωστες φάτσες που δεν έχετε καλέσει, για έχετε το νου σας......![]()
Λες να ξεκινήσει ντου το ΣΔΟΕ και στις εκκλησίες ή στα κτήματα;
Πάντως όσοι είναι να παντρευτείτε και δείτε άγνωστες φάτσες που δεν έχετε καλέσει, για έχετε το νου σας......![]()
στην περιοχη που πηγα εγω παντως αυτοι που δεν μου εκοψαν συμβαδιζουν με τη λιστα του σδοε.
αυτο ειναι ενα κυκλωμα που η φοροδιαφυγη αγγιζει το 101%.
απο τον παπα μεχρι τον παρκαδορο κανεις δεν δηλωνει τιποτα.
ειναι γνωστο αυτο και το βλεπουμε καθε φορα που παμε σε ενα γαμο ή βαφτιση.
Υπαρχει περιπτωση να παει εφηβος ή παιδι να καταναλωσει και να του δωσουν αποδειξη?
Καμια μα καμια!!!
Σε σουβλατζιδικο ,πιτσαρια,beach bar,μπιλιαρδαδικο,μπαρακι ορθαδικο, παγωτα επωνυμης φιρμας τσεκαρισμενο!!!
Εμενα παντως επειδη μαλλον μικροδειχνω σε διαφορα μερη στις διακοπες μου,προσπαθησαν να κανουν την αποδειξη γαργαρα χαχαχα
Με το αποκορυφωμα να μη μας δωσουν αποδειξη ουτε μεσα σε gift shop στο πραυλιο Ιερας Μονης, ουτε βεβαια υπηρχε πουθενα η πινακιδα οτι ο πελατης δεν υποχρεουται αν δεν λαβει κλπ...
Βεβαια γενικως και σε σχεση με αλλες χρονιες νομιζω οτι ηταν κατα πολυ λιγοτεροι αυτοι που δεν εκοβαν αποδειξεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 23-08-13 στις 13:41
Εντάξει υπάρχουν αυτοί που δεν κόβουν αποδείξεις...
Μια τακτική είναι να μην τους ξανά προτιμήσεις ...
Αλλα και μια άλλη απλά κ ευγενικά να την ζητήσεις ...
Μου σπάει τα νεύρα όταν χρειάζεται να την ζητήσω... Αλλα περισσότερο στεναχωριεμαι -τρώγομαι με τον εαυτό μου , αν δεν τη ζητήσω και φύγω.
Στο χέρι μας είναι. Ευγενικά ζητάμε τη νόμιμη απόδειξη κ φεύγουμε κύριοι. Αν πάλι είναι να μπλέξουμε σε κανένα σκηνικό με φούσκωτους κλπ, απλά την κάνουμε ... Και δεν ξανά πατάμε ...
Ας βοηθήσουμε στο ποσοστό που μπορούμε. Ακόμα δεν έχω φτάσει σε καταγγελίες... Και δε νομίζω να φτάσουμε εύκολα σαν έλληνες... Αλλά ας ζητάμε τουλάχιστο τις αποδείξεις για τις δικές μας αγορές.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 23-08-13 στις 14:10
Έλεγχος ΣΔΟΕ και στα κοινόχρηστα πολυκατοικιών. Κλιμάκιο έσκασε μύτη στο διαχειριστή (φίλος μου), για να δει αν ο κηπουρός τούς κόβει απόδειξη.
Τέσσερα χιλιαρικάκια το πρόστιμο / διαμερισμάτων.
βαστα τομσεν...![]()
Leonidas_E39 (24-08-13), Monsta (23-08-13), PANOS-E60 (23-08-13), vagmag (23-08-13)
vagmag (23-08-13)
Ειναι ικανοι να βγαλουν δημοσιο κολοχαρτο democracy soft paper και να πληρωνεις φορο αν δεν αγοραζεις συγκεκριμενη ποσοτητα.Οι ανθρωποι μου θυμιζουν την ταινια ο δρομος με τις λευκες.
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
«Ακυρο» στις επενδύσεις στην Ελλάδα βάζει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν υπάρχει λόγος να επενδύουν οι Ρώσοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και τους καλεί να επενδύσουν στη Ρωσία, αφήνοντας αιχμές για τον ομογενή επιχειρηματία Ιβαν Σαββίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.
Σε δηλώσεις του σε διευρυμένη σύσκεψη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του Ροστόφ από όπου κατάγεται και αναπτύσσει μεγάλο μέρος των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε πως πληροφορήθηκε με «έκπληξη» πως πραγματοποιήθηκε μια αρκετά σοβαρή επένδυση το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα αφήνοντας αιχμές για τον κ. Σαββίδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει: «Ορισμένοι συνάδελφοι, που είναι παρόντες εδώ, το κάνουν αυτό, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι παρόντες εκείνοι που επενδύουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι μια αρκετά σοβαρή επένδυση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα», ανέφερε.
Συνεχίζοντας, ο κ. Πούτιν έριξε επενδυτική «πόρτα» στην Ελλάδα προσπαθώντας να «χρυσώσει το χάπι», καθώς ναι μεν δήλωσε πως «η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας» ωστόσο υποστήριξε πως υπάρχουν σοβαρά «οικονομικά και εν γένει χρηματοοικονομικά προβλήματα εκεί» και επεσήμανε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιλέξει ένας επενδυτής μια τέτοια χώρα «προφανώς προβληματική», όταν μπορεί την ίδια στιγμή να επιλέξει την Ρωσία για επενδύσεις.
Η κίνηση αυτή του Ρώσου προέδρου, έρχεται να γκρεμίσει τις όποιες επενδυτικές «γέφυρες» προσπαθούσε να δημιουργήσει η Ελλάδα με την Ρωσία, καθώς το μήνυμα του κ. Πούτιν πως αντί για την Ελλάδα είναι προτιμότερο οι Ρώσοι επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα τους, ήταν κάτι παραπάνω από σαφές
Πηγή: https://www.iefimerida.gr/node/119253#ixzz2cnf6EoxF
Αδικο έχει;