Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΝΕΑ FERRARI 458 SPECIALΕ?

Ψήφισαν
46. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

    43 93,48%
  • ΟΧΙ

    3 6,52%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: BREAKING:FERRARI 458 SPECIALE

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    16-06-10
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Ηλικία
    41
    Μηνύματα
    1.967
    Thanked
    5352
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Όποιος έβρισκε την 458 λίγο "φλώρικη"....τώρα με την Speciale το εργαλείο έδειξε όσο άγριο έπρεπε να είναι. Το μοτέρ όμως είναι που κλέβει την παράσταση....γεια σου ρε Ferrari που επιμένεις ατμοσφαιρικά!!!!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]


  2. The Following 3 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

    aristent (21-08-13), Panos 316T (29-08-13), Vasilis M3 (21-08-13)

  3. #2
    Εγγραφή
    26-06-13
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    66
    Thanked
    35
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    E Σιγουρα Αυτο ειναι το Μεγαλειο που την κανει να εχει την διαφορα και να ειναι Ν.1 απο τα αλλα supercars οχι οτι επιμενη στην Ατμοσφερα αλλα ο βασιλιας ειναι μονο στην ατμοσφερα εκει που κανεις δεν μπορει να φταση τα μοτερ της (συμπεριλαμβανομενου και η Lamborgini), η Ferrari aκολουθη παντα πιστα την παραδοση της τουοτι τα επιτευγματα της να ειναι πιστα αντιγραφα και κατα το πλειστον κοντα στο ανωτερο οχημα , το μονοθεσιο F1.
    η FXX Evoluzione ειναι το μονο ας πουμε 2θεσιο συμβατικο αυτ. που εχει πλησιαση το μονοθεσιο F1 σε οδηγηση στυλ επιδοσεις κρατημα,,,,
    π.χ. σε Supercars Compitision in Arizona η FXX Ev. βγηκε πρωτη χαλαρα απο το θεωριτικα γρηγ.supercar Buggati Veyron 1300 απο SALEEN, SS,,(SHELBY SUPERCARS,,Koenigseg , και αλλα ειδικα η B. Veyron 1300 ειχε παθη συντριβη απο την FXX ηταν κοντα 1 γυρο πισω στους 15 , και δεν επιασε τελικη τετραδα ειχε χαση και εμεινε πισω και απο τα Αμερικανικα Saleen , SS , Pontiac Vector SE, και Murcielago ,,,, σ'αυτην την Top Ανεμετρηση μου εκανε εντυπωση πως δεν ειχε εμφανιστη απο την Porsche το GT2 RS αλλα ενα αλλο της Tec.Art Bau με 900+ PS.
    ετσι κι'αλλιως was by Supercars Owners. and Sponsored Compitision.
    Πρωσοπικα σκεφτομε μια αναμετρηση την γιγαντιαια αναμεσα στο Ν1 και το Ν2
    FXX και GT2 RS Tα 2 Γρηγωροτερα στον Κοσμο (οχι βεβαια Θεωριτικα απο τεχνικα στοιχεια) αλλα στην αποδειξη πραξης,,,
    πιστευω πως σε εκκινηση το GT2 RS θα στεκοταν καλα ισως επερνε και κατι (βεβαια παλι εξαρταται απο αντανακλαστικα του σοφερ) αλλα στην συνεχεια,,,,,θα υπηρχε Αναποφευχτα ο μονολογος FXX Evoluzione.




    σε Video απο την αναμετρηση στην Αμερικη το τρελλο ειναι πως ο σωφερ της FXX την ειχε φερη τοσο οριακα με αποτελεσμα να δουν οι θεατες αρκετες φορες στα πλαγια μπροστα αριστερα - δεξια οι μασπιεδες ακουμπουσαν και εβγαζαν για αρκετα μετρα σπιθες,,,,,,, (Οut of Mind).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Solorider : 22-08-13 στις 17:02

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP