ο προφυλαχτηρες ειχε χτυπηθει (απο τον προηγουμενο) κ ειχε ραγισει κ στις δυο γωνιες κατω απο τα προβολακια,εκει που ερχονται κ οι πλαστικοι θολοι.μετα απο μια βολτα στην ωραια κηφισια με τους ωραιους δρομους καθως εφτιαχνα κατι στο ραδιο πεφτω σε κατι το οποιο ηταν τοσο βαθυ που κοπανησε ολος ο προφυλαχτηρας στο δρομο απο τη μια γωνια,με συνεπεια να φυγει ολοκληρο κομματι.μετα απο ολη την διαδικασια δεν τον εψησα.απλα τον αφησα σε δωματιο 2 μερες κ τραβηξε μονος του.με τοση ζεστη ηταν ευνοικο στο ολο θεμα.
BILL007 (15-07-13)
πλησιαζοντας ο Σεπτεμβρης (μηνας βαψιματος) μου εχει ερθει κ αλλο ενα μπαξιμο στο σκαφος....σκεφτομαι να τοποθετησω στον εμπρος κ στον πισω προφυλαχτηρα τα πλαινα φωτα που ειχαν
φορεσει τα Ε30...
αλλα κ τα Ε34...
πως φανταζεστε,,,θα του πηγαινε κατι τετοιο????
μπορω να τα βαλω κ δοκιμαστηκα κ αν μου αρεσουν τα αφηνω αλλα το προβληματακι ειναι οτι στο μπροστα προφυλαχτηρα δεν ξερω αν το περνει πανω στο πλαστικο,ειδαλως θα πρεπει να κοψω προφυλαχτηρα κ μετα γυρισμο δεν εχει.
ναι το ξερω αλλα δεν ειναι κ τοσο δυσκολο το εγχειρημα!
ο λογος ειναι γι'αυτα εδω αλλα προς το παρων δεν τα εχω βρει σε πορτοκαλι -κοκκινο.......https://www.ebay.co.uk/itm/USA-DEPO-...item48585af616
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIANNHS M : 17-08-13 στις 18:40
Bazil Van Sinner (18-08-13)
Ρε παιδες μονο εγω νομιζω οτι δεν θελει βαψιμο το αμαξι? χαχαχα
πειτε με χαζο ειτε κολλημενο ή οπως θελετε αλλα οταν σε περασμενο ποστ ανεφερα το χρωμα κοκκινο που θα ηθελα να το κανω στο μυαλο μου ειχα κατι τετοιο......
.............
.........
ετσι με αντιθεσεις μαυρες ή ανθρακονημα κ μαυρη ζαντα με νικελ πατουρα.αρρωστεια
Εγω ψηφιζω το κοκκινο.
Θεωρω οτι ειναι και πιο σπανιο.
Θελει πολυ περιποιηση και προσοχη μετα ομως.
aristent (28-08-13)