Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: CHECK ENGINE 335 E92

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο engelo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι μεταχειρω ειναι... απλα δεν το εκανε!!!
    μετα το τελευταιο update το κανει. ειμαι σιγουρος γιατι βρισκεται σε κλειστο παρκινκ και ακουγονται τα παντα.

Οι πολλαπλασιαστες κοστιζουν ;
    Με πολλαπλασιαστές δεν έχω προσωπική εμπειρία στο 35αρι οπότε δεν μπορώ να σου πω κόστος, αυτό που μπορώ να σου πω ώμος αν θες να γλυτώσεις το κόστος εργασίας είναι ότι μπορείς να τους αλλάξεις πολύ εύκολα μόνος σου αν πιάνουν και τα χέρια σου.

Παρόλο αυτά γιατί οι περισσότεροι αναφέρεστε στους πολλαπλασιαστές, εφόσον μέχρι στιγμής δεν είχε κανένας πρόβλημα σε 335 ? ή μήπως είχε ?

2. The Following User Says Thank You to tokiko For This Useful Post:

mark e92 (15-08-13)

Περιοχή
    Pireas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με πολλαπλασιαστές δεν έχω προσωπική εμπειρία στο 35αρι οπότε δεν μπορώ να σου πω κόστος, αυτό που μπορώ να σου πω ώμος αν θες να γλυτώσεις το κόστος εργασίας είναι ότι μπορείς να τους αλλάξεις πολύ εύκολα μόνος σου αν πιάνουν και τα χέρια σου.

Παρόλο αυτά γιατί οι περισσότεροι αναφέρεστε στους πολλαπλασιαστές, εφόσον μέχρι στιγμής δεν είχε κανένας πρόβλημα σε 335 ? ή μήπως είχε ?
    Προσωπικα δεν εχω... (ως τωρα)

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Μιχάλης Εμφάνιση μηνυμάτων

eixa kai me polaplastiastes kai me injectors , doxa to theo miso kinitira exo allaxei ,to provila edo nomizo akougetai san adlia ypsilis tis opoies tis eixa episeis me to pou ebala benzini stin jugoslavia
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atha : 16-08-13 στις 12:15
    live free and drive hard

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP