Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μετατροπή Ε92/Ε93 σε Μ3 αξίζει;

Ψήφισαν
60. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ΝΑΙ

12 20,00%
  • ΟΧΙ

36 60,00%
  • ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ

12 20,00%
Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 95

Θέμα: Μετατροπή Ε92/Ε93 σε Μ3

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες αν παιρνει κομπρεσερ το δικο σου και μη τους χαριζεις αλλα χρηματα σε παγια εξοδα.
    Δεν εχω ουτε Ε92 ουτε Ε93 Φανη για να σου απαντησω κοινος ειμαι στον ατμό.
    ///M-POWER

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KalpasM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω ουτε Ε92 ουτε Ε93 Φανη για να σου απαντησω κοινος ειμαι στον ατμό.
    Α νομιζα εχεις, δεν το διαβασα ολο.

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο λάθος που κάνουν πολλοί μελλοντικοί ιδιοκτήτες και μιας και είναι ακόμα σε πρώιμη σκέψη το όλο εγχείρημα καλό είναι να γνωρίζει ο άνθρωπος πάνω-κάτω τι θα του κοστίσει να τη κινεί και να τη συντηρεί.

Το λάθος λοιπόν είναι ότι κάποιοι κοιτάνε μόνο τη κτήση και όχι τη συντήρηση.

Μπορεί λοιπόν να του κοστίσει 25, 30 χιλιάρικα μια Ε92 Μ3 για να την αγοράσει ή να τη φτιάξει αλλά να υπολογίσει ότι θα δίνει και 6 με 7 χιλιάρικα το χρόνο για να τη συντηρεί.

Προφανώς μιλάμε για νόμιμες, γνήσιες ή δηλωμένες περιπτώσεις Μ3 Ε9x.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να κυκλοφορεί με αδήλωτη μετατροπή καθώς αν τον σταματήσουν τότε γίνεται κατάσχεση του οχήματος, πας στον εισαγγελέα για ψευδή δήλωση, πλαστογραφία και διαφυγόντα κέρδη.

Και μην πείτε ότι δε γίνονται έλεγχοι. Πριν ένα μήνα με σταμάτησαν για δίπλωμα, άδεια, ασφάλεια.

Κάποια πράγματα που πρέπει να μπούνε στο τραπέζι όταν τα βάλει κάτω ο άνθρωπος.
    για μενα μην μπεις καν στο κοπο για αυτου του ειδους τι μετατροπη,τουλαχιστον ακομα!!!ασε να πεσουν κι αλλο (δυστυχως ή ευτυχως) οι τιμες κ να εχουν γινει καποιες μετροπες για να υπαρχει η εμπειρια.ομως μην ξεχνας πως ΟΣΟ χρημα κ να ριξεις(,που θα ειναι πολυ,παρα πολυ,εκτος κι αν εχεις ακρες για φθηνα ανταλλακτικα), ΠΟΤΕ δεν θα ειναι οπως το γνησιο + οτι ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ενα γνησιο να τα βαλεις διπλα διπλα κ να ξηλωνεις απο το ενα κ να τοποθετεις στο αλλο μην περιμενεις οτι με την πρωτη μιζια θα σου δουλευουν τα παντα οπως πρεπει.αλλη ενναλακτικη να κανεις το κεφι σου δεν εχεις σκεφτει???
    φιλικα παντα.

4. The Following User Says Thank You to GIANNHS M For This Useful Post:

KalpasM3 (13-08-13)

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIANNHS M Εμφάνιση μηνυμάτων
    για μενα μην μπεις καν στο κοπο για αυτου του ειδους τι μετατροπη,τουλαχιστον ακομα!!!ασε να πεσουν κι αλλο (δυστυχως ή ευτυχως) οι τιμες κ να εχουν γινει καποιες μετροπες για να υπαρχει η εμπειρια.ομως μην ξεχνας πως ΟΣΟ χρημα κ να ριξεις(,που θα ειναι πολυ,παρα πολυ,εκτος κι αν εχεις ακρες για φθηνα ανταλλακτικα), ΠΟΤΕ δεν θα ειναι οπως το γνησιο + οτι ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ενα γνησιο να τα βαλεις διπλα διπλα κ να ξηλωνεις απο το ενα κ να τοποθετεις στο αλλο μην περιμενεις οτι με την πρωτη μιζια θα σου δουλευουν τα παντα οπως πρεπει.αλλη ενναλακτικη να κανεις το κεφι σου δεν εχεις σκεφτει???
    φιλικα παντα.
    Έχω σκεφτεί Γιάννη να είμαι ειλικρινής,απλώς τα άλλα εγχειρήματα είναι πιο προσωπικά πχ ντριφτάδικο.Δεν έχω την δυνατότητα να κάνω κάτι προς το παρόν αλλά παράλληλα το ψάχνω. Αλλα φυσικά μπορείς να μου πεις την πρόταση σου η οποία είναι σεβαστή.
    ///M-POWER

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ένα ενθαρυτικό μύνημα του θέματος είναι ότι στη γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών έχει έτοιμα σε εμφάνιση με υποφερτό κόστος κτήσης και αναπτερόθηκε το ηθικό μου!
    ///M-POWER

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KalpasM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα ενθαρυτικό μύνημα του θέματος είναι ότι στη γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών έχει έτοιμα σε εμφάνιση με υποφερτό κόστος κτήσης και αναπτερόθηκε το ηθικό μου!
    Βάλε να δούμε και εμείς...

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχεις δίκιο mark https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3882320/

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3989169/

Αυτά τα δύο ξεχώρισα!
    ///M-POWER

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτα ειναι μετατροπες εξωτερικα η ειναι παραγγελία λουκ Μ3 απ την αντιπροσωπεία?

Αν ειναι παραγγελία θα ειναι καλή φάση γιατι ειναι τελείως διαφορετικά να το πάρεις έτοιμο απ την αντιπροσωπεία με την έννοια οτι ειναι κάτι απ την αρχή και οχι κοψε ραψε

Το 320 πιστεύω οτι ειναι Value For Money.Διοτι το συγκεκριμενο μοτερ και ολα τα παρελκομενα του θα φυγουν ποιο ευκολα απο οτι το 335.

Ενα 20αρικο π.χ το παιρνεις και μετα το μονο που θα ψάξεις ειναι ενα καλο τροπετο με τον V8 και τα μηχανικα μερη.

10. The Following User Says Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

KalpasM3 (14-08-13)

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν νομίζω να βγαίνει με παραγγελία το Μ3 λουκ καθώς υπάρχει το Μ-πακ αλλά δεν παίρνω όρκο.

Άρα μετατροπή σε λουκ πιστεύω πως είναι.

Εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνα ένα απλό 320 και να το έκανα λουκ Μ3 ή ένα Μ-πακ και να το κρατούσα έτσι.
    Επίσης το ότι έχει το Μ3 λουκ δεν σημαίνει ότι του λείπει μόνο ένα V8 για να γίνει σωστό Μ3 μετατροπή διότι ως γνωστόν μία σωστή μετατροπή Μ3 πρέπει να είναι μετατροπή και όχι να δείχνει απλά Μ3 εμφανισιακά.

Rides
    2

Προεπιλογή

Εννοείται και δε βγαίνει λουκ Μ3 το αυτοκίνητο.

Sent from a mobile device
    Nikos

Σελίδα 6 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP