spara δεν πιστευω στα ματια μου φιλε!!!!!!ευγε!!
Το Πενβε
Το Οξαποδω
Evo 8/9
spar@ (10-08-13)
για το κοστος των ανταλλακτικων υπαρχει η λυση των Aftermarket και του νετ
για την ποιοτητα βαφης-δερματα λιγο υπερβολικο σε βρισκω....
τα πλαστικα του δεν ειναι ταξι και μαλιστα δεν ξεφλουδανε......οπως στα δικα μας με την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, θα συμφωνουσα λοιπον στην εκφραση.....λιτο εσωτερικο
για τα υπολοιπα που εσυ θεωρεις μειονεκτηματα, για καποιους ειναι αυτο που ζητανε απο ενα αυτοκινητο!!!
και το Μ5 ειναι ''ειδικο'' αλλα δεν εχει καπου ταμπελακι που να αναφερει ποτε ληγει......
στην τελικη και παντα φιλικα, θα ηθελα να σου πω οτι δεν πρεπει να ειμαστε απολυτα αρνητικοι σε οτι δεν μας αρεσει - εκφραζει, ολα τα αυτοκινητα εχουν μειονεκτηματα - πλεονεκτηματα και ο υποψηφιος αγοραστης τα βαζει στην ζυγαρια και αναλογως πραττει......
στα δικα μας π.χ, μιλαμε για can-bus - εγκεφαλους στα ηλεκτρονικα και το αδερφι σου λεει δεν μας χεζετε....., για ενεργα διαφορικα - active yaw control (AYC) εχετε να μας πειτε κατι......
Υ.Γ: βρες ενα τουτου οποιασδηποτε εταιρειας που να χωραει 4-5 επιβατες + αποσκευες με 15 εως 20000 ευρω που να κανει αυτα......και εδω ειμαστε να το συζητησουμε......
https://www.youtube.com/watch?v=Jw6lm3kFjpU
A8hnaios (10-08-13), aristent (10-08-13), Bazil Van Sinner (10-08-13), Dr. Yamastura (10-08-13), Leonidas_E39 (11-08-13), Thomelef (10-08-13), vagmag (10-08-13)
700+ ψήφους το Audi ;![]()
![]()
![]()
Τι το συζηταμε τωρα,
Αν τα Εβο ειχαν τη ποιότητα εσσωτερικα και τον σχεδιασμο εξωτερικα ενός γερμανικου αυτοκινητου θα υπηρχαν μόνο δυο ειδων αυτοκινητα :
-Τα Εβο
-Και τα υπολοιπα.
M3 CSL
A8hnaios (10-08-13), alexm (10-08-13), aristent (10-08-13), Bazil Van Sinner (10-08-13), Leonidas_E39 (11-08-13), Panos 316T (10-08-13), Thomelef (10-08-13)
Μάλλον για Έβο 10αρι θα κοιτούσα στη θέση σου ....
Καλό το 9 (τείνει στο τέλειο οδηγικα) αλλα το 10 έχει σχεδόν ότι και το 9+την ποιότητα .
Οι άλλες επιλογές σου είναι πολύ καλα μεταφορικά μέσα όπως πχ όμως είναι και ένα Volvo γρήγορο ...
Το 10 ειναι πολυ διαφορετικό αμάξι απο το 9. Το 9αρι ειναι εξαιρετικό αμάξι, κάποτε κόντεψα να αγοράσω ενα.
Αλέξη, εάν πάρεις 9αρι, πιστεύω ότι θα φτάσεις σε σημείο να ξοδευεις χρήματα αρκετά και για μικροβελτιωσεις, και για αναλώσιμα, συντήρηση. Θα μου πείς κακό ειναι αυτο;
Κακο δε ειναι, αλλά δεν ήταν αυτό το αρχικό σου σκεπτικό. Εγω θα αγόραζαν το si του Νίκου blindfolded.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αλεξη με το θαρρος που εχω ρε φιλε αστο τωρα το εβο στην ακρη δηλαδη ελεεος εχεις ενα στατους ενα στυλ ενα κλας πως το λενε δεν μπορω ρε φιλε να σε φανταστω να βγαινεις απο αυτην την εμφανησιακη αηδια ημαρτον.
αντε γεια...
Το evo είναι παιχνίδι, δεν κάνει να πάρεις την οικογένεια για εκδρομή ή χαλαρή βολτούλα. Είναι καθαρά για άλλη χρήση αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά με πολλά έξοδα για συντήρηση χωρίς λόγο. Το si πάλι με αφήνει αδιάφορο ένα αμάξι σειράς είναι στην τελική. Το audi με λίγο ψάξιμο παίρνει αρκετά άλογα λόγο turbo και θα έχεις και μια τετρακούνα για αλλαγή!
alexm (10-08-13)