Σελίδα 94 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 44849293949596 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 931 έως 940 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αντιπυρικη γυρω απο τα σπιτια υπαρχει ή εχουν αφησει τα ξεροχορτα να καβαλησουν τη μαντρα τους?

2. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (06-08-13), S8N (06-08-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευτυχως που τη βγαλατε φτηνα, κριμα για αυτους που παθανε ζημιες...

συγνωμη, θα επαιρνες το τεριος και θα αφηνες το πεμβε πισω ??

Όχι, θα 'παιρνα το πενβέ για να πληρώσω 660+440 φέτος τα Χριστούγεννα!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντιπυρικη γυρω απο τα σπιτια υπαρχει ή εχουν αφησει τα ξεροχορτα να καβαλησουν τη μαντρα τους?
    Μάντολες. Στέλνει επιστολές ο Δήμος στους ιδιοκτήτες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους κι εκείνοι τον γράφουν στα @@ τους. Τα διπλάνά τα καθαρίζω κάθε χρόνο με δικά μου έξοδα και πέρυσι με πήραν πρώτη φορά να με ευχαριστήσουν, χωρίς φυσικά να φιλοτιμηθούν να ρωτήσουν πόσα έδωσα για να τους κάνω τη ζούγκλα οικόπεδο.

4. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (06-08-13), BILL007 (06-08-13), doctore (06-08-13), Kostas_1 (06-08-13), nikos1400 (06-08-13), Ptboul (06-08-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα διπλάνά τα καθαρίζω κάθε χρόνο με δικά μου έξοδα και πέρυσι με πήραν πρώτη φορά να με ευχαριστήσουν, χωρίς φυσικά να φιλοτιμηθούν να ρωτήσουν πόσα έδωσα για να τους κάνω τη ζούγκλα οικόπεδο.

6. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

S8N (06-08-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Πωπω φτηνα τη γλυτωσατε φιλε. Κριμα το δασος και τα σπιτια. Καθε φορα τα ιδια...

send from my S4 mini

8. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Ptboul (06-08-13), S8N (06-08-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μάντολες. Στέλνει επιστολές ο Δήμος στους ιδιοκτήτες να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους κι εκείνοι τον γράφουν στα @@ τους. Τα διπλάνά τα καθαρίζω κάθε χρόνο με δικά μου έξοδα και πέρυσι με πήραν πρώτη φορά να με ευχαριστήσουν, χωρίς φυσικά να φιλοτιμηθούν να ρωτήσουν πόσα έδωσα για να τους κάνω τη ζούγκλα οικόπεδο.
    Το περιμενα. Αφου μερικοι κουβαλανε σκατα στο κεφαλι τους καλα να παθουν. Θαμνοκοπτικο πρεπει να υπαρχει σε καθε σπιτι που συνορευει με οικοπεδα. Μας εχει ξεμεινει ενα ηλεκτρικο Bosch απο παλια κακη αγορα, δεν ειναι καθολου πρακτικο γιατι σερνεις μπαλαντεζα. Τα κοψα ολα (4-5m) απο το διπλα οικοπεδο. Καποια στιγμη θα μπαξω βενζινης.

10. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

S8N (06-08-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι, θα 'παιρνα το πενβέ για να πληρώσω 660+440 φέτος τα Χριστούγεννα!

Εμένα που μου έβαλαν χέρι απο τον δήμο γιατι εκοβα τα χορτα στα πλαϊνα του δρόμου ! Τον ρώτησα τον δερβίση αν το 97 ήταν στον δήμο και αφου με κοίταξε σαν χάνος με ρώτησε τι εννοω.
    Οι φλογες το 97 εφτασαν στα 50 μετρα απο το σπίτι αλλα αντε να εξηγήσεις του μαλ@κα.

12. The Following 7 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

fanisk (06-08-13), Leonidas_E39 (06-08-13), nikos1400 (06-08-13), Ptboul (06-08-13), S8N (06-08-13), Stathis (06-08-13), Thomelef (08-08-13)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Exclamation Όταν ήρθε το ΣΔΟΕ στο μαγαζί μου...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσοχη θελει αν εισαι τρωκτικο.
    Μου τηλεφώνησε φίλη που διατηρεί επιχείρηση που ασχολείται τόσο με την πώληση υλικών όσο και την τοποθέτησή τους σε σπίτια και καταστήματα. Αφού είπαμε τα «κανονικά» νέα και σχολιάσαμε, μου είπε: «Άσε, τρέμω ακόμη απΆ αυτό που μου συνέβη. Ήρθε το ΣΔΟΕ στο μαγαζί μου για έλεγχο πριν λίγες μέρες». Δεν της βρήκαν τίποτα απολύτως. Ήταν «καθαρή». Έχασαν το χρόνο τους, θα μπορούσε να πει κάποιος κυνικός, αλλά κι αυτό είναι μέρος της δουλειάς τους. Μπήκαν στο μαγαζί της πριν τις 10 το πρωί, την ώρα που εξυπηρετούσε μια πελάτισσα. «Τους είδα καλοντυμένους με τσάντες και σκέφτηκα ότι είναι νέοι προμηθευτές και να βρω τρόπο να τους ξεφορτωθώ διότι δεν τους έχω ανάγκη». Έλα, όμως, που είπαν τη μαγική λέξη «ΣΔΟΕ»! Η πελάτισσα έπαθε την πλάκα της περισσότερο κι από τη φίλη μου. Άφησε στη μέση την παραγγελία κι έφυγε λέγοντας «θα ξαναπεράσω».

Άρχισαν να κάνουν τα πάντα φύλλο και φτερό. Εκεί που επέμειναν ιδιαιτέρως, ήταν στο τετράδιο που χρησιμοποιεί καταγράφοντας τους ενδιαφερόμενους πελάτες προκειμένου να κάνει προσφορά. «Πήραν το τετράδιο κι έβλεπαν όνομα και τηλέφωνο. Με ρωτούσαν αν είχε γίνει η παραγγελία, η αγορά και η τοποθέτηση. Αν τους έλεγα ναι, μου ζητούσαν τα δελτία παραγγελίας και τα τιμολόγια. Αν τους έλεγα όχι, τηλεφωνούσαν στον πελάτη και ρωτούσαν αν έγινε η δουλειά. Και σε πελάτες με τιμολόγια τηλεφωνούσαν, για να δουν αν το ποσό αναλογεί με αυτό που γράφει το τιμολόγιο».

Ακούγεται λίγο τρομακτικό, δεν ακούγεται; Κι αν είσαι ο πελάτης που έχεις καλή σχέση με τον επιχειρηματία και σου τηλεφωνήσουν, εκείνη την ώρα τα χάνεις. «ΣΔΟΕ!» Και ποιος δεν νιώθει πανικό ακούγοντας αυτή τη μικρή και κακόηχη λεξούλα;

Η φίλη μου πέρασε όλο το πρωινό, ως τις 3 το μεσημέρι, απαντώντας στις ερωτήσεις κι ανταλλάσσοντας email με το λογιστή, ο οποίος έστελνε ό,τι ζητούσαν οι δυο ελεγκτές. ΑπΆ όλους τους πελάτες που έμπαιναν στο μαγαζί ζητούσε συγνώμη και να ξαναπεράσουν, γιατί «έχω έλεγχο».

Όταν μου τηλεφώνησε ήταν ακόμη υπό το σοκ της ημέρας –και να φανταστεί κάποιος ότι έφυγαν άπραγοι. Ωστόσο, δεν ήταν καθόλου αγανακτισμένη που έχασε όλη τη μέρα. «Τη δουλειά τους έκαναν. Ήταν ευγενικοί και προσεκτικοί. Και φυσικά πρέπει να γίνονται έλεγχοι. Ωστόσο, ακόμη το σκέφτομαι και νιώθω μια κρυάδα…»

Δεν μίλησα μαζί της μετά το περιστατικό στη Χαλκιδική, με την αλητεία των επιχειρηματιών που άνοιξαν το Summer Fix παρά το σφράγισμα του ΣΔΟΕ, τους πεντακόσιους «ανυπότακτους» θαμώνες που έσπευσαν να τους επιβραβεύσουν και την «αφέλεια» της υποδιοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας η οποία δε φρόντισε για την εκκένωση του μαγαζιού που λειτουργούσε χωρίς άδεια, επειδή «ήταν γεμάτο».

You canΆt teach an old dog new tricks. Ούτε τη φίλη μου να συμπεριφερθεί διαφορετικά ούτε τους ανθρώπους της νύχτας να γίνουν νομιμόφρονες. Αλλά για τη δεύτερη περίπτωση υπάρχει το κράτος. Τουλάχιστον, στα πολιτισμένα μέρη.

https://www.protagon.gr/?i=protagon.el.home

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

14. The Following 6 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

Monsta (06-08-13), nikos1400 (06-08-13), Ptboul (07-08-13), S8N (06-08-13), Stathis (06-08-13), vagmag (06-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το περιμενα. Αφου μερικοι κουβαλανε σκατα στο κεφαλι τους καλα να παθουν. Θαμνοκοπτικο πρεπει να υπαρχει σε καθε σπιτι που συνορευει με οικοπεδα. Μας εχει ξεμεινει ενα ηλεκτρικο Bosch απο παλια κακη αγορα, δεν ειναι καθολου πρακτικο γιατι σερνεις μπαλαντεζα. Τα κοψα ολα (4-5m) απο το διπλα οικοπεδο. Καποια στιγμη θα μπαξω βενζινης.
    Και θα κανεις και μια βολτα απο εμενα μετα, σιγουλια σιγουλια θα την κανεις την αποσβεσουλα

16. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Ptboul (06-08-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και θα κανεις και μια βολτα απο εμενα μετα, σιγουλια σιγουλια θα την κανεις την αποσβεσουλα

Θες να σου δωσω το Bosch να κανεις δουλεια σου μεχρι να μπαξω το σοβαρο εργαλειο?

18. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

ntinos (06-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θες να σου δωσω το Bosch να κανεις δουλεια σου μεχρι να μπαξω το σοβαρο εργαλειο?
    Ευχαριστω, αλλα το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω (και) με τα χορταρια ,,,

20. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

fanisk (06-08-13)

Σελίδα 94 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 44849293949596 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP