Μου ελεγαν οτι το 5αρι εχει καλυτερη μπαταρια αλλα δεν περιμενα τα λεγομενα τους !!!
Χθες το εβγαλα απο την φορτιση 9 το πρωι με δυνατο δουλεμα που του εκανα και τωρα
εχει 51% ακομη μωρε μπραβο !!!!
Μου ελεγαν οτι το 5αρι εχει καλυτερη μπαταρια αλλα δεν περιμενα τα λεγομενα τους !!!
Χθες το εβγαλα απο την φορτιση 9 το πρωι με δυνατο δουλεμα που του εκανα και τωρα
εχει 51% ακομη μωρε μπραβο !!!!
Χρίστος (05-08-13)
Ειδικα 1η και 2η φορτιση συνηθως δινουν τρελα νουμερα αναμονης.
Εσυ Φανη αν το φορτιζεις συνεχεια και δε το αφηνεις να πεσει περιπου 10% και μετα φουλ λογικο ειναι μετα απο λιγους μηνες η μπαταρια να ειναι κουρασμενη.
Εγω με το 5ρι, ολα αναμενα συνεχεια, περιπου 2 ωρες ομιλια ανα μερα και αρκετα widgets που τρεχουν ολη την ωρα βγαζω μερα χαλαρα, πολλες φορες και 1.5 μερα.
Και το εχω περιπου 9 μηνες..
Με το BatteryDoctor το φορτιζω, ξερω ποτε πρεπει.. το θεμα ειναι οτι δεν κραταει!
Πανω που ελεγα 700+ ¤ δεν ξαναδινω για κινητο βρηκα αυτο:
https://www.skroutz.gr/s/2349816/App...ne-5-16GB.html
553¤, αν δωσω το 4αρι δεν ειναι τραγικο το ποσο για να αλλαξω συσκευη. Θα δουμε.
ε, καλα κανε λιγο υπομονη να βγει το s, να πεσει κι αλλο...
Ποτε βγαινει το S? Και τι διαφορα θα εχει? Ελα πες τα που βαριεμαι να googlαρω. Αν αξιζει ας το αλλαξω το χειμωνα κατευθειαν με S, δεν βιαζομαι ετσι κι αλλιως τη δουλεια μου τη κανω και με αυτο. Απλα πανω που ελεγα οτι δεν χρειαζονται MP στα κινητα, παρτε τη φωτο μαζι, βλεπω οτι κανω τρελη χρηση τελευταια. Στα + και οτι δεν θα κολλαει οσο το 4 λογω cpu.. χμ, δεν ξερω. Παντως πανω απο 300¤(απο τη τσεπη) για συσκευη δεν ξαναδινω ποτε. Ισως με πιθανη πωληση του 4 γινει κατι.
δεν εχει ανακοινωθει τπτ. Μαλλον σε κανα δυο μηνες θα το δωσουν.
Απλα διαρροες και φημες.
παραπανω αισθητηρες / cpu & gpu / καμερα
παιδια βοηθεια. συνδεσα το iphone στο itunes και καθως εκανε συγχρονισμο μου διεγραψε ολους τους σελιδοδεικτες γραμμη αγαπημενων κλπ στον internet explorer.στο iphone υπαρχουν ολοι κανονικα. πως μπορω να τα ξαναπερασω στον υπολογιστη μου?