Σελίδα 90 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 40808889909192100140 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 891 έως 900 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπες στο Skype τώρα
    αντε γεια...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πάντως θα το πω και όποιος θέλει ας με πει μλκ. Από τότε που καταργήθηκε το TWS με την μαλάκια το edge, αυξήθηκαν οι θερμοκρασίες λαδιού, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, αυξήθηκε η κατανάλωση στο λάδι και ποιος ξέρει τι αλλά θέματα έχουν δημιουργηθεί στον κινητηρα.

Ίδια φάση με την κωλοβαλβολινη που είναι στον κουβά και απ'εξω αναγράφει Μ3,Μ5,Ζ8,Μ6 κτλ κτλ, ενώ η βαλβολινη που είναι για αυτά τα διαφορικά είναι με το fm booster.

Προσωπικά έχω στο πρόγραμμα αν βρω στο νετ το παλιό καλό λάδι, να πάρω μια κούτα και να δω την διαφορά και σε θερμοκρασίες, αλλά και καταναλωση.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

steliosm46 (05-08-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπες στο Skype τώρα
    ειμαι skype Τυπε εβαλες?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, όλα βγάζουν προβλήματα.

Θα ήθελα να επιλέξω ένα αυτοκίνητο σπορ, που να μη με τρέχει στα συνεργεία, και να μην έχω το μυαλό μου, μήπως πάθει κάτι.

ΥΓ: Γενικότερα ψάχνομαι, και πραγματικά θα ήθελα το σπορ αυτοκίνητο μου να είναι αξιόπιστο....

Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω λόγο εμπειρίας ή από τις πίστες κλπ, μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας. Εμείς συνήθως μαθαίνουμε αφού πάθουμε, μιας και από τους περισσότερους ακούς ότι τα αυτοκίνητά τους είναι αλεξίσφαιρα...
    Βαγγελη εγω δεν κανω συγκριτικό ουτε και ψαχνομαι.
    Απλα λέω καποια πραγματα με το ονομα τους τα οποια θεωρω γελοιότητες για ενα αμαξι.
    Τωρα, αν θελετε να μιλαμε μονο για το τι ωραιο διαφορικό εχει το Μ3 ή αν ενοχλουν καποιους τι να κανω ?
    Αληθειες γραφω και δεν εχει να κανει ουτε με πιστα (γιατι το Μ3 εκει δεν κανει) ουτε με οτιδηποτε αλλο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι σκεφτομαι να το αγορασω οπως ειναι....
    κοιτα τα λαδια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας, οπως και τα κμ, αν εχει πανω απο 130κ δυσκολα κμ το θεωρω φυσιολογικο, αλλα ο βασικοτερος παραγοντας ειναι το θεμα τυχης....
    θελετε να μιλησουμε για τα s2k?
    για τις καδενες τους? για τα τσιμουχακια τους? για τα διαφορικα τους? για τα δισκοπλατα τους? γιατι θελετε να μιλησουμε?
    Ρε Σπυρο θεωρεις φυσιολογικό ενα αμαξι 3200 κυβικα να εχει ζωη μεχρι τα 130κ ?
    Τι ειναι Σμαρτ ?
    Ελεος φιλε . Βρηκαμε ακομη μια δικαιολογια να δωσουμε στο συγκεκριμενο μοτερ?
    Εν παση περιπτωση, το αμαξι του Γιαννη δεν πρεπει να ειχε περισσοτερες απο 70 χιλιαδες χιλιομετρα.

Τωρα οσον αφορα το θεμα λαδι Castrol 10-60 κλπ, και εγω αυτης της αποψης ειμαι (λογο φοβίας η αληθεια να λεγετε που και αυτη τη φοβία μας την δημιούργησε η αναξιοπιστια του συγκεκριμενου μοτερ)
    Ομως αν σου βαλω πχ τις προδιαγραφες του Castrol 10w60 και του Liqui Moly 10w60 θα μπορεις να μου πεις τι καλυτερο εχει το ενα απ το αλλο και τι κανει το μοτερ να σπάει ή θα γραψεις το κλασικό "επειδη λέει η BWM", χωρις καμια αλλη εξηγηση ?
    Του Γιαννακη με το Ζ4Μ που εβαζε και τα λαδια του κανονικοτατα τι να του πουμε που εμεινε με το μοτερ στη μασχαλη ?
    Αμα σου πω και για τρεις τουλαχιστον που ξερω και δεν βαζουν Castrol και τα αμαξια ειναι μια χαρα ?

Ρε σεις, ξυπνατε λιγο. Εχει γινει το θεμα Castrol σαν θρησκευτικη προκαταλιψη. Σαν και αυτες που μας εχουν φορτωσει η εκκλησια και οι τραγοι εδω και αιωνες για να κανουν αυτοι τα δικα τους παιχνιδια.

ps. Δε κανει να γραφεις για τα τσιμουχακια του καθε αυτοκινητου και να τα συγκρινουμε με ζημιες εκατονταδων ευρω που γινονται ανευ λογου και αιτίας.
    M3 CSL

6. The Following 3 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

saulm3 (05-08-13), Stamatis (04-08-13), vagmag (04-08-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σίγουρα δεν θα έπρεπε να έχουν τόσα προβλήματα.
    Σίγουρα θα έπρεπε να λειτουργήσουν και με άλλες μάρκες λαδιών!!!!

Αλλά porsche 911, cayman, boxster, nissan gtr, evo, sti, M5, M6, lambo, ferrari, maserati κλπ... όλα έχουν τα -ακριβά- κουσούρια τους.
    Για το R8 και την 911 turbo δεν ξέρω, αλλά ... ίσως απλά δεν έχουμε ακούσει.

Πραγματικά έγραψα ότι με ενδιαφέρει ένα αξιόπιστο σπορ αυτοκίνητο.

Η χειρότερη στιγμή μου είναι να πρέπει να πάω στο συνεργείο για βλάβη... Γιαυτό ίσως κάποτε έπαιρνα καινούργιο... τουλάχιστο ήταν στην εγγύηση.

Δεν είμαι της άποψης ότι το αυτοκίνητο που οδηγώ είναι το καλύτερο (απλά και μόνο επειδή το πλήρωσα...), ίσα ίσα είμαι αρκετά γκρινιάρης... μάλλον γιατί έχω πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες.
    Να σκεφτείς ότι επέλεξα ένα αρκετά καλά συντηρημένο και μάνιουαλ ώστε να αποφύγω όσο το δυνατόν σχέσεις με συνεργείο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagmag : 04-08-13 στις 22:40

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Κ τώρα πες μας απο ποια εταιρεία με λάδια τα "παίρνεις";
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη εγω δεν κανω συγκριτικό ουτε και ψαχνομαι.
    Απλα λέω καποια πραγματα με το ονομα τους τα οποια θεωρω γελοιότητες για ενα αμαξι.
    Τωρα, αν θελετε να μιλαμε μονο για το τι ωραιο διαφορικό εχει το Μ3 ή αν ενοχλουν καποιους τι να κανω ?
    Αληθειες γραφω και δεν εχει να κανει ουτε με πιστα (γιατι το Μ3 εκει δεν κανει) ουτε με οτιδηποτε αλλο.

Ρε Σπυρο θεωρεις φυσιολογικό ενα αμαξι 3200 κυβικα να εχει ζωη μεχρι τα 130κ ?
    Τι ειναι Σμαρτ ?
    Ελεος φιλε . Βρηκαμε ακομη μια δικαιολογια να δωσουμε στο συγκεκριμενο μοτερ?
    Εν παση περιπτωση, το αμαξι του Γιαννη δεν πρεπει να ειχε περισσοτερες απο 70 χιλιαδες χιλιομετρα.

Τωρα οσον αφορα το θεμα λαδι Castrol 10-60 κλπ, και εγω αυτης της αποψης ειμαι (λογο φοβίας η αληθεια να λεγετε που και αυτη τη φοβία μας την δημιούργησε η αναξιοπιστια του συγκεκριμενου μοτερ)
    Ομως αν σου βαλω πχ τις προδιαγραφες του Castrol 10w60 και του Liqui Moly 10w60 θα μπορεις να μου πεις τι καλυτερο εχει το ενα απ το αλλο και τι κανει το μοτερ να σπάει ή θα γραψεις το κλασικό "επειδη λέει η BWM", χωρις καμια αλλη εξηγηση ?
    Του Γιαννακη με το Ζ4Μ που εβαζε και τα λαδια του κανονικοτατα τι να του πουμε που εμεινε με το μοτερ στη μασχαλη ?
    Αμα σου πω και για τρεις τουλαχιστον που ξερω και δεν βαζουν Castrol και τα αμαξια ειναι μια χαρα ?

Ρε σεις, ξυπνατε λιγο. Εχει γινει το θεμα Castrol σαν θρησκευτικη προκαταλιψη. Σαν και αυτες που μας εχουν φορτωσει η εκκλησια και οι τραγοι εδω και αιωνες για να κανουν αυτοι τα δικα τους παιχνιδια.

ps. Δε κανει να γραφεις για τα τσιμουχακια του καθε αυτοκινητου και να τα συγκρινουμε με ζημιες εκατονταδων ευρω που γινονται ανευ λογου και αιτίας.
    ναι Χριστοφορε το θεωρω φυσιολογικο...
    αν ηταν 3200cc 250ps με κοφτη στις 6000στροφες θα το θεωρουσα απαραδεκτο, απλα μιλαμε για κινητηρα πολυστροφο και σχεδον πουσαρισμενο στα ορια του.
    Επειδη λοιπον μιλαμε για εναν κινητηρα με τις παραπανω πληροφοριες καθε λεπτομερεια κανει μεγαλη διαφορα...ακομα και το λαδι και ολα.
    Δεν ξερω για το συγκεκριμενο αυτοκινητο αλλα επειδη εχω δει το παραμυθι με τα 106, τα οποια αλλαζαν 3 ιδιοκτητες και εμεναν στα 30.000κμ και ο 4ος επαιρνε ενα αυτοκινητο με πραγματικα 300.000κμ και του εσπαγε το μοτερ με 30κ κμ, εχω δει και εκει ποσο αναξιοπιστα ειναι...γι αυτο σε ρωτησα ποσα κμ και αν ειναι καινουριο!
    γενικα ο νομος ειναι ενας ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΠΑΕΙ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    γενικα ο νομος ειναι ενας ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΠΑΕΙ....
    Ρε Σπυρο αυτα ειναι νόμος σε κοντροστεκια και εκει που βαζει το χερι του ο καθε μαστορας και οχι σε εργοστασιακα αμαξια.

Το αν εβαλε τον κοφτη ψηλα η χαμηλα ο κατασκευαστης ή αν ειναι με 11.5 συμπιεση δεν ειναι προβλημα του πελατη ουτε και ο καθε κατοχος ειναι υποχρεωμενος να εχει πτυχιο μηχανολόγου για να κρινει.
    Ας βρίσκανε αλλο τροπο να βγαλουν αλογα και να φτιαξουν αμαξι γρηγορο.

Μιλαμε εδω για σπασιμο μοτερ με 70Κ χιλιομετρα, ενος αυτοκινητου βολτας με ιδιοκτητη πολυ τυπικό στη συντηριση.
    Αν εβαζε ενα αλλο λαδι εκτος απο αυτο που κανει πάσα ο κατασκευαστης θα λεγαμε οτι φταιει το λαδι. Τωρα με λιγα λογια λες οτι ειναι φυσιολογικο...
    Οχι ρε φιλε. Εγω δεν το δεχομαι, οπως δεν δεχομαι πολλες αστείες ζημιες που γινονται χωρις καποιο λογο περα απο τη φυσικη φθορα ή απο μαλακια του ιδιοκτητη.

Ο κοφτης, τα λαδια και το πουσαρισμενο μοτερ φταιει για τα πατωματα, τα βανος, τους πολλαπλασιαστες, τις αντλιες smg, τις λαμπες και τα λαμπακια ή η εταιρία ?

@Λουγκρα,
    Castrol 10w60 βαζω στο αμαξι αλλα θα το αλλαξω γιατι μαλλον το λαδι αυτο σπαει μοτερ.
    Τουλαχιστον αυτο δειχνει η ιστορια . Αν αμφιβαλεις ξεκινα τα μειλ στους χιλιαδες που εσπασαν μοτερ να σου πουν τι λαδια εβαζαν.
    Κανω πανω απο 6-7 αλλαγες λαδιων το χρονο και αρκετα μου επιασαν τον κωλο με τις τιμες που εχουν.
    Προτιμω να κρινω απο εμπειρίες κατόχων και οχι να εμπεδώνω το παραμυθι απο το μαρκετινγκ της καθε εταιρίας.
    M3 CSL

11. The Following 7 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

BILL007 (05-08-13), hades7 (05-08-13), Leonidas_E39 (05-08-13), spar@ (05-08-13), steliosm46 (05-08-13), Thomelef (05-08-13), zaharias (05-08-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Castrol 10w60 βαζω στο αμαξι αλλα θα το αλλαξω γιατι μαλλον το λαδι αυτο σπαει μοτερ
    Σε τι εταιρία και προϊόν προσανατολίζεσαι Χριστόφορε?

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αναμένουμε ινφο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Σελίδα 90 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 40808889909192100140 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα