Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 36

Θέμα: Service στην πατρα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει κάποιο συνεργείο εκτός απο την αντιπροσωπεία στην πατρα που να διαθέτει gt1 διαγνωστικο και να ξέρει απο BMW? θέλω να πάω να μαζεψω μερικά ψιλό προβλήματα? κανω διακοπες στην πατρα και γιαυτο ρωτάω επειδη δεν έχω κάποιο υπόψιν.
    Eιναι ενα συνεργειο στην Οβρυα Πατρων, κοντα στα Βραχνέικα.
    Γκολιας-Κυριαζης αν δεν κανω λαθος.
    Εξοπλισμενοι με gt1 και γνωστες του αντικειμενου.

Δεν ειμαι πελατης, αλλα εχω παει μια δυο φορες, εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος και απο ανθρωπους που ξερω και πανε εκει, καλα ακουω.
    Πιθανον να υπαρχει κ αλλο με gt1.
    Δεν το γνωριζω.

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλλον είναι ανάλογα τον πελάτη. Αν και δεν μου αρέσει να κρίνω από μόνο μία εμπειρία, στο συγκεκριμένο συνεργείο δεν ξαναπάτησα και ο λόγος απλός:
    Πήγα για μία αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού. Το πιο απλό πράγμα συντήρησης αυτοκινήτου ίσως.

Κατάφεραν και έσφιξαν τόσο πολύ την βίδα/τάπα μετά την αλλαγή, που την επόμενη φορά που πήγα για service σε συνεργείο δεν ξεβίδωνε με τίποτα. Ο μηχανικός αναγκάστηκε να λύσει από κάτω το σύστημα, να πετάξει την βίδα και να φτιάξει νέες βόλτες για νέα βίδα-τάπα. Μία μέρα δουλειά και ευτυχώς που ήταν συγγενής και μπήκε σε όλον αυτόν τον κόπο γιατί σε εξουσιοδοτημένο μου είπαν κατευθείαν για αλλαγή κάρτερ και τιμή που σε έπιανε ίλιγγος.

Μετά από αυτό είπα να μην ξαναπεράσω ούτε απ' έξω από το συγκεκριμένο συνεργείο, γιατί θα τα άκουγαν και πολύ άσχημα.

Από τότε ποτέ ξανά service στην Πάτρα, μόνο τις 2 φορές που με έπιασε πολλαπλασιαστής και το πήγα "τσουλώντας" μέχρι την επίσημη (τότε) Achaia Motors. Αν χρειαζόταν, εκεί θα πήγαινα για service κι ας πλήρωνα λίγο παραπάνω. Έχει 2-3 μηχανικούς που το ξέρουν το αντικείμενο.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP