για το ιδιο θεμα,οτι εγραψες τα ειπα απο κοντα στον διευθυντη παρακαλω......την ιδια "συνδεση" ειχα και εγω!!!
να φανταστεις οτι και σε μενα ηταν ΜΙΑ και ΜΟΝΟ μερα καθυστερησης!!!! και αυτη επεφτε Κυριακη η ημερομηνια ληξης πληρωμης και πληρωσα πρωϊ-πρωϊ Δευτερας με e-banking!!!
"Οχι κυριε,δεν γινεται τιποτα!!!....η εντολες ειναι σαφεις,μονο οι καλοπληρωτες θα εχουν δικαιωμα να κατεβασουν κλιμακα και μαλιστα την ημερα της αιτησης σας,σας προειδοποιησε ο υπαλληλος οτι δεν πρεπει να καθυστερησετε τις πληρωμες, γιατι χανετε το δικαιωμα της ρυθμισης!!!"
....οντως το ελεγε εντονα ο υπαλληλος τοτε που καναμε την αιτηση,αλλα δεν περιμενα και τοση αυστηροτητα!!!μια μερα καθυστερησης!!! και αυτη ηταν Κυριακη!!!![]()
kostas 325 (31-07-13), Ptboul (31-07-13), S8N (31-07-13)
ελα ρε! μπράβο μου!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στο εξωτερικό να είμασταν, είναι εντελώς άτεγκτοι σε θέματα τυπικά και διαδικαστικά.
Δυστηχώς η ανταποδοτικότητα των ταμείων πλέον κινείται σε μηδενικά πλαίσια.
Με αυτά που καταβάλουμε στο ΙΚΑ ετησίως (χωρίς καν να βάζω μέσα τις εισφορές του εργοδότη) μόνο στον τόκο να τα βάζαμε θα χα πάρει το τσέσνα και θα πήγαινα σε όποιο Νοσοκομείο ήθελα.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
aristent (31-07-13), Konstantinos E60 (31-07-13), Lambros46 (07-08-13), pilot (31-07-13), S8N (31-07-13)
sympether with chiefτης
αντε γεια...
Σωστό. Εδώ όμως έχεις θάλασσα ήλιο και γούστα.![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
hades7 (31-07-13)
![]()
![]()
![]()
Αρουλη,οταν θα μου καθυστερουν την συνταξη,τι βιβλιο να διαβαζω???![]()
Ptboul (31-07-13)
aristent (31-07-13), hades7 (31-07-13), Leonidas_E39 (31-07-13), Ptboul (31-07-13)