Σελίδα 78 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 2868767778798088 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 771 έως 780 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ μετράω? 10,940 ΙΚΑ,ΦΜΥ, εισφορά αλληλεγγύης..
    Ανετα ! και με παράσημο !

2. The Following 2 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

S8N (31-07-13), Thomelef (31-07-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου χτυπήσατε ευαίσθητη χορδή με τον ΟΑΕΕ ,824,26 πλήρωσα χτες και εδώ και δυο εβδομάδες τους έστειλα την παρακάτω επιστολή

" χαίρεται
    ήμουν ασφαλισμένος στην κατηγορία 2 εκμεταλλευόμενος την δυνατότητα που έδινε ο ΟΑΕΕ λόγο της κρίσης να μπορώ να υπαχθώ σε χαμηλότερη κατηγορία ασφάλισης. Το 2ο δίμηνο του 2013 άργησα να το πληρώσω ΜΙΑ ήμερα , το πλήρωσα μέσο web banking το Σάββατο 1 Ιουνίου
    για πρώτη φορά καθυστέρησα μια ήμερα κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε φαντάζομαι.
    Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει η απόδειξη πληρωμής του 3ου διμήνου από 587,86 του 2ου στα 824,26 , από την 2η κατηγορία να υπαχθώ στη 5η
    και επιπλέον 20,58 πρόσθετα τέλη .
    Απευθύνθηκα στα τοπικό γραφείο του ΟΑΕΕ στην Πάτρα και μου είπαν ότι έχασα την δυνατότητα και πλέον το μονό που μπορώ να κάνω είναι μια καινούργια αίτηση για να πάω από την 5η στην 3η και θα ισχύει από τον Νοέμβριο. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι σε τέτοια εποχή
    κρίσης ο ασφαλιστικός μου φορέας φέρεται με τόση αναλγησία σε έναν ασφαλισμένο που μέχρι σήμερα ήταν καθόλα τυπικός στις υποχρεώσεις του και να τον τιμωρεί επειδή άργησε ΜΙΑ ήμερα .
    Παρακαλώ επειδή προσπαθώ με αιματηρές θυσίες να είμαι ακέραιος στις υποχρεώσεις μου και να παραμείνω στην αγορά θα ήθελα να πράξετε τα αυτονόητα και να επανέλθω άμεσα στο προηγούμενο καθεστώς ασφαλίσεις που είχα
    ευχαριστώ"

φυσικά ούτε που καταδέχτηκαν να μου απαντήσουν . Σε αυτούς που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις τους εύχομαι ότι "καλύτερο" για αυτούς και τις οικογένειες τους
    για το ιδιο θεμα,οτι εγραψες τα ειπα απο κοντα στον διευθυντη παρακαλω......την ιδια "συνδεση" ειχα και εγω!!!

να φανταστεις οτι και σε μενα ηταν ΜΙΑ και ΜΟΝΟ μερα καθυστερησης!!!! και αυτη επεφτε Κυριακη η ημερομηνια ληξης πληρωμης και πληρωσα πρωϊ-πρωϊ Δευτερας με e-banking!!!

"Οχι κυριε,δεν γινεται τιποτα!!!....η εντολες ειναι σαφεις,μονο οι καλοπληρωτες θα εχουν δικαιωμα να κατεβασουν κλιμακα και μαλιστα την ημερα της αιτησης σας,σας προειδοποιησε ο υπαλληλος οτι δεν πρεπει να καθυστερησετε τις πληρωμες, γιατι χανετε το δικαιωμα της ρυθμισης!!!"

....οντως το ελεγε εντονα ο υπαλληλος τοτε που καναμε την αιτηση,αλλα δεν περιμενα και τοση αυστηροτητα!!!μια μερα καθυστερησης!!! και αυτη ηταν Κυριακη!!!

4. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

kostas 325 (31-07-13), Ptboul (31-07-13), S8N (31-07-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

ελα ρε! μπράβο μου!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...οντως το ελεγε εντονα ο υπαλληλος τοτε που καναμε την αιτηση,αλλα δεν περιμενα και τοση αυστηροτητα!!!μια μερα καθυστερησης!!! και αυτη ηταν Κυριακη!!!
    Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στο εξωτερικό να είμασταν, είναι εντελώς άτεγκτοι σε θέματα τυπικά και διαδικαστικά.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    ελα ρε! μπράβο μου!
    Δυστηχώς η ανταποδοτικότητα των ταμείων πλέον κινείται σε μηδενικά πλαίσια.

Με αυτά που καταβάλουμε στο ΙΚΑ ετησίως (χωρίς καν να βάζω μέσα τις εισφορές του εργοδότη) μόνο στον τόκο να τα βάζαμε θα χα πάρει το τσέσνα και θα πήγαινα σε όποιο Νοσοκομείο ήθελα.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

7. The Following 5 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (31-07-13), Konstantinos E60 (31-07-13), Lambros46 (07-08-13), pilot (31-07-13), S8N (31-07-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

για το ιδιο θεμα,οτι εγραψες τα ειπα απο κοντα στον διευθυντη παρακαλω......την ιδια "συνδεση" ειχα και εγω!!!

να φανταστεις οτι και σε μενα ηταν ΜΙΑ και ΜΟΝΟ μερα καθυστερησης!!!! και αυτη επεφτε Κυριακη η ημερομηνια ληξης πληρωμης και πληρωσα πρωϊ-πρωϊ Δευτερας με e-banking!!!

"Οχι κυριε,δεν γινεται τιποτα!!!....η εντολες ειναι σαφεις,μονο οι καλοπληρωτες θα εχουν δικαιωμα να κατεβασουν κλιμακα και μαλιστα την ημερα της αιτησης σας,σας προειδοποιησε ο υπαλληλος οτι δεν πρεπει να καθυστερησετε τις πληρωμες, γιατι χανετε το δικαιωμα της ρυθμισης!!!"

....οντως το ελεγε εντονα ο υπαλληλος τοτε που καναμε την αιτηση,αλλα δεν περιμενα και τοση αυστηροτητα!!!μια μερα καθυστερησης!!! και αυτη ηταν Κυριακη!!!
    της μάνας του το πράμα τον παλιομλκ που έχει και ύφος να στην πεί για καθυστέρηση μιας ημέρας. αλλά έτσι ήταν πάντα μερικοί απο αυτούς...ανθρωπάκια.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

9. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (31-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

απο την πεμπτη στα τεβε της γειτονιας σας...
    αντε γεια...

11. The Following 5 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (31-07-13), Monsta (31-07-13), Ptboul (31-07-13), S8N (31-07-13), Stathis (31-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στο εξωτερικό να είμασταν, είναι εντελώς άτεγκτοι σε θέματα τυπικά και διαδικαστικά.

Δυστηχώς η ανταποδοτικότητα των ταμείων πλέον κινείται σε μηδενικά πλαίσια.

Με αυτά που καταβάλουμε στο ΙΚΑ ετησίως (χωρίς καν να βάζω μέσα τις εισφορές του εργοδότη) μόνο στον τόκο να τα βάζαμε θα χα πάρει το τσέσνα και θα πήγαινα σε όποιο Νοσοκομείο ήθελα.

η διαφορα μπουλι μου ειναι οτι εκει αυτο λειτουργει αμφιδρομα
    αντε γεια...

13. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (31-07-13), Ptboul (31-07-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σωστό. Εδώ όμως έχεις θάλασσα ήλιο και γούστα.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

hades7 (31-07-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρουλη,οταν θα μου καθυστερουν την συνταξη,τι βιβλιο να διαβαζω???

17. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Ptboul (31-07-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αρουλη,οταν θα μου καθυστερουν την συνταξη,τι βιβλιο να διαβαζω???
    Τα άπαντα του Μικέλ !

19. The Following 4 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

aristent (31-07-13), hades7 (31-07-13), Leonidas_E39 (31-07-13), Ptboul (31-07-13)

Σελίδα 78 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 2868767778798088 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP