Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

τι χρονολογια ειναι φιλε το αμαξι σου?λογικα αμα ειναι μεχρι του 04 απο του χρονου δεν θα πληρωνεις φορο πολυτελειας αρα αμεσως αμεσως μειον 1200 ευρω....
    πες μετα οτι δινεις 8οο ευρω τελη παραπανω απο ενα αλλο αμαξι απλο που θα μπορουσες να ειχες...αλλα θα εχεις ομως το μ3 σου..η ασφαλεια λιγο πολυ η ιδια θα ειναι...πες συν 200 ευρω
    θα λες χοντρικα δινω 100 ευρω το μηνα(παραπανω απο κατι αλλο) αλλα έχω το ΑΜΑΞΙ μου...αυτο με το οποιο κανω το κεφι μου η απολαυση μου....μην το σκοτωσεις γιατι αντικειμενικα ειναι απιθανο να το δωσεις στα λεφτα που αξιζει
    και αν ισχυσει το μετρο τελη κυκλοφοριας με το μηνα εισαι αρχοντας

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι χρονολογια ειναι φιλε το αμαξι σου?λογικα αμα ειναι μεχρι του 04 απο του χρονου δεν θα πληρωνεις φορο πολυτελειας αρα αμεσως αμεσως μειον 1200 ευρω....
    πες μετα οτι δινεις 8οο ευρω τελη παραπανω απο ενα αλλο αμαξι απλο που θα μπορουσες να ειχες...αλλα θα εχεις ομως το μ3 σου..η ασφαλεια λιγο πολυ η ιδια θα ειναι...πες συν 200 ευρω
    θα λες χοντρικα δινω 100 ευρω το μηνα(παραπανω απο κατι αλλο) αλλα έχω το ΑΜΑΞΙ μου...αυτο με το οποιο κανω το κεφι μου η απολαυση μου....μην το σκοτωσεις γιατι αντικειμενικα ειναι απιθανο να το δωσεις στα λεφτα που αξιζει
    και αν ισχυσει το μετρο τελη κυκλοφοριας με το μηνα εισαι αρχοντας
    το αμαξι ειναι 03/2006 ετος παραγωγης .... και αδεια πρωτης ταξινομησης 15/01/2007! ... παντως δεν αγχωνομαι ..ουτε σκοπευω να το σκοτωσω οπως προανεφερα ...

Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    το αμαξι ειναι 03/2006 ετος παραγωγης .... και αδεια πρωτης ταξινομησης 15/01/2007! ... παντως δεν αγχωνομαι ..ουτε σκοπευω να το σκοτωσω οπως προανεφερα ...
    Φερτο να σου δωσω ενα Μ3 του 2002 ταξινομιμενο το 2003 ελλαδα να γλυτωσεις τεκμηρια και φορους πολυτελειας και να σου δωσω και ρεστα

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP