Σελίδα 12 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο τι λεφτα σκεφτεσαι να το πουλησεις ;
    κοιταξε επειδη δεν επειγει... απλα το σκεφτομαι ...δεν το πουλαω δηλαδη απο αναγκη .. απλα ειναι ηθικο το θεμα ....επειδη δεν μου αρεσει να πληρωνω κερατιατικα ... το σιγουρο ειναι πως δεν θα το ξεφτιλισω ...θα ζητησω αυτα που πιστευω πως αξιζει το αμαξι... δεδομενου πως εχει ολα τα original CSL look parts ειναι και το competition εχει και μονο 60χιλιαδεσ χιλιομετρα..οποτε το σιγουρο ειναι πως θα το δωσω με βαση την τιμη που εχει το αυτοτριτη για μοντελα 2006!!
    αν δεν πουληθει σε αυτα που θελω τοτε απλα θα το κρατησω. και αν αλλαξει το καθεστωσ με το σημα ..δηλαδη να πληρωνουμε με βαση την χρηση/μηνα τοτε θα ειναι super!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχεις δικιο σε οτι λες . . .

Δεδομενου οτι εδω σε εμενα υπαρχει ενα cs γκρι του 2006 φουλ εξτρα με 100κ χλμ οπου πηγε

ρωτησε για αλλαγη με χ6 diesel και η διαφορα ρευστο την ιδια ωρα δεν ακουσε πανω απο 13-14 μερικοι

ουτε εκαναν ανταλλαγη . . .

Και το ειχε παρει το 2010 στα 52.500 . . .

Αυτος ελεγε κανενα 20++ρικο να επιανε αλλα δεν !!!

Εκει θελω να καταληξω μην μπεις στην διαδικασια του ξευτιλισματος ...

Βεβαια στις μερες μας μονο με χαμηλες τιμες μπορεις να πουλησεις οποτε μπρος γκρεμος

και πισω ρεμα !!!

Οτι αποφασισεις σου ευχομαι να ειναι η καλυτερη κινηση για εσενα !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 25-07-13 στις 16:59

Περιοχή
    Περιστέρι-Παλλήνη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιταξε επειδη δεν επειγει... απλα το σκεφτομαι ...δεν το πουλαω δηλαδη απο αναγκη .. απλα ειναι ηθικο το θεμα ....επειδη δεν μου αρεσει να πληρωνω κερατιατικα ... το σιγουρο ειναι πως δεν θα το ξεφτιλισω ...θα ζητησω αυτα που πιστευω πως αξιζει το αμαξι... δεδομενου πως εχει ολα τα original CSL look parts ειναι και το competition εχει και μονο 60χιλιαδεσ χιλιομετρα..οποτε το σιγουρο ειναι πως θα το δωσω με βαση την τιμη που εχει το αυτοτριτη για μοντελα 2006!!
    αν δεν πουληθει σε αυτα που θελω τοτε απλα θα το κρατησω. και αν αλλαξει το καθεστωσ με το σημα ..δηλαδη να πληρωνουμε με βαση την χρηση/μηνα τοτε θα ειναι super!!

Αυτο το καθεστως... Ισχυει τελικα?
    Γιατι μου το ελεγε ενας ξαδεφος μου και νομιζα οτι με δουλευει οποτε και τον εβριζα.
    Θα ισχυσει? απο ποτε?

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχεις δικιο σε οτι λες . . .

Δεδομενου οτι εδω σε εμενα υπαρχει ενα cs γκρι του 2006 φουλ εξτρα με 100κ χλμ οπου πηγε

ρωτησε για αλλαγη με χ6 diesel και η διαφορα ρευστο την ιδια ωρα δεν ακουσε πανω απο 13-14 μερικοι

ουτε εκαναν ανταλλαγη . . .

Και το ειχε παρει το 2010 στα 52.500 . . .

Αυτος ελεγε κανενα 20++ρικο να επιανε αλλα δεν !!!

Εκει θελω να καταληξω μην μπεις στην διαδικασια του ξευτιλισματος ...

Βεβαια στις μερες μας μονο με χαμηλες τιμες μπορεις να πουλησεις οποτε μπρος γκρεμος

και πισω ρεμα !!!

Οτι αποφασισεις σου ευχομαι να ειναι η καλυτερη κινηση για εσενα !!!
    ευχαριστω να εισαι καλα... κριμα που αρκετοι για διαφορουσ λογουσ ξεφτιλισαν την τιμη ενος τοσο καλου αυτοκινητου .... !!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο το καθεστως... Ισχυει τελικα?
    Γιατι μου το ελεγε ενας ξαδεφος μου και νομιζα οτι με δουλευει οποτε και τον εβριζα.
    Θα ισχυσει? απο ποτε?
    τα ρεπορταζ λενε πως το επεξεργαζεται η κυβερνηση..και θα φανει μεχρι τον οκτωβριο τι θα γινει τελικα.... θα δειξει...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειδικα τα ρημαδια τα Μ3 τα 46αρια, ειναι πλεον σαν τις γκομενες που εχει περασει η σαρα και η μαρα απο πανω τους.

Ειδικοτερα σημερα, στην καλυτερη βρισκεις αμαξι που να εχει αλλαξει τρια χερια μονο. Αυτο ισχυει για διαφορους λογους, κυριως για την χαμηλη του τιμη εναντι του μυθου που κουβαλα στην πλατη του ενα αμαξι που ονομαζεται ///Μ.

Ειναι μεγαλη παγιδα και πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο, ακομα και σημερα παρασερνεται βλεπωντας το target price που εχει οριστει στην αγορα.

Προσωπικα και ετσι οπως ειμαι σημερα, το αμαξι μου θα το εδινα μονο για να παρω κατι αλλο, να φρεσκαριστω-να ανανεωθω. Θα επρεπε να εχω σοβαρο βιοποριστικο προβλημα για να παω και να σκοτωσω ενα τετοιο αμαξι, το οποιο και δεν χρωσταω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

pilot (26-07-13), soc12r (25-07-13), vagmag (25-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδικα τα ρημαδια τα Μ3 τα 46αρια, ειναι πλεον σαν τις γκομενες που εχει περασει η σαρα και η μαρα απο πανω τους.

Ειδικοτερα σημερα, στην καλυτερη βρισκεις αμαξι που να εχει αλλαξει τρια χερια μονο. Αυτο ισχυει για διαφορους λογους, κυριως για την χαμηλη του τιμη εναντι του μυθου που κουβαλα στην πλατη του ενα αμαξι που ονομαζεται ///Μ.

Ειναι μεγαλη παγιδα και πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο, ακομα και σημερα παρασερνεται βλεπωντας το target price που εχει οριστει στην αγορα.

Προσωπικα και ετσι οπως ειμαι σημερα, το αμαξι μου θα το εδινα μονο για να παρω κατι αλλο, να φρεσκαριστω-να ανανεωθω. Θα επρεπε να εχω σοβαρο βιοποριστικο προβλημα για να παω και να σκοτωσω ενα τετοιο αμαξι, το οποιο και δεν χρωσταω.
    + 1000000000000 δεν αξιζει κανεις να σκοτωνει ενα τετοιο αμαξι !!!

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

ευχαριστω να εισαι καλα... κριμα που αρκετοι για διαφορουσ λογουσ ξεφτιλισαν την τιμη ενος τοσο καλου αυτοκινητου .... !!
    Την τιμη δεν την ξεφτιλισαμε εμεις που πουλησαμε. Οπως το λες, ακουγεται σαν να φταινε οι δυσμοιροι πρωην κατοχοι των αυτοκινητων.
    Λες ο καθενας να ηθελε να σκοτωσει το αυτοκινητο του?
    Εχεις δει ποσο πανε τα Μ5? Τα Μ6? Τα 335? Τα πορσε 997? Και ενα καρο αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας?
    Οπως καταλαβαινεις, οι περισσοτεροι αγορασαν ενα αυτοκινητο με τα δουλεμενα και νομιμα φορολογημενα λεφτα τους (βλ. ποθεν εσχες αγορας που παντα υπηρχε και καλως υπαρχει) και βρεθηκαν σε λιγα χρονια να πληρωνουν επιπλεον 3-4Κ για να κανουν 5-10Κ χιλιομετρα τον χρονο οποτε αποφασισαν να το δωσουν για να παρουν κατι που θα εχει λιγοτερα παγια εξοδα.
    Σε μια αγορα με μηδενικο ποσοστο ζητησης των συγκεκριμενων αυτοκινητων την τιμη την διαμορφωνει η αγορα και οχι ο πωλητης. Αν βεβαια θελει να πουλησει και οχι να το εχει αγγελια για 2-3 χρονια οπως υπαρχουν αυτην την στιγμη καποια Μ3 Ε46 μεσα στο Car. Η λυση να κανει το σαλονι στο γκαραζ χωρις πινακιδες αποφερει και μια εξτρα στενοχωρια εκτος απο την σιγουρη απωλεια χρηματων χωρις να προσφερει καμια ειδους απολαυση καθως ειναι ακινητοποιημενο.
    Τις λυσεις τις εχουμε αναλυσει πολλακις, να μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικος.
    Αλλα δεν μπορω να ακουω οτι εμεις, που με μεγαλη στενοχωρια, αποχωριστηκαμε το αυτοκινητο μας για ψιχουλα, φταιμε και απο πανω.

10. The Following 7 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

hades7 (25-07-13), imolarot (26-07-13), pilot (26-07-13), soc12r (25-07-13), Stathis (25-07-13), Thomelef (25-07-13), vagmag (25-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την τιμη δεν την ξεφτιλισαμε εμεις που πουλησαμε. Οπως το λες, ακουγεται σαν να φταινε οι δυσμοιροι πρωην κατοχοι των αυτοκινητων.
    Λες ο καθενας να ηθελε να σκοτωσει το αυτοκινητο του?
    Εχεις δει ποσο πανε τα Μ5? Τα Μ6? Τα 335? Τα πορσε 997? Και ενα καρο αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας?
    Οπως καταλαβαινεις, οι περισσοτεροι αγορασαν ενα αυτοκινητο με τα δουλεμενα και νομιμα φορολογημενα λεφτα τους (βλ. ποθεν εσχες αγορας που παντα υπηρχε και καλως υπαρχει) και βρεθηκαν σε λιγα χρονια να πληρωνουν επιπλεον 3-4Κ για να κανουν 5-10Κ χιλιομετρα τον χρονο οποτε αποφασισαν να το δωσουν για να παρουν κατι που θα εχει λιγοτερα παγια εξοδα.
    Σε μια αγορα με μηδενικο ποσοστο ζητησης των συγκεκριμενων αυτοκινητων την τιμη την διαμορφωνει η αγορα και οχι ο πωλητης. Αν βεβαια θελει να πουλησει και οχι να το εχει αγγελια για 2-3 χρονια οπως υπαρχουν αυτην την στιγμη καποια Μ3 Ε46 μεσα στο Car. Η λυση να κανει το σαλονι στο γκαραζ χωρις πινακιδες αποφερει και μια εξτρα στενοχωρια εκτος απο την σιγουρη απωλεια χρηματων χωρις να προσφερει καμια ειδους απολαυση καθως ειναι ακινητοποιημενο.
    Τις λυσεις τις εχουμε αναλυσει πολλακις, να μην τα ξαναλεω και γινομαι κουραστικος.
    Αλλα δεν μπορω να ακουω οτι εμεις, που με μεγαλη στενοχωρια, αποχωριστηκαμε το αυτοκινητο μας για ψιχουλα, φταιμε και απο πανω.
    δεν ειπα οτι φταιει κανεις!! διαβασε πιο προσεκτικα...ειπα κριμα που για διαφορουσ λογους... !!

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν ειπα οτι φταιει κανεις!! διαβασε πιο προσεκτικα...ειπα κριμα που για διαφορουσ λογους... !!
    Φυσικα και διαβασα προσεχτικα...

ειναι αλλο να γραφεις
    "κριμα που για διαφορους λογους καποιοι αναγκαστηκαν να πουλησουν το αυτοκινητο τους σε τοσο ξεφτιλα τιμη"
    και αλλο
    "κριμα που αρκετοι για διαφορους λογους ξεφτιλισαν την τιμη ενος τοσο καλου αυτοκινητου"
    Στην δευτερη περιπτωση ακουγεται σαν να φταινε οι ιδιοκτητες για αυτο.
    Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα. Τωρα αν εννοεις το πρωτο, ολα καλα. Ο γραπτος λογος εχει μερικες φορες παρανοησεις στην ερμηνεια του

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP