Σελίδα 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το κρατος αυτην την στιγμη επεξεργαζεται πιο συστημα θα τους αποφερει τα περισσοτερα εσοδα. Αυτο ΚΑΙ μονο αυτο τους ενδιαφερει. Τα περι δικαιοτερου κτλ ειναι προφανως για λαικη καταναλωση.

Μερικοι εχουν ξεχασει οτι την ιδια εποχη που ανακοινωνουν οτι και καλα ψαχνουν για δικαιοτερο συστημα φορολογησης των αυτοκινητων και των τεκμηριων που τους αναλογουν, εφαρμοζουν αναδρομικη φορολογηση που βασιζεται στον κυβισμο.

Τα πραγματα εχουν ως εξης :

Φετος θα φανε πικρα απο τα αυτοκινητα υψηλου κυβισμου οτι και να ψηφισουν, ο κοσμος δεν τους εμπιστευεται.
    Η αναδρομικη φορολογιση των πολλων κυβικων εγινε για αυτο τον λογο, για την φετινη υστερηση εσοδων που θα εχουν απο αυτην την κατηγορια.
    Το νεο συστημα που ερχεται (και που προφανως και αυτο θα ισχυσει αναδρομικα δηλ. για το ετος 2013 παρολο που ο νομος θα ψηφιστει προς το τελος τους ετους) θα πιασει πολλα περισσοτερα αυτοκινητα με ενα μικροτερο ποσο ωστε (αυτο που ελπιζουν δηλ.) οι περισσοτεροι να κρατησουν τα αυτοκινητα σε κυκλοφορια.
    Τα Μ3, Μ5 κτλ με τιμες κτησης πανω απο 100Κ (και τον υπολογισμο με την "Ελληνικη" αδεια κυκλοφοριας, που μαλλον θα παραμεινει σε ισχυ) μην περιμενετε ιδιαιτερες φοροελαφρυνσεις. Καποια Grand Cherokee, ενα 330 μπορει να εχουν ενα ποσοστο μειωσης αλλα πιστευω οτι μονο ενα πολυ μικρο ποσοστο αυτοκινητων θα εχει μεγαλη μειωση.

Αυτα για φετος, και του χρονου που θα δουν πως θα παει το νεο συστημα, αν δεν μαζεψουν αυτα που θελουν, υπαρχει η αναδρομικοτητα, η επαναφορα της φορολογησης των κυβικων και ενα καρο αλλα πραγματα που μπορουν να σκαρφιστουν.
    Αλλωστε, δεν το εχουν σε τιποτα να επαναφερουν οτι εχουν καταργησει. Το "μαζευω, δεν μαζευω αποδειξεις" εχει γινει τοσες φορες που μου θυμιζει το παιχνιδακι που επαιζαν τα μικρα κοριτσακια με την μαργαριτα "μ'αγαπα δεν μ'αγαπα". Τωρα βεβαια που το καλοσκεφτομαι μπορει και στο υπουργειο να εχουν μια μαργαριτα και να την χρησιμοποιουν για να δουν τι τελικα θα κανουμε με τις αποδειξεις.
    Καραγκιοζηδες

2. The Following 3 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (21-07-13), nikos-Mpacket (21-07-13), Vasilis M3 (21-07-13)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμένα ο θείος μου είχε φέρει απο Γερμανία ένα Touareg V6 3.2 με ελάχιστα χιλιόμετρα και φουλ έξτρα.Το είχε στέλεχος της VW.

Το αγόρασε 6Χ.ΧΧΧ¤ και το αμάξι σήμερα έχει κάπου 60.000χλμ και είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

Το έχει τόσα χρόνια ποτέ δεν είχε καταθέσει πινακίδες και το τονίζω έδινε τόσα λεφτά και το αμάξι το κυκλοφορούσε ελάχιστα.

Φέτος πήγε να πληρώσει κανονηκά το σήμα όπως και έκανε και μετά απο 3-4 μέρες βάλανε αυτόν τον κωλο-φόρο.

Αποτέλεσμα?Έδωσε 1200¤ σήμα για 3-4 μέρες,κατέθεσε πάλι τις πινακίδες για να μην πληρώσει τα κέρατα του και πάλι όπως μου λέει γλύτωσε γιατί αν είχε τις πινακίδες θα είχε δώσει ακόμα πιο πολλά.

Σε νιώθω γιατί το Μ3 Ε46 είναι και για εμένα ένα όνειρο απο τότε που το είδα.Όπως ο Γιώργος (pilot) έτσι και για εμένα εφόσων δεν πίνω,δεν καπνίζω,δεν δεν δεν...ένα χόμπι μια ασχολία ,μια g@ύλα έχουμε και εμείς.Δεν λέω την πληρώνουμε ακριβά στο σκατοκράτος αλλά κι απ την άλλη και ένα μπουκαλάκι νερό που λέει ο λόγος να θες να πάρεις πάλι θα δώσεις κάτι και στο κράτος μέσω του ΦΠΑ.

Εγώ στην θέση σου θα το κράταγα στο γκαράζ μου χωρίς πινακίδες (αφού όπως λες δεν έχεις ακόμα οικονομικό πρόβλημα) και θα έπερνα το Μ όπως κάναμε και με την δικιά μας μπέμπα πριν βγάλουμε τα ιστορικά και θα είσαι και εσύ και η κούκλα σου μια χαρά αφού και εσύ θα πέρνεις την "δόση σου" και εκείνη θα βγάνει να ξεπιάνεται λιγάκι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vasilis M3 : 21-07-13 στις 10:48

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο M3 E30 89' Εμφάνιση μηνυμάτων

Αποτέλεσμα?Έδωσε 1200¤ σήμα για 3-4 μέρες,κατέθεσε πάλι τις πινακίδες για να μην πληρώσει τα κέρατα του και πάλι όπως μου λέει γλύτωσε γιατί αν είχε τις πινακίδες θα είχε δώσει ακόμα πιο πολλά.
    Δυστυχως φιλε μου δεν την γλυτωσε καθως τα καθικια ψηφισαν αναδρομικα τον φορο πολυτελειας για την χρηση του ετους 2012, οποτε φετος παρολο που εχει καταθεσει πινακιδες, θα του σταλει ξεχωριστο μπιλιετακι (κατα τον Σεπτεμβρη) που θα αφορα φορο πολυτελους διαβιωσης για το ετος 2012

5. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Vasilis M3 (22-07-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εγω θα φερω ενα παραδειγμα......και ας γινω λιγο κακος..

ο πατερας μου...καλος..χρυσος ανθρωπος...στα 70+ του...δεν ασχολειται με αμαξια...παντα του αρεσαν τα ομορφα και ακριβα ομως...και δη ειχε μια αδυναμια για την jaguar (που ευτυχως δεν μοιραζομαστε...!)...δεν τον ειδα ποτε να καταθεσει πινακιδες...ουτε να σκεφτει την βενζινη που θα βαλει στο αμαξι..ουτε γιατι εχει ακριβο σερβις...ουτε να σκεφτει αν θα το βγαλει βολτα το ακριβο του αμαξι..και ας καμια φορα γκρινιαζει για τα ληστρικα τελη που πληρωνει...γιατι???

γιατι πολυ απλα...ειναι σωστος!!!!!γιατι πολυ απλα ηξερε τι επαιρνε οταν το αγοραζε και εχει μια εμπειρια ζωης που λεει οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους...δεν μπορεις να παιρνεις ενα αμαξι των 100+ χιλιαδων ευρω αρχικη τιμη και να σκεφτεσαι αν θα καψει...ή αν το κρατος θα κοιταξει να βγαλει χρηματα απο εσενα..αυτοματα ανηκεις στους εχοντες και κατεχοντες...και φυσικα εσενα θα γ@μησει πρωτα οπου μπορει..γιατι πολυ απλά εισαι στην εξαιρεση...

τωρα αν εμεις..πηγαμε και πηραμε m5 με 20χιλιαρικα..και περιμενουμε οτι με 1000ευρω το μηνα θα μπορουμε να βολταρουμε με αυτο καθε μερα...σορρυ αλλα δεν μας φταιει ουτε το κρατος...ουτε η κριση...ουτε κανεις...ας κοιταχτουμε λοιπον και λιγο στον καθρεφτη και ας αναλογιστουμε τις ευθυνες μας...

υγ..φυσικα και το παραδειγμα δεν παει στον ανθρωπο που σκεφτεται να αποχωριστει το μ3 του....αλλα σε ολους μας...και ιδιως σε αυτους που δεν κανουν "κουμαντο"....και μετα τους φταινε ολα τα υπολοιπα...

υγ2...να συνοψισω..η καψουρα και η τσιπουρα πληρωνονται!!!!!!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nik200 : 21-07-13 στις 11:25 Αιτία: -

7. The Following 12 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

A8hnaios (21-07-13), dimsour9 (22-07-13), doctore (21-07-13), EVERGET (21-07-13), friendgr (21-07-13), imolarot (23-07-13), manos///3 (23-07-13), Neskio (21-07-13), ntinos (21-07-13), Ptboul (22-07-13), vagmag (21-07-13), Vasilis M3 (22-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων

ο πατερας μου...καλος..χρυσος ανθρωπος...στα 70+ του...δεν ασχολειται με αμαξια...παντα του αρεσαν τα ομορφα και ακριβα ομως...και δη ειχε μια αδυναμια για την jaguar (που ευτυχως δεν μοιραζομαστε...!)...δεν τον ειδα ποτε να καταθεσει πινακιδες...ουτε να σκεφτει την βενζινη που θα βαλει στο αμαξι..ουτε γιατι εχει ακριβο σερβις...ουτε να σκεφτει αν θα το βγαλει βολτα το ακριβο του αμαξι..και ας καμια φορα γκρινιαζει για τα ληστρικα τελη που πληρωνει...γιατι???

γιατι πολυ απλα...ειναι σωστος!!!!!γιατι πολυ απλα ηξερε τι επαιρνε οταν το αγοραζε και εχει μια εμπειρια ζωης που λεει οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους...δεν μπορεις να παιρνεις ενα αμαξι των 100+ χιλιαδων ευρω αρχικη τιμη και να σκεφτεσαι αν θα καψει...ή αν το κρατος θα κοιταξει να βγαλει χρηματα απο εσενα..αυτοματα ανηκεις στους εχοντες και κατεχοντες...και φυσικα εσενα θα γ@μησει πρωτα οπου μπορει..γιατι πολυ απλά εισαι στην εξαιρεση...

τωρα αν εμεις..πηγαμε και πηραμε m5 με 20χιλιαρικα..και περιμενουμε οτι με 1000ευρω το μηνα θα μπορουμε να βολταρουμε με αυτο καθε μερα...σορρυ αλλα δεν μας φταιει ουτε το κρατος...ουτε η κριση...ουτε κανεις...ας κοιταχτουμε λοιπον και λιγο στον καθρεφτη και ας αναλογιστουμε τις ευθυνες μας...

υγ..φυσικα και το παραδειγμα δεν παει στον ανθρωπο που σκεφτεται να αποχωριστει το μ3 του....αλλα σε ολους μας...και ιδιως σε αυτους που δεν κανουν "κουμαντο"....και μετα τους φταινε ολα τα υπολοιπα...

wise you speak

9. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

nik200 (21-07-13)

Rides
    5

Προεπιλογή

Το αυτοκίνητο ειναι Ε46 Μ3 Competition Package; Παίζει ρόλο και τι αμάξι ειναι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων

φιλε μου σε ενα βαθμο εχεις δικιο ....πιο συγκεκριμενα συμφωνω μαζι σου στο παρακατω σημειο:
    α) ειτε το κρατος ειναι οργανωμενο/αξιοπιστο ειτε οχι παντα θα υπαρχουν οι ανθρωποι που δεν κανουν καλο κουμαντο. οπως υπαρχουν οι καλοι ετσι υπαρχουν και οι κακοι και ου το καθεξης για ολα τα πραγματα ....

στο παρακατω σημειο διαφωνω:
    οπως με τα αυτοκινητα (τα αυτοκινητα ειναι το λιγοτερο ασ πουμε σημαντικο) ετσι και με ολα τα αλλα επιχειρησεις εργοστασια..εταιριες... κανεις δεν μπορει να κανει κουμαντο σε αυτο το μπουρδε%κρατος ... ποσες επιχειρησεις εταιριεσ εκλεισαν η εφυγαν γιατι δεν υπαρχει σταθερο φορολογικο καθεστως... εδω και πολλα χρονια. πως να κανει κουμαντο ενασ επιχειρηματιασ ενασ που θελει να επενδυσει στην ελλαδα...πως θα υπαρξει αναπτυξη οταν δεν υπαρχει τιποτα σταθερο...οπως με τα φωτοβολταικα προσφατο παραδειγμα και πολλα αλλα!!! αυτο ειναι το βασικο προβλημα ...πως μπορει κανεις να κανει κουμαντο σε οτιδηποτε με αυτο το ασταθεσ και συνεχωσ μεταβαλομενο φορολογικο και οχι μονο καθεστως!!! ??

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αυτοκίνητο ειναι Ε46 Μ3 Competition Package; Παίζει ρόλο και τι αμάξι ειναι

Sent from my iPhone using Tapatalk
    σωστα ειναι το competition package ... !με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω καμια φωτο... το ζητησε και καποιος αλλος φιλος εδω μεσα....

13. The Following User Says Thank You to NickM3CS For This Useful Post:

Vasilis M3 (22-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην το πουλήσεις, από Σεπτέμβριο ίσως και κάτι να αλλάξει ως προς το καλύτερο για μας...

https://www.e-typos.com/Post.aspx?id...25AC%250D%250A

Τα έχω ακούσει πολλάκις: Σιγά μην αλλάξει το σύστημα για να γίνει δικαιότερο, θα αλλάξει για να μας τα παίρνουνε περισσότερο, χρόνο με το χρόνο το να έχεις Μ3 θα γίνεται ένας όλο και πιο ανηφορικός γολγοθάς, κλπ κλπ κλπ... Προσωπικά, που δεν θέλω να αποχωρηστώ το αμάξι μου με τη βία, οφείλω να ελπίζω σε ένα πραγματικά δικαιότερο σύστημα που (θεμιτά) θα αυξήσει τα έσοδα του κράτους αλλά αυτά τα έσοδα θα τα πληρώνουμε όλοι στο ποσό που αναλογεί στην πραγματική αξία του οχήματός μας. Λίγη αισιοδοξία, και από Σεπτέμβρη θα μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά...
    ελπιδοφορο ....και δικαιοτερο ... !!

Rides
    1

Προεπιλογή

Ε46 και έχει Φ. Π. ?

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας