Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω θα φερω ενα παραδειγμα......και ας γινω λιγο κακος..

ο πατερας μου...καλος..χρυσος ανθρωπος...στα 70+ του...δεν ασχολειται με αμαξια...παντα του αρεσαν τα ομορφα και ακριβα ομως...και δη ειχε μια αδυναμια για την jaguar (που ευτυχως δεν μοιραζομαστε...!)...δεν τον ειδα ποτε να καταθεσει πινακιδες...ουτε να σκεφτει την βενζινη που θα βαλει στο αμαξι..ουτε γιατι εχει ακριβο σερβις...ουτε να σκεφτει αν θα το βγαλει βολτα το ακριβο του αμαξι..και ας καμια φορα γκρινιαζει για τα ληστρικα τελη που πληρωνει...γιατι???

γιατι πολυ απλα...ειναι σωστος!!!!!γιατι πολυ απλα ηξερε τι επαιρνε οταν το αγοραζε και εχει μια εμπειρια ζωης που λεει οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους...δεν μπορεις να παιρνεις ενα αμαξι των 100+ χιλιαδων ευρω αρχικη τιμη και να σκεφτεσαι αν θα καψει...ή αν το κρατος θα κοιταξει να βγαλει χρηματα απο εσενα..αυτοματα ανηκεις στους εχοντες και κατεχοντες...και φυσικα εσενα θα γ@μησει πρωτα οπου μπορει..γιατι πολυ απλά εισαι στην εξαιρεση...

τωρα αν εμεις..πηγαμε και πηραμε m5 με 20χιλιαρικα..και περιμενουμε οτι με 1000ευρω το μηνα θα μπορουμε να βολταρουμε με αυτο καθε μερα...σορρυ αλλα δεν μας φταιει ουτε το κρατος...ουτε η κριση...ουτε κανεις...ας κοιταχτουμε λοιπον και λιγο στον καθρεφτη και ας αναλογιστουμε τις ευθυνες μας...

υγ..φυσικα και το παραδειγμα δεν παει στον ανθρωπο που σκεφτεται να αποχωριστει το μ3 του....αλλα σε ολους μας...και ιδιως σε αυτους που δεν κανουν "κουμαντο"....και μετα τους φταινε ολα τα υπολοιπα...

υγ2...να συνοψισω..η καψουρα και η τσιπουρα πληρωνονται!!!!!!!!!
    wise you speak

2. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

nik200 (21-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP