Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas_R Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε μου να μην το δωσεις!
    Τετοια αυτοκινητα δεν ξανααγοραζονται σημερα.

Θα το μετανιωσεις την ιδια στιγμη που θα το δωσεις.
    Ετσι την επαθα κι εγω.

Μονο για σοβαρο οικονομικο προβλημα θα το εδινα.

Κανενα αλλο BMW δεν ειναι Μ3 εκτος απο το Μ3.
    κ εγω συμφωνω σε αυτο!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν αντεχεις οικονομικα να το εχεις,θεωρεις οτι σε κλεβει το κρατος(που σε κλεβει) ή γουσταρεις να φας αλλιως τα λεφτα σου δωστο,οπως και πολλα παιδια απο εδω ετσι και εγω αυτο εκανα.

Αν παλι δεν εχεις οικονομικο-βιοποριστικο προβλημα και δεν σε νοιαζει,κρατησε το,μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σου με μερικη καταθεση πινακιδων οποτε δεν θα εισαι υποχρεωμενος να εχεις ολο τον χρονο ασφαλεια και νομιζω οτι δεν πληρωνεις και ολοκληρο φορο πολυτελειας,θα εχεις και μικροτερες φθορες για τα service.
    υπαρχει μερικη καταθεση πινακίδων??? αν ναι πως γινεται? οσο για φθορες ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα γιατι το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκδρομες και κανα σ.κ!!

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οπως τα λεει ο νιγκας ειναι.

για οσους ομως θελουν να κρατησουν το αμαξι τους υπαρχουν δυο λυσεις.

πληρωμη τελων κανονικα.
    καταθετουμε πινακιδες καθε δευτερα και τις παιρνουμε καθε παρασκευη.
    ετσι μαζευονται 12 μερες το μηνα.
    ο νομος λεει οτι για λιγοτερες απο 15 ημερες το μηνα κατοχη δεν υπολογιζεται τεκμηριο.
    αρα ουτε και εκτακτη εισφορα.

η δευτερη λυση ειναι πιο πολυπλοκη και αφορα οσους εχουν το αυτοκινητο σε εταιρικα στοιχεια.
    δεν μπορω να πω περισσοτερα προς το παρον, την επεξεργαζομαι ακομα.

σε καθε περιπτωση πρεπει να σκεφτουμε τις συνθηκες που ζουμε.
    η αγορα αυτοκινητου εχει γυρισει στο 1996, προσεχως μπορει να παει ακομα χαμηλοτερα.
    ποιος ειχε τριλιτρο ή πενταλιτρο στα μεσα της δεκαετιας του '90?
    νομιζω ελαχιστοι, ως κανενας με ελληνικες πινακιδες.
    το σωστο ειναι να προσαρμοζομαστε καθε φορα στις καταστασεις.
    οπως προσαρμοστηκαμε προς τα πανω ακολουθωντας την ανοδο, το ιδιο πρεπει να κανουμε και προς τα κατω.
    ας σκεφτουμε τι αμαξι ειχαμε πριν 20 χρονια, ή τι αμαξι ειχε τοτε καποιος σαν εμας (επαγγελματικα, οικογενειακα κλπ).
    το αντιστοιχο που βγαινει σημερα και θα καλυψει τις αναγκες μας ειναι νομιζω η πιο σιγουρη επιλογη.
    μηπως η μερικη καταθεση ειναι αυτο που λεει ο φιλος σταθης οτι τις δινεις την δευτερα κ τις περνεις την παρασκευη???
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι σιγοβραζουμε φιλε Νικο!
    Πεσαμε σε εποχη που τα γ@μησαν ολα αναποδα! τι να κανουμε!

Ολοι για τα γ@μησιατικα γκρινιαζουμε! Ετσι ειναι. Διοτι δεν μας ζητανε 100 ή 150 ευρω παραπανω, μας ζητανε να πληρωνουμε τα 2πλασια λεφτα για κατι το οποιο οταν αγορασαμε ξεραμε και υπολογιζαμε τα εξοδα μας.

Εγω ειπα να κανω υπομονη για κανα χρονο ακομη και βλεπουμε! Οχι οτι εβελπιστω να αλλαξει κατι σημαντικο αλλα τελος παντων.

Βαλτο μια αγγελία αν θελεις να υπαρχει

Στον τελος θα τα δινουμε απο αγανακτηση Νικο και οχι απο το οτι θα εχει περασει το μερακι μας και την αγαπη μας γιαυτο.
    ετσι ακριβως νιωθω φιλε Στελιο!! για τα γ#μισιατικα ειναι ολο το θεμα! δεν εχω θεμα οικονομικο οχι ομως πως μου περισσευουν κιολας!! αλλιως τα υπολογισαμε ολοι και τωρα μας εχουν γ%μησει!! μπορει να το βαλω στο χαλαρο αγγελια...και βλεποντας και κανοντας... τι να πω ..ειμαι αρκετα μπερδευμενος! νιωθω πως αν το πουλησω οπως ανεφερε και ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα την επομενη μερα θα το μετανιωσω! ασε που το αμαξι ειναι πιο καινουριο και επο ε92 και λυπαμαι να το δωσω...!!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολοι λιγο πολυ στο ιδιο καζανι σιγοβραζουμε φιλε Νικο!
    Πεσαμε σε εποχη που τα γ@μησαν ολα αναποδα! τι να κανουμε!

Ολοι για τα γ@μησιατικα γκρινιαζουμε! Ετσι ειναι. Διοτι δεν μας ζητανε 100 ή 150 ευρω παραπανω, μας ζητανε να πληρωνουμε τα 2πλασια λεφτα για κατι το οποιο οταν αγορασαμε ξεραμε και υπολογιζαμε τα εξοδα μας.

Εγω ειπα να κανω υπομονη για κανα χρονο ακομη και βλεπουμε! Οχι οτι εβελπιστω να αλλαξει κατι σημαντικο αλλα τελος παντων.

Βαλτο μια αγγελία αν θελεις να υπαρχει

Στον τελος θα τα δινουμε απο αγανακτηση Νικο και οχι απο το οτι θα εχει περασει το μερακι μας και την αγαπη μας γιαυτο.
    +100000000000000 το μερακι μασ ποτε δεν θα περασει!!!

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριοι, το πράγμα,εν τέλη, είναι πολύ απλό! Καταρχάς πολλοί απο εμάς(και εγώ μέσα) βλέπουμε το αυτοκίνητο σαν μέσο διασκέδασης, σαν αγχολυτικό, είναι το χόμπι μας, η κ@υλα μας βρε αδερφέ..οπότε(και εδώ γίνεται απλό κατ'εμέ) αν δεν χρειάζεται να στερηθείς εσύ ή η οικογένειά σου το κρατάς, αν πρέπει έστω και κάτι να λείψει τότε το δίνεις με κλειστά μάτια..οι λαμαρίνες δεν έκαναν κανένα καλύτερο άνθρωπο...Βέβαια εξαρτάτε και κατά πόσο κάποιος ''θέλει'' να πληρώνει τα ''σπασμένα'' ώστε να χαίρεται ένα αυτοκίνητο..εγώ για παράδειγμα ''θέλω'' και θα το κάνω για όσο δεν στερείται κάτι η οικογένειά μου η τα παιδιά που θα κάνω. Και το κάνω αυτό διότι όπως είπα το βλέπω σαν χόμπι, είναι το μόνο που με ευχαριστεί(μαζί με τις μοτοσυκλέτες) δεν τζογάρω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρα κλπ...έχω μόνο αυτό οπότε όσο μπορώ θα πληρώνω..

Βγάζω απ'έξω τα κακώς κείμενα του κράτους..σίγουρα όλοι συμφωνούμε οτι είναι παράλογο και αδικία αλλά...
    +100000000
    γιαυτο δυσκολευομαι πολυ στην αποφαση μου γιατι ειναι το μοναδικο μου χομπυ...ουτε κανπνιζω πινω τιποτα .....και μονο που ξερω οτι ειναι στο γκαραζ νιωθω ομορφα.... οποτε η αποφαση ειναι μεταξυ το μοναδικο μου χομπυ versus να μην πληρωνω τα γ#μησιατικα στο κρατος

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετσι ακριβως νιωθω φιλε Στελιο!! για τα γ#μισιατικα ειναι ολο το θεμα! δεν εχω θεμα οικονομικο οχι ομως πως μου περισσευουν κιολας!! αλλιως τα υπολογισαμε ολοι και τωρα μας εχουν γ%μησει!! μπορει να το βαλω στο χαλαρο αγγελια...και βλεποντας και κανοντας... τι να πω ..ειμαι αρκετα μπερδευμενος! νιωθω πως αν το πουλησω οπως ανεφερε και ενας αλλος φιλος απο εδω μεσα την επομενη μερα θα το μετανιωσω! ασε που το αμαξι ειναι πιο καινουριο και επο ε92 και λυπαμαι να το δωσω...!!

Δεν είσαι ακόμα έτοιμος να πουλήσεις, δυστυχώς. Και ενδιαφερόμενο να εβρισκες τώρα, θα χαλούσε στη τιμή. Been there, done that.

Έχεις δρόμο μπροστά σου μέχρι να γίνεις 'motivated seller' και δυστυχώς αυτή η καθυστέρηση θα λειτουργήσει εις βάρος σου (οικονομικά).

Καλή τύχη με ότι αποφασίσεις.

8. The Following 5 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (19-07-13), hades7 (19-07-13), imolarot (23-07-13), S8N (19-07-13), Stathis (19-07-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

.....πφφφφφφ ειμαστε αρκετοι τελικα

Ως μπακαλης,θα μιλησω μπακαλιστικα απλα.

Βασικο ρολο παιζει η τιμη αποκτησης.Αν το πηρες του κουτιου,οποιο μοντελο και να ειναι εχει φαει τρελλη απαξιωση,αν το πηρες μεταχειρ. εισαι απο λιγο εως πολυ σε καλυτερη μοιρα.Και παμε στις πραξεις τωρα.

Ποσο κανταρια πιανει η πωληση μου ? Τοσα(1)

Ποσα χανω απο την μεταπωληση? Πακετο

Τι παιρνω με τα τοσα? Αυτο

Τι γλυτωνω σε καυσιμα/συντηρηση? Τοσα(2)

Οποτε Αυτο=Τοσα(1)-Τοσα(2)*οσο αντεξεις ....... και τι σου μενει ????

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ !!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

10. The Following 7 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

doctore (19-07-13), EVERGET (19-07-13), Monsta (20-07-13), Panos 316T (20-07-13), Ptboul (19-07-13), S8N (19-07-13), soc12r (19-07-13)

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγω παντα φτιαχνομουνα με οτι αμαξι ειχα.
    Απο την εποχη που εβαζα μεσα στους πρωτους δεκα στην ελλαδα downpipe σε punto gt πριν 19 χρονια τοτε που ανοιγα στη βουτα με 300 ατομα πανω στη γεφυρα,με τα 278 στο κοντερ στο s3 μου πριν δεκα χρονια , Με παρα πολλα διαφοφετικα σε καθε αμαξι που ειχα.
    Οχι δεν εχω δεθει με κανενα.απλα το καθενα ειχε τις στιγμες του.
    Η αποφαση σου ειναι καθαρα δικο σου θεμα.
    Εμεις ολοι εχουμε διαφορετικες εμπειριες θελω ζητω απο σενα.
    Αυτα που λεμε ειναι γνωμες απο δικες μας επιθυμιες.
    Οταν εισαι μεσα σου ετοιμος δεν θα διστασεις να το δωσεις.
    Να το θυμασαι.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

12. The Following 8 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

A8hnaios (20-07-13), Bazil Van Sinner (20-07-13), EVERGET (20-07-13), kostas 325 (20-07-13), Monsta (20-07-13), PANOS-E60 (20-07-13), S8N (19-07-13), z3 2.2 (20-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριοι, το πράγμα,εν τέλη, είναι πολύ απλό! Καταρχάς πολλοί απο εμάς(και εγώ μέσα) βλέπουμε το αυτοκίνητο σαν μέσο διασκέδασης, σαν αγχολυτικό, είναι το χόμπι μας, η κ@υλα μας βρε αδερφέ..οπότε(και εδώ γίνεται απλό κατ'εμέ) αν δεν χρειάζεται να στερηθείς εσύ ή η οικογένειά σου το κρατάς, αν πρέπει έστω και κάτι να λείψει τότε το δίνεις με κλειστά μάτια..οι λαμαρίνες δεν έκαναν κανένα καλύτερο άνθρωπο...Βέβαια εξαρτάτε και κατά πόσο κάποιος ''θέλει'' να πληρώνει τα ''σπασμένα'' ώστε να χαίρεται ένα αυτοκίνητο..εγώ για παράδειγμα ''θέλω'' και θα το κάνω για όσο δεν στερείται κάτι η οικογένειά μου η τα παιδιά που θα κάνω. Και το κάνω αυτό διότι όπως είπα το βλέπω σαν χόμπι, είναι το μόνο που με ευχαριστεί(μαζί με τις μοτοσυκλέτες) δεν τζογάρω, δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν ασχολούμαι με ποδόσφαιρα κλπ...έχω μόνο αυτό οπότε όσο μπορώ θα πληρώνω..

Βγάζω απ'έξω τα κακώς κείμενα του κράτους..σίγουρα όλοι συμφωνούμε οτι είναι παράλογο και αδικία αλλά...
    +1000000000000000000000000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP