Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 146

Θέμα: Σκεφτομαι να αποχωριστω τον ερωτα μου το ονειρο μου ...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν δεν αντεχεις οικονομικα να το εχεις,θεωρεις οτι σε κλεβει το κρατος(που σε κλεβει) ή γουσταρεις να φας αλλιως τα λεφτα σου δωστο,οπως και πολλα παιδια απο εδω ετσι και εγω αυτο εκανα.

Αν παλι δεν εχεις οικονομικο-βιοποριστικο προβλημα και δεν σε νοιαζει,κρατησε το,μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σου με μερικη καταθεση πινακιδων οποτε δεν θα εισαι υποχρεωμενος να εχεις ολο τον χρονο ασφαλεια και νομιζω οτι δεν πληρωνεις και ολοκληρο φορο πολυτελειας,θα εχεις και μικροτερες φθορες για τα service.

2. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

micz (18-07-13)

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν δεν αντεχεις οικονομικα να το εχεις,θεωρεις οτι σε κλεβει το κρατος(που σε κλεβει) ή γουσταρεις να φας αλλιως τα λεφτα σου δωστο,οπως και πολλα παιδια απο εδω ετσι και εγω αυτο εκανα.

Αν παλι δεν εχεις οικονομικο-βιοποριστικο προβλημα και δεν σε νοιαζει,κρατησε το,μπορεις να μειωσεις τα εξοδα σου με μερικη καταθεση πινακιδων οποτε δεν θα εισαι υποχρεωμενος να εχεις ολο τον χρονο ασφαλεια και νομιζω οτι δεν πληρωνεις και ολοκληρο φορο πολυτελειας,θα εχεις και μικροτερες φθορες για τα service.
    υπαρχει μερικη καταθεση πινακίδων??? αν ναι πως γινεται? οσο για φθορες ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα γιατι το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκδρομες και κανα σ.κ!!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει μερικη καταθεση πινακίδων??? αν ναι πως γινεται? οσο για φθορες ετσι και αλλιως δεν εχω θεμα γιατι το χρησιμοποιω μονο για ταξιδια εκδρομες και κανα σ.κ!!
    Με τον όρο μερική κατάθεση εννοώ ότι μπορείς να έχεις κατατεθημενες τις πινακίδες σου τον μισό χρόνο,οπότε θα έχεις το μισό τεκμήριο,το μισό φόρο πολυτελείας και την μισή ασφάλεια,σήμα θα πληρώσεις κανονικά όσο για την συντήρηση είναι δικό σου θέμα.
    Είναι ένας τρόπος να μειώσεις τα έξοδα σου και να χαίρεσαι και το αμάξι σου,αν πάλι δεν μπορείς η δεν γουστάρεις να πληρώνεις ούτε αυτά τότε πουλά το,μπορεί στην αρχή να σε πειράξει λίγο αλλα θα σου περάσει.

Επειδή η αγορα του αυτοκινήτου έχει πατωσει,αν βρεις κάποιον να το πάρει σε τιμή που σου κάνει και συμβαδίζει με την εποχή δωστο,παράδειγμα που το έχω ζήσει τον τελευταίο χρονο με mazda 6 mps του 2008 αρχικής αξίας 45000,όταν το πουλαγε 15000 του είχαμε προτείνει 10000 και μου είχε αρνηθεί,όταν το έβαλε 10000 μου έστειλε μήνυμα μέσω ενός κοινού γνωστού μας και του είπα ότι δίνω 8000 πάλι αρνήθηκε,τελικά το έδωσε 5600 στην Γερμανία.

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

οταν γυριζω στο σπιτι το βραδυ με το αμαξι και μολις το κλειδωσω, γυριζω να το κοιταξω και σκαω ενα χαμογελο για αυτα που εχω περασει μαζι του πιο πριν..αυτο λεγεται ερωτας...και η αξια αυτου ειναι πραγματι κατι που δεν μπαινει σε ζυγαρια..ουτε σε κοστολογιο...ουτε σε τιποτα...αν κανεις αυτο το πραγμα ακομα..τοτε κατ εμε δεν αξιζει να το δωσεις.....αν οχι...τοτε ναι θα πρεπει να το αποχωριστεις....

6. The Following 10 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

A8hnaios (20-07-13), Bazil Van Sinner (20-07-13), dimsour9 (20-07-13), doctore (20-07-13), EVERGET (20-07-13), micz (20-07-13), pilot (20-07-13), vagmag (21-07-13), Vasilis M3 (20-07-13), z3 2.2 (20-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή η αγορα του αυτοκινήτου έχει πατωσει,αν βρεις κάποιον να το πάρει σε τιμή που σου κάνει και συμβαδίζει με την εποχή δωστο,παράδειγμα που το έχω ζήσει τον τελευταίο χρονο με mazda 6 mps του 2008 αρχικής αξίας 45000,όταν το πουλαγε 15000 του είχαμε προτείνει 10000 και μου είχε αρνηθεί,όταν το έβαλε 10000 μου έστειλε μήνυμα μέσω ενός κοινού γνωστού μας και του είπα ότι δίνω 8000 πάλι αρνήθηκε,τελικά το έδωσε 5600 στην Γερμανία.
    Το κακό είναι οτι ΔΕΝ θα βρει να το δώσει οχι στην τιμή που θέλει αλλά γενικά γιατί όλοι το παίζουν "πονηροί"

8. The Following 3 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (20-07-13), nikos-Mpacket (20-07-13), S8N (21-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP