Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 288 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 188238278286287288289290298 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.871 έως 2.880 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Rides
    2

Προεπιλογή

αυτα ισχυουν στην πολιτισμενη χωρα που αναφερεις.
    στο τρωκτικσταν οδηγει οποιος γουσταρει ο τοπικος φυλαρχος.

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (12-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτα ισχυουν στην πολιτισμενη χωρα που αναφερεις.
    στο τρωκτικσταν οδηγει οποιος γουσταρει ο τοπικος φυλαρχος.

Αυτό ξαναπέστο!

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συζυγος-παιδια.
    Τιποτις αλλο.
    Σε προσφατη ερωτηση μου στο τελωνειο, ειπαν κανενας..Μονο το ονομα αυτου που αναφερει στην αδεια...
    -------------------

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε προσφατη ερωτηση μου στο τελωνειο, ειπαν κανενας..Μονο το ονομα αυτου που αναφερει στην αδεια...
    Ασκηση:
    Ειμαι Γερμανος, εχω γερμανικες πινακιδες, ερχομαι διακοπες στην Ελλαδα με το αμαξι της δουλειας μου που ειναι leasing.
    Θα με σταματησουν και θα μου πουν τι;
    Οτι πρεπει πισω απο το τιμονι να ειναι ο Fritz Von Avis?

6. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

chrisgiapz3 (12-07-13), S8N (12-07-13), Samaro (12-07-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ασκηση:
    Ειμαι Γερμανος, εχω γερμανικες πινακιδες, ερχομαι διακοπες στην Ελλαδα με το αμαξι της δουλειας μου που ειναι leasing.
    Αποκλείεται ο γύφτος ο Γερμαναράς να σε αφήσει να κατεβεις ελλαδα με το αμαξι της δουλειάς !
    Ισχυει αυτο που ειπες γυναικα-παιδιά και τελος !

8. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

BILL007 (12-07-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το οτι ειπαν οτι μπορει απο το 2014 να αλλαξει το συστημα και να υπολογιζεται ο φορος πολυτελειας (και τα τεκμηρια προφανως) βαση εργοστασιακης/λιανικης τιμης ΔΕΝ σημαινει οτι θα το κανουν κιολας.
    Αυτο που κανουν αυτην την στιγμη ειναι να υπολογιζουν πιο συστημα ειναι αυτο που θα τους αποφερει τα περισσοτερα εσοδα. Μην ξεγιελεστε οτι και καλα ψαχνουν να εφαρμοσουν ενα συστημα δικαιοτερο (δικαιοτερο χαχα )
    Αν τους συμφερει απο αποψη εσοδων (που μαλλον τους συμφερει γιατι βλεπω απο του χρονου να παιρνουν τα @@ μου απο τα υψηλου κυβισμου) θα μας την φερουν για μια ακομη χρονια και θα εφαρμοσουν κατι που θα μας πιασει απροετοιμαστους, θα πληρωσουμε το μαρμαρο, και για την μεθεπομενη χρονια, εχει ο θεος, κατι αλλο θα σκεφτουν

10. The Following 7 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (14-07-13), BILL007 (12-07-13), Monsta (12-07-13), Panos 316T (12-07-13), PANOS-E60 (12-07-13), Ptboul (12-07-13), S8N (12-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οτι ειπαν οτι μπορει απο το 2014 να αλλαξει το συστημα και να υπολογιζεται ο φορος πολυτελειας (και τα τεκμηρια προφανως) βαση εργοστασιακης/λιανικης τιμης ΔΕΝ σημαινει οτι θα το κανουν κιολας.
    Αυτο που κανουν αυτην την στιγμη ειναι να υπολογιζουν πιο συστημα ειναι αυτο που θα τους αποφερει τα περισσοτερα εσοδα. Μην ξεγιελεστε οτι και καλα ψαχνουν να εφαρμοσουν ενα συστημα δικαιοτερο (δικαιοτερο χαχα )
    Αν τους συμφερει απο αποψη εσοδων (που μαλλον τους συμφερει γιατι βλεπω απο του χρονου να παιρνουν τα @@ μου απο τα υψηλου κυβισμου) θα μας την φερουν για μια ακομη χρονια και θα εφαρμοσουν κατι που θα μας πιασει απροετοιμαστους, θα πληρωσουμε το μαρμαρο, και για την μεθεπομενη χρονια, εχει ο θεος, κατι αλλο θα σκεφτουν

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων

η αγελαδα των πολλών κυβικών στραγγιξε ... παμε για άλλα. Για ξανασκεφτείτο το μερικοί - μερικοί ...

Αυτη ειναι η απαντηση στην τελευταια σου παραγραφο
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ασκηση:
    Δεν ξερω τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις...
    Δεν εχουν θεμα οι γερμανοι για το ποιος θα το οδηγαει κλπ και εχουμε εδω στην ελλαδα..
    -------------------

Rides
    1

Προεπιλογή

Άντε βλέπω πολλούς να βάζουν άλλες πινακίδες με τους κλέφτες εκεί επάν που έχουμε .Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι πρώτα θα ποίασουνε τα πετρελαιοκίνητα μιάς και δέν πληρώνουν τίποτα τέλη κ.τ.λ.π ,έχουν ακόμα να αρμέξουν απο τα αυτοκίνητα .Δέν μην θέλουν να τα πάνε όπως ήτανε πρίν το 2000 ,θυμάστε πώς ήτανε η φορολογία τότε ?????Είχα ένα οπελ Αστρα τότε και ζυτάγανε τεκμήριο διαβίωσεις τα πρώτα 5 χρόνια 3.400.000 δρχ και χώρια το τεκμήριο αγοράς 4.900.000 .΄Για 1400 κυβικά παρακαλώ να το κάνουμε σε €€ ????? Για θυμηθείτε την φορολογία στα Γκάμπριο όυτε σκαραβαίο δέν μπορούσαμε να αγοράσουμε ....

14. The Following 3 Users Say Thank You to E461800 For This Useful Post:

A8hnaios (14-07-13), Panos 316T (13-07-13), S8N (12-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Kαι πριν λιγο καιρο συζητουσαμε εδω για καποιουs που πανε βουλγαρια και ιδρυουν εταιρεια με 1000-1500 ευρω το πολυ, και "φτιαχνουν" τα αυτοκινητα τουs.....Eαν ειχα κονε αυτη την στιγμη στον λογο μου θα πηγαινα και θα το εκανα ακομα και ενα citroenaki που εχω ακομα κι αυτο θα "εφτιαχνα".
    Οσα χρονια θυμαμαι το ευατο μου ολοι τουs ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ με το αυτοκινητο,ΟΛΟΙ ΤΟΥS.

Ρε παιδια εδω ειναι ενα αυτοκινιστικο forum,αυτο που ειναι,μηπωs πρεπει σε συνεργασια με αλλα forum να τουs δωσουμε ενα μηνυμα?
    Δεν μιλαω για τσαμπουκαδεs και τραμπουκισμουs,για ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ,
    σιγουρα υπαρχουν τροποι να την ακουσουν(εδω ξεσηκωθηκε ο φαλακραs που πηγαινε το ποτηρι με το νερο στο εδρανο τηs βουληs οταν μιλαγε ο παπαρογλου επειδη θα του εκοβαν το μισθο απο τα 4000 ευρω....τα θυμαστε ολοι και πηρε πισω το νομοσχεδιο ο υπουργοs οικονομικων) μηπωs πρεπει να αντιδρασουμε??
    Κατι ειχε ξεκινησει ο Σταματηs,αλλα δεν περπατησε,απο τωρα σαs λεω οτι ειμαι μεσα εαν ειναι να γινει κατι,οπου και να γινει,oποτε και εαν γινει και με οτι κοστοs.

16. The Following 2 Users Say Thank You to ankor For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-07-13), S8N (12-07-13)

Σελίδα 288 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 188238278286287288289290298 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP