αυτα ισχυουν στην πολιτισμενη χωρα που αναφερεις.
στο τρωκτικσταν οδηγει οποιος γουσταρει ο τοπικος φυλαρχος.
ναι
οχι
αυτα ισχυουν στην πολιτισμενη χωρα που αναφερεις.
στο τρωκτικσταν οδηγει οποιος γουσταρει ο τοπικος φυλαρχος.
Bazil Van Sinner (12-07-13)
chrisgiapz3 (12-07-13), S8N (12-07-13), Samaro (12-07-13)
BILL007 (12-07-13)
Το οτι ειπαν οτι μπορει απο το 2014 να αλλαξει το συστημα και να υπολογιζεται ο φορος πολυτελειας (και τα τεκμηρια προφανως) βαση εργοστασιακης/λιανικης τιμης ΔΕΝ σημαινει οτι θα το κανουν κιολας.
Αυτο που κανουν αυτην την στιγμη ειναι να υπολογιζουν πιο συστημα ειναι αυτο που θα τους αποφερει τα περισσοτερα εσοδα. Μην ξεγιελεστε οτι και καλα ψαχνουν να εφαρμοσουν ενα συστημα δικαιοτερο (δικαιοτερο χαχα)
Αν τους συμφερει απο αποψη εσοδων (που μαλλον τους συμφερει γιατι βλεπω απο του χρονου να παιρνουν τα @@ μου απο τα υψηλου κυβισμου) θα μας την φερουν για μια ακομη χρονια και θα εφαρμοσουν κατι που θα μας πιασει απροετοιμαστους, θα πληρωσουμε το μαρμαρο, και για την μεθεπομενη χρονια, εχει ο θεος, κατι αλλο θα σκεφτουν
Άντε βλέπω πολλούς να βάζουν άλλες πινακίδες με τους κλέφτες εκεί επάν που έχουμε .Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι πρώτα θα ποίασουνε τα πετρελαιοκίνητα μιάς και δέν πληρώνουν τίποτα τέλη κ.τ.λ.π ,έχουν ακόμα να αρμέξουν απο τα αυτοκίνητα .Δέν μην θέλουν να τα πάνε όπως ήτανε πρίν το 2000 ,θυμάστε πώς ήτανε η φορολογία τότε ?????Είχα ένα οπελ Αστρα τότε και ζυτάγανε τεκμήριο διαβίωσεις τα πρώτα 5 χρόνια 3.400.000 δρχ και χώρια το τεκμήριο αγοράς 4.900.000 .΄Για 1400 κυβικά παρακαλώ να το κάνουμε σε €€ ?????
Για θυμηθείτε την φορολογία στα Γκάμπριο όυτε σκαραβαίο δέν μπορούσαμε να αγοράσουμε ....
A8hnaios (14-07-13), Panos 316T (13-07-13), S8N (12-07-13)
Kαι πριν λιγο καιρο συζητουσαμε εδω για καποιουs που πανε βουλγαρια και ιδρυουν εταιρεια με 1000-1500 ευρω το πολυ, και "φτιαχνουν" τα αυτοκινητα τουs.....Eαν ειχα κονε αυτη την στιγμη στον λογο μου θα πηγαινα και θα το εκανα ακομα και ενα citroenaki που εχω ακομα κι αυτο θα "εφτιαχνα".
Οσα χρονια θυμαμαι το ευατο μου ολοι τουs ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ με το αυτοκινητο,ΟΛΟΙ ΤΟΥS.
Ρε παιδια εδω ειναι ενα αυτοκινιστικο forum,αυτο που ειναι,μηπωs πρεπει σε συνεργασια με αλλα forum να τουs δωσουμε ενα μηνυμα?
Δεν μιλαω για τσαμπουκαδεs και τραμπουκισμουs,για ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ,
σιγουρα υπαρχουν τροποι να την ακουσουν(εδω ξεσηκωθηκε ο φαλακραs που πηγαινε το ποτηρι με το νερο στο εδρανο τηs βουληs οταν μιλαγε ο παπαρογλου επειδη θα του εκοβαν το μισθο απο τα 4000 ευρω....τα θυμαστε ολοι και πηρε πισω το νομοσχεδιο ο υπουργοs οικονομικων) μηπωs πρεπει να αντιδρασουμε??
Κατι ειχε ξεκινησει ο Σταματηs,αλλα δεν περπατησε,απο τωρα σαs λεω οτι ειμαι μεσα εαν ειναι να γινει κατι,οπου και να γινει,oποτε και εαν γινει και με οτι κοστοs.
nikos-Mpacket (12-07-13), S8N (12-07-13)