Σελίδα 30 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 2028293031324080 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι τωρα θα τρεχουμε να κανουμε μεταφραση...αντε ρε.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι τωρα θα τρεχουμε να κανουμε μεταφραση...αντε ρε.
    Αυτο ηταν για αυτους που γραφουν σε αλλες γλωσσες.

Εγω εχω τελειωσει το ιδιο σχολειο με το μελος χαντες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 11-07-13 στις 15:00

3. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

hades7 (11-07-13), S8N (11-07-13)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλληνας θα πει δύο και δύο τέσσερα στη γη. Όχι δύο και δύο είκοσι δύο στον ουρανό.
    Έλληνας θα πει να τελείς στους νεκρούς τις χοές της Ηλέκτρας. Όχι κεριά στους νεκρόλακκους και δηνάρια στο σακούλι του τουρκόπαπα.

Έλληνας θα πει να προσκυνάς τακτικά στους Δελφούς το γνώθι σαυτόν. Όχι να κάνεις εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες.
    Έλληνας θα πει να σταθείς μπροστά στη στήλη του Κεραμικού και να διαβάσεις το επιτύμβιο:
    “στάθι και οίκτιρον”
    Σταμάτα και δάκρυσε, γιατί δεν ζω πια. Και όχι να σκαλίζεις πάνω σε σταυρούς κορακίστικα λόγια και νοήματα: “προσδοκώ ανάσταση νεκρών”.

Έλληνας θα πει το πρωί να γελάς σαν παιδί. Το μεσημέρι να κουβεντιάζεις φρόνιμα. Και το δείλι να δακρύζεις περήφανα. Και όχι το πρωί να κάνεις μετάνοιες στα τούβλα. Το μεσημέρι να γίνεσαι φοροφυγάς στο κράτος και επίτροπος στην ενορία σου. Και το βράδυ να κρύβεσαι στην κόχη του φόβου σου, και να ολολύζεις σαν βερέμης.

λιαντινης, γκεμμα.
    ..καταπληκτικο...

και οπως ειπε και καποιος αλλος..''Απο το νους υγειης..το μωλον λαβε, το η ταν η επι τας, φτασαμε στο κυριε ελεησον..''
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

5. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (11-07-13), nikos1400 (11-07-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

να και το τελευταιο...

Sed domi maneas paresque nobis novem continuas fututiones.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 11-07-13 στις 15:15 Αιτία: google it
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

7. The Following 2 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (11-07-13), Stamatis (11-07-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έλα Αρη σ ενδιαφέρει...

Για πολλοστή φορά....σαν ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ δεν μπορώ ν ασκώ εμπορική δραστηριότητα στην Ελλάδα, διότι πρέπει να εγγραφώ και στο ΤΕΒΕ.

Μπορώ όμως να ασκώ δραστηριότητα στην Ολλανδία και στο Βέλγιο. Εκανα λοιπόν κάτι πολύ απλό, εγγράφηκα σε ασφάλεια στο Βέλγιο (ιδιωτική εννοείται), που ισχύει και στην Ελλάδα με το 1/3 των εισφορών.

Με τα δικά μου χρήματα ο Τσίπρας δεν θ αγοράζει ψηφοφόρους.

Εν τω μεταξύ....Μέρκελ τράβα τη πρίζα ΤΩΡΑ.

9. The Following 6 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

A8hnaios (11-07-13), nikos1400 (11-07-13), S8N (11-07-13), Stathis (11-07-13), Thomelef (11-07-13), vagmag (11-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αφού μπορεί να πληρώσει το ΤΣΜΕΔΕ, μπράβο του. Αν τον δω θα του σφίξω το χέρι.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προς χαντε....εχουμε φπα και οαεε αυτον τον μηνα μην ξεχνιωμαστε.

12. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

hades7 (11-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς χαντε....εχουμε φπα και οαεε αυτον τον μηνα μην ξεχνιωμαστε.
    τωρα που μιλαμε ειμαι διασολυνομενος ειμαι ετοιμος να πουλησω νεφρο για 1.5 δοση τεβε χωρις τοκους υπερημεριας
    αντε γεια...

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

«ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ…

Η Αννα ήταν ακόμα στον παιδικό σταθμό. Είχε πάει απόγευμα και η μαμά της δεν είχε εμφανιστεί. Οι νηπιαγωγοί δεν ήξεραν τι να κάνουν. Ώσπου το κοριτσάκι έβγαλε κάτι απΆ την τσέπη του. Ήταν ένα σημείωμα:
    «Δεν θα γυρίσω να πάρω την Αννα. Δεν έχω λεφτά, δεν μπορώ να τη μεγαλώσω. Συγγνώμη. Η μαμά της».
    Ο άνθρωπος που μου λέει την ιστορία την διηγείται σαν κάτι συνηθισμένο.
    Ο Στ. Σιφνιός είναι υπεύθυνος της κοινωνικής υπηρεσίας στα Παιδικά Χωριά SOS. «Οι νηπιαγωγοί κάλεσαν την
    Εισαγγελία», λέει. «Και ο εισαγγελέας έστειλε το παιδί σΆ εμάς».
    Ολα αυτά δεν έγιναν σε κάποιο βιβλίο του Ντίκενς. Εγιναν σε μια συνοικία της Αθήνας. Η μαμά της Αννας δεν είναι τρελή. Είναι μια κοπέλα που έχασε τη δουλειά της και πανικοβλήθηκε. Σαν την ιστορία της, υπάρχουν τουλάχιστον πεντακόσιες ακόμη ιστορίες.
    Σήμερα στην Ελλάδα πεντακόσιοι γονείς είναι σε τέτοια οικονομική κατάσταση, που ζήτησαν στα Παιδικά Χωριά SOS να αφήσουν εκεί το παιδί τους. «Μέχρι πριν από δύο χρόνια, το 95% των αιτημάτων είχε να κάνει με κακοποίηση. Αποφάσιζε ο εισαγγελέας πως κινδυνεύει το παιδί», λέει στην «Κ» η κοινωνική λειτουργός των Χωριών SOS, Π. Βασταρούχα. «Τώρα τα μισά αιτήματα είναι από γονείς σε απόλυτη φτώχεια. Οκτώ στις δέκα φορές είναι Ελληνες, τις πιο πολλές φορές μονογονεϊκές οικογένειες, συνήθως χωρίς άλλους συγγενείς». Η κυρία Μαρίνα εδώ και 19 χρόνια είναι μητέρα στα Χωριά SOS.
    Εκείνη ζει την ιστορία από την άλλη πλευρά.
    «Το καινούργιο παιδάκι το φέρνει στο σπίτι μας η μαμά του», λέει. «Του δείχνει το κρεβάτι του, του δείχνει το δωμάτιό του, του δείχνει εμένα. Και μετά, «σΆ αγαπάω» λέει, και φεύγει. Και το παιδάκι μένει στην πόρτα». Το ακούω στη φωνή της. Στέκονται και κοιτάζουν Η κυρία Μαρίνα κάνει προσπάθεια για να συνεχίσει. «Κανένα τους δεν φωνάζει», λέει. «Στέκονται στην πόρτα και κοιτάζουν μέχρι να χαθεί η μαμά τους. Αν είναι αδελφάκια, δύο ή πιο πολλά, εκείνο το βράδυ δεν μπορείς να τα χωρίσεις. Τα βάζεις το καθένα στο κρεβάτι του και δέκα λεπτά μετά γίνονται ένα κουβάρι, μαζεύονται όλα μαζί ξανά, να αγγίζουν το ένα το άλλο».
    Κανονικά, τα Χωριά SOS δεν δέχονται παιδιά που η οικογένειά τους είναι απλώς φτωχή. ΓιΆ αυτές τις οικογένειες υπάρχει πρόγραμμα στήριξης στο σπίτι. Αλλά η απόλυτη φτώχεια δεν πάει σχεδόν ποτέ μόνη της.
    «Ηρθε ένα κοριτσάκι εδώ και νόμιζα πως έχει πρόβλημα. Τριών χρόνων, δεν ήξερε ούτε 15 λέξεις», λέει η κοινωνική λειτουργός. «Το είδαν οι γιατροί και είπαν πως η υγεία του είναι μια χαρά. Ο μπαμπάς του στις λαϊκές, η μαμά του τυφλή, το είχαν εγκαταλείψει το παιδί. Όταν δεν σου μιλάει κανείς, πώς να μάθεις λέξεις;». Η φτώχεια οδηγεί στην παραμέληση, ακόμα και στην κακοποίηση. Κάποιοι άνθρωποι, πριν φτάσει το παιδί τους εκεί, διαλέγουν την άλλη λύση. Όσο ακραία κι αν φαίνεται σΆ εμάς.
    «Εβγαινα απΆ το Χωριό να πάρω γάλα για τα δικά μου τα παιδιά», λέει η κυρία Μαρίνα. Στην κεντρική πύλη ήταν μια γυναίκα μΆ ένα κοριτσάκι. Δεν ήξερε ότι εγώ είμαι μητέρα SOS, δεν με είδε καν. Κρατούσε το παιδί της όρθια και του μιλούσε. «Μη νομίζεις πως η μαμά δεν σΆ αγαπάει. Σε λατρεύει η μαμά, αλλά δεν έχει να σου δώσει φαγητό. Αυτοί οι καλοί άνθρωποι εδώ…». Νόμιζε πως θα μπει μέσα, θα βρει κάποιον να αφήσει το παιδάκι και θα φύγει. Η κυρία Μαρίνα κρατάει με το χέρι της το μέτωπό της. Όσα χρόνια κι αν είσαι εδώ, μερικά πράγματα δεν τα συνηθίζεις ποτέ.
    «Το κρατούσε απΆ το χέρι», λέει. «Κι αυτό δεν μιλούσε. Μόνο είχε σηκώσει το κεφαλάκι του και την κοίταζε. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Εφυγα. Είχα να πάρω γάλα στα δικά μου τα παιδιά».

https://troktikoblog.blogspot.gr/201..._5895.html?m=1

Πόσο λυπάμαι για τη κατάντια που έχει φτάσει το Ελληνικό κράτος τα ίδια του τα τέκνα
    Παιδάκια που ήρθαν στο κόσμο με μοναδική προοπτική να γνωρίσουν τη σκληρή και άδικη πλευρά της ζωής !!!
    Κρίμα .
    Θεέ μου αν ακούς βοήθα ...
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

15. The Following 18 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

A8hnaios (11-07-13), Bazil Van Sinner (11-07-13), BILL007 (11-07-13), Bitz (11-07-13), ghost-rider (11-07-13), hades7 (11-07-13), joseph (11-07-13), kostas 325 (11-07-13), Kostas_1 (11-07-13), nikos1400 (11-07-13), Nino (11-07-13), Ptboul (12-07-13), S8N (11-07-13), Samaro (11-07-13), Skyline_IS (11-07-13), Stathis (11-07-13), Thomelef (11-07-13), vagmag (11-07-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

μην τα κανεις αυτα τα ποστ ρε φιλε. μην τα κανεις.

17. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (11-07-13), S8N (11-07-13), Thomelef (11-07-13), trueno (11-07-13), vagmag (11-07-13)

Σελίδα 30 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 2028293031324080 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP