Θυμάστε τους τεμπέληδες Έλληνες που δεν ενδιαφέρθηκαν να πάνε Μανωλάδα να δουλέψουν; Άντε βγάλε άκρη που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.
https://www.kamarinia.gr/article/ite...llenes-ergates
Θυμάστε τους τεμπέληδες Έλληνες που δεν ενδιαφέρθηκαν να πάνε Μανωλάδα να δουλέψουν; Άντε βγάλε άκρη που είναι η αλήθεια και που το ψέμα.
https://www.kamarinia.gr/article/ite...llenes-ergates
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μειώθηκε κατα μία σχεδόν εβδομάδα η υποβολή και καταβολή του ΦΠΑ, ήτοι αντί 26/07 πάει 20/07!
και1. Η παράγραφος 1 του άρθρου 1 της ΑΥΟ ΠΟΛ 1267/2011 αντικαθίσταται ως εξής:
«1. Η περιοδική δήλωση υποβάλλεται στη Δ.Ο.Υ. που είναι αρμόδια για τη φορολογία εισοδήματος μέχρι: α) Την 20η ημέρα του επόμενου μήνα από τη λήξη της φορολογικής περιόδου στην οποία αφορά η δήλωση, εφόσον προκύπτει χρεωστικό υπόλοιπο.
όλο το Link https://www.forin.gr/articles/articl...-2011-f2-taxisσύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 38 του Κώδικα ΦΠΑ.».
3. Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της ΑΥΟ ΠΟΛ 1267/2011 αναφέρεται η «26η» ημέρα αντικαθίσταται από την «20η» ημέρα.
Να τα μαζέψουν στο μπαμ με το ζόρι![]()
νταξει ρε αυτο δεν ειναι κατι κακο φορο που εχεις εισπραξει σου ζηταν να δωσεις το παραλογο ειναι η προκαταβολη φορου σε μια χρονια που δεν ξερεις αν θα ζεις αν θα εχεις επιχειρηση και αν θα εχεις κερδη
αντε γεια...
ακριβώς. συμφωνώ με τον άρη...το ΦΠΑ δεν είναι κάτι που βάζει απο την τσέπη του μια επιχείρηση, είναι φόρος που έχει εισπραχθεί για το κράτος. απο την τσέπη του το βάζει κάποιος που δεν πληρώθηκε για την πώληση που έκανε και κόπηκε το παραστατικό, είτε επειδή δουλεύει με ανοιχτό λογαριασμό, είτε επειδή έφαγε στην κωλάθρα του επιταγή που του έκοψε ο πελάτης του, απο το καρνέ που μοιράζουν οι τραπεζάρες που έχουμε.
αν και πάλι, το ΦΠΑ φαγώνεται πολύ εύκολα πλέον λόγο αυξημένων εξόδων και μειωμένης δουλειάς, οπότε το κράτος πάλι τα @@ του θα πάρει, γιατί είπαμε, όλα τα υπολογίζουν εκτός του γεγονότος ότι κανείς δεν έχει λεφτά και ο ένας τρώει απ'τον άλλο.
έλεγα ο άλλος σήμερα δευτεριάτικα και γελούσε με το χάλι του...χαχαχαχαχα!!!να δώ λέει ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάρει απο τις κατασχέσεις που έχουν να μου κάνουν. οι τράπεζες, η εφορία, το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ???φυσικά και για να γελάει, καταλάβατε...ένα σπίτι, δυο αυτοκίνητα...1,5 εκ χρέη...παλιά όλοι φοβόντουσαν τα μετέπειτα τρεχάματα με το δημόσιο και το μαύρισμα. πλέον, κανέναν δεν τον ενδιαφέρει τπτ. εφόσων όλοι έχουν χάσει το πρόσωπο τους και την φερεγγυότητα τους, δεν τους νοιάζει τπτ πλέον. ο συγκεκριμένος έχει τραβηχτεί 2 φορές αυτόφορο, έχει 2 παιδιά που ακόμα πάνε σχολείο, μια ζωή ήτανε κύριος, αλλά έφαγε πάνω απο 1μύριο ακάλυπτες επιταγές. το μεγαλύτερο του λάθος λέει, ήταν που κάλυψε ποσό επιταγών που είχε περασμένο στο πλαφόν. έπρεπε λέει να μην είχε πληρώσει τπτ στην τράπεζα για να δούνε την γλύκα αυτά τα @@ που μοιράζουν έτσι τα μπλοκ...
sympether with chiefτης
2. Η γυναίκα μου που εργάζεται σε γραφείο με μπλοκάκι και λαμβάνει είδη το φπα της από τον εργοδότη αρκετές ημέρες μετά την υποβολή του. Τουτέστιν πρέπει να έχουμε κάβα ενάμιΣο χιλιάρικο +, δυο εβδομάδες+ νωρίτερα.
τομι πριν 6 χρονια ενας γατος φιλος μου στις λαμογιες πηγε να σωσει εναν κοινο μας φιλο επιχειρηματια ο οποιος περι τα 55 χρονων και με τιποτα στο ονομα του μονο ενα μερτσεντε αφου τα ειχε μεταβιβασει ολα τα ακινητα στα παιδια του πηγε και πληρωσε 200κ υπογεγραμμενες επιταγες σε εναν που τον "εστησε", για να μην σφραγιστει ο βλακας και να μην χαλασει το ονομα του στην πιατσα.αποτελεσμα ολα του τα μετρητα πηγαν περιπατο η δουλεια του κατερευσε χωρις ρευστοτητα αλλα του μεινε το καλο ονομα στην πιατσα......ο φιλος μου τον σταυρωσε να μην πληρωσει μια τωτε αλλα ποιος τον ακουγε
αντε γεια...
παιδια η αγορα δεν δουλευει μονο μετρητοις, δουλευει και με πιστωση.
εκει ειναι που παιζει ρολο ποτε θα δωσεις το φπα.
αν κληθεις να τον δινεις πριν τον εισπραξεις υπαρχει θεμα, χρηματοδοτεις τη δουλεια του αλλου και τα εσοδα του κρατους.
υπαρχει βεβαια παντα η λυση να δουλευεις μονο με μετρητα.
στη λιανικη γινεται αυτο, στη χονδρικη ομως?
ρε σταθη οκ 6 μερες τι διαφορα κανουν στην χονδρικη?
αντε γεια...
αν ο πελατης σου σε πληρωνει μηνα, μεγαλη.
αν σε πληρωνει 3μηνο, 6μηνο, 12μηνο, μικρη.
Bitz (08-07-13)
Και στην παροχή υπηρεσιών έτσι έχουν γίνει τα πράγματα. Έχω πελάτες που χρωστάνε από το προηγούμενο τρίμηνο. Κάποιοι χρωστούν από πέρυσι. Αλλά είναι παλαιοί πελάτες, τι να κάνω?
Έχω κουραστεί πολύ να κάνω τον λογιστή, τον εισπράκτορα, τον δικηγόρο. Είμαι μηχανικός που να πάρει ο διάολος. Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ο Σ.