Καποια τηλεφωνα δε ξεκλειδωνουν να το ξερεις.
Τωρα, γενικα υπαρχουν διαφοροι που με το αντιστοιχο αντιτιμο στα ξεκλειδωνουν.
Τιμες δε ξερω, οπως και αν θα ξεκλειδωσουν τα δικα σου.
Αν σε ενδιαφερει, να ψαξω.
Καποια τηλεφωνα δε ξεκλειδωνουν να το ξερεις.
Τωρα, γενικα υπαρχουν διαφοροι που με το αντιστοιχο αντιτιμο στα ξεκλειδωνουν.
Τιμες δε ξερω, οπως και αν θα ξεκλειδωσουν τα δικα σου.
Αν σε ενδιαφερει, να ψαξω.
Σε ποιο δίκτυο είναι κλειδωμένο ???
Για ψάξε και λίγο ebay π.χ https://www.ebay.com/sch/i.html?_odk...rvice&_sacat=0
Κάνε καμιά ερώτηση σε κάποιον πωλητή να δεις τι παίζει με τα ιαπωνικά δίκτυα!!
Στο ebay δινουν παραπανω τα verizon και α&τ...Για τα ιαπωνικα σε αυτην την εκδοση παιζει απο οτι εχω καταλαβει μονο καποιο hardware unlock,παρα official,γιατι ακομα και στην σελιδα της apple δεν δινει να επιτρεπεται το επισημο ξεκλειδωμα.Οσους εχω ρωτησει μου ειπαν καλυτερα να περιμενω μεχρι σεπτεμβρη και jailbreak-unlock απο εκει ή καποιο hardware unlock.Οι περισσοτεροι μου απαντησαν πως λόγο ιαπωνιας επειδη βγαινουν φτηνα δεν θα αφησουν το ξεκλειδωμα μεχρι να βγει ενα καινουργιο apple product.![]()
αν στο ξεκλειδωσει καποιος μιλαμε για official ξεκλειδωμα που θα ναι και μονιμο.
Χτυπανε το uuid σου στην apple και σου γινεται απο κει unlock.
Aπλα απο οσο ξερω κοστιζει περισσοτερο αλλα ειναι μονιμο και επισημο.
Αν θελεις γραψε μου το imei σου και σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο με πμ.
Θα το κοιταξω και θα ρωτησω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 04-07-13 στις 02:09
Semi-Restore For iOS 5.0-6.1.2
Το Semi Restore σας δινει την δυνατότητα να κάνετε Restore την συσκευή σας χωρίς να κάνετε αναβάθμιση το λογισμικό της.Ετσι όσοι έχουν Jailbrake δεν το χάνουν.Η λειτουργία του (όπως δείχνει και το βιντεο) είναι εύκολη, απλά το τρέχετε και αυτόματα θα καθαρίσει την συσκευή σας από τα διάφοραtweak - προγράμματα - εφαρμογές και θα την επαναφέρει όπως ήταν εργοστασιακά (χωρίς να κάνει αναβάθμιση λογισμικού), στο iOS που ήσασταν, με την διαφορά οτι το Cydia θα υπάρχει ακόμα.Με αυτο το τρόπο εξασφαλίζεται το jailbrake σας (διότι δεν το χάνετε) και θα έχετε καθαρή συσκευή (με το cydia)Important! Read this or you may regret it!
Καλό θα είναι ΠΑΝΤΑ να έχουμε πάρει ένα Backup τα βασικά που μας ενδιαφέρουν (επαφές - φωτογραφίες) για να είμαστε σίγουρη οτι δεν θα της χάσουμε
- SemiRestore supports Windows XP SP3 or higher, OS X 10.6 or higher, and Ubuntu 12.10 or higher (or the equivalent Linux).
- There may be a better way to fix your current problem. For example, to fix "Safe Mode" issues, you can just uninstall Mobile Substrate from Cydia.
- Like any other restore, make sure you backup your data if you want it later.
- Avoid using your iOS device or anything related to iTunes or XCode during the Semi-Restore. Why not actually go outside?
- This process can not and does not repair broken system files! Avoid all Siri Ports, as they are not only illegal (except for Spire on 5.0.1) but they also create problems and may potentially break system files (even Spire can cause this).
- Your device will respring or reboot several times during the Semi-Restore. This is perfectly normal, so don't panic.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ για Windows 1.0.2 OS X 1.0.2 SSH
πηγη
Για τις κυριες του φορουμ η εστω ενα δωρακι απο τους κυριους σαν μινι εκπληξη προς τις κυριες των...
Τιμη εκπληξη απο 55 ευρω,προσφορα για το φορουμ 45!
Μην διστασετε να ρωτησετε info
Χρίστος (10-07-13)
Ερώτηση: Επειδή σκέφτομαι για αγορά ipad mini και η διαφορά με ή χωρίς κάρτα sim είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορώ να κάνω hot spot το iphone 3gs και να μοιράζω το internet στο Ipad; Απ' ότι βλέπω το 3gs χρησιμοποιεί bluetooth για αυτή τη δουλειά, το ipad mini έχει bluetooth;
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Dimimav (10-07-13)
Εχει Bluetooth τώρα μπήκα στο μενού και το ειδα
strof (10-07-13)