Εμένα τωρα μου είπε οτι γίνετε
Αλλα θέλει πολυ χαρτουρα η δουλεια με ξέρω
Θα πάω απο κοντα αύριο να ενημερώσω
Εμένα τωρα μου είπε οτι γίνετε
Αλλα θέλει πολυ χαρτουρα η δουλεια με ξέρω
Θα πάω απο κοντα αύριο να ενημερώσω
οτι μαθεις πες μου και εμενα για να το κανω. περιμενω απαντηση
αυτο που ισχιει πλεον ειναι μετατροπη + ή - 25%
εαν καποιος θελει να κανει πανω απο 25% θελει χαρτί απο την BMW οτι εβγαινε πχ το Ε46 με μοτερ απο 1600 εως 3250 ,
ε λοιπον αυτο το χαρτι η BMW ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ....
το εψαχνα κοντα 3μηνες και εχω στήλει Email μεχρη στη Γερμανια
εδω στην BMW Hellas δεν εμπεναν ουτε στο κοπο να απαντησουν στα Εμαιλ
, αυτο που μου ειπαν τηλεφωνικα ειναι οτι απο το 2010 και μετα ΔΕΝ ξαναχοριγισαν χαρτια...
αν το βρει καποιος θα ειναι απο αλου...η φωτοτυπια
nikos1400 (25-06-13)
Aμα γινει η δουλεια σε δικο τους συνεργειο(αντιπροσωπειας) μια χαρα θα το δωσουν θεωρω.
Δλδ μια χαρα θα το τυπωσουν.
Αμα ο μηχανικος που κανει τη μετατροπη (πχ) δουλευε σε αντιπροσωπεια και γνωριζει προσωπα και καταστασεις μια χαρα μπορει να την εξασφαλισει τη βεβαιωση.
Αν δεν μπορεσει κανεις να την εξασφαλισει θα παει με το + - 25% φυσικα.
Η αντιπροσωπεια εννοειται και δε θα σου δωσει μια βεβαιωση στον αερα.
Ετσι δλδ, να περναει απο το χερι τους η δουλεια και να στη δωσουν εσενα να πας να κανεις αλλου τη μετατροπη και αυτοι να μεινουν με το π@υλι στο χερι?
Συνεργειο δικο τους δεν εχουν αυτοι?
Δε γινονται αυτα.
A8hnaios (25-06-13), katsaraios (25-06-13), nikos1400 (25-06-13)
δηλαδη οτι μετρατροπες εχουν γινει , ηταν σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο της BMW ? ; ή ο μηχανικος ηταν απο εκει μεσα?
Τη μετατροπη θα την κανουν. Το χαρτι για πανω απο 25% ή κατω δεν το δινουν
ρωτησα στην τοπικη μου Αντιπρωσοπια και το απεκλησαν
Τωρα αν εσεις πιστευετε οτι θα ψαρωσουν με 1-2-3 μετατροπες και θα δινουν χαρτια δεν..
Μου ειπαν οτι θελουν να σταματησουν το φαινομενο που ολοι ξερουμε αγορα 316 καινουριο και στο καπακι 320-330 Μ3 μοτερ πανω
Oχι δα. Απλα ηξερε με ποιον να μιλησει.
Ειχε καποια ακρη. Καπως ετσι.
Το να μην μπορεις να παρεις μονος σου τη βεβαιωση δεν ειναι τωρινο φαινομενο.
Ειναι κρουσμα τουλαχιστον δεκαετιας.
Δεν ξερω αν παλιοτερα τις διναν αερα πατερα στις αντιπροσωπειες bmw, δεν ειχα bmw πιο παλια, αλλες αντιπροσωπειες ομως δεν τις εδιναν για κανενα λογο σε περαστικο, ιδιοκτητη αυτοκινητου η οτι αλλο.
το θεμα ειναι οτι αυτο το χαρτι εμεις πως θα το παρουμε. ποιος ξερει και μπορει να βοηθησει?
εμεις τοτε ειμαστε Μ@λ@κες που δεν μπορουμε να δηλωσουμε τις μετατροπες οι αλλοι πως τα κανουν και τα δηλωνουν απο 316? κατσε γιατι με εχουν πιασει τα νευρα μου τωρα.
και για να στο δωσουν κιολας πρεπει να κανεις και καλα εκει την μετατροπη? ας κατεβαζαν τις τιμες και να μην ζητουσαν 2000 για να σου κατεβασουν το μοτερ. και για εμενα οι αντιπροσωπια ειναι το χειροτερο. πηγα να αλλαξω την φουσκα στο λεβγε ταχυτητων και μολις το πηρα ειχαν βαλει στραβα το καλυμα και δεν ειχε κουμπωσει καλα. και το ελυσα παλι σπιτι μονος μου
και κατι αλλο. σημερα πηρα τηλ στην bmw hellas στην αθηνα και λεω της κοπελας θελω μια βεβαιωση που να λεει οτι το e46 βγαινει απο 1600-3246. της ειπα φυσικα οτι ειναι μετατροπη και οτι θελω να το δηλωσω, και μου ειπε με δικο της τροπο. οτι εαν θες m3 ελα παρε γνησιο