Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα το Clio μου αρέσει περισσότερο από όλα όσα ειπώθηκαν και νομίζω και σένα Άρη. Σκέφτεσαι, δηλαδή, να πας στην αντιπροσωπεία για τράμπα με το Ε60;
Περιμένω μια προσφορά από έναν ενδιαφερόμενο, αλλά επειδή ο Σφακιανάκης το ξέρει το αυτοκίνητο περιμένω κι από 'κει μια εκτίμηση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρε κλιο ετσι οπως μου τα λες ο μονος που θα εχει προβλημα ειναι ο μπουλ παουερ_01 να χρειαστει ποτε αν μπει στο αυτοκινητο...
που θα πει χμμμ ρενο... τριζει...κλπ
Κι όμως το άτιμο με 16.000km δεν έκανε τσικ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρε polo, ακου που σου λεω.
Δεν ξερω που τον ειδες τον φτωχο εξοπλισμο.
Το δικο μας εχει dsg7, ηλεκτρικα παντου, προβολεις που κανουν ντεμεκ οτι στριβουν με το τιμονι, τεμπελη εμπρος πισω, ενα cd που "τα λεει ολα", δεκαεξαρια, φιμε πισω, χρωμια, υποδοχες για πριζες μεχρι και το πορμπαγκαζ, κλιματισμο, ηλεκτρικους θερμαινομενους, εργοστασιακο συναγερμο, tpm, assitive parking, διπατο πορτμπαγκαζ, μεχρι και ambient lighting εχει.
Τι σου λειπει;
Α και τυπου bucket εμπρος ρυθμιζομενα και τα δυο σε ολες τις κατευθυνσεις και με οσφυικη υποστηριξη.
Τι αλλο ψαχνεις σε ενα αμαξι πολης δηλαδη;
Και σκεψου οτι ειναι το "μεγαλο" μας, οπου παμε με αυτο διακοπες φουλ αρματωμενοι και με ενα καθυστερημενο λυκοσκυλο 48 κιλα παρεα.
Πρόεδρε, το δικό σου πρέπει να κόστισε 20.000 έτσι όπως τα λες. Βάλε ότι τα diesel είναι ακριβότερα από τα 1.4 TSI και θα καταλάβεις. Ψάξε στο car για 1.6 TDI, δες τιμή, δες εξοπλισμό και φρίξε. Το 1.2 δεν το συζητώ, μπαίνεις μέσα φρεσκαδούρα κι όταν πιάσεις τα 100 έχεις γένια 3 ημερών. Δε θέλω να γίνω δελτίο ειδήσεων σε καμια προσπέραση.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
@ Σπαρα 1.350 η υψηλης με τα εργατικα και 850 το πολυδισκο του dsg.
Φολκσβαγκεν παιρνεις. Αν δε θες προβληματα παρε τουοτα.

Αυτά είναι που μου τη δίνουν. Ψάχνεις για εργοστασιακό navi στο διαδίκτυο και κάνουν ένα χιλιάρικο μεταχειρισμένα αμφίβολης προέλευσης. Μιλάμε για οθόνες 6,5'' με λειτουργικό της πλάκας. Αν το παραγγείλεις από το εργοστάσιο, σκας 3 χιλιάρικα για πλάκα. Με 600 ευρώ παίρνεις ipad retina +4G και το κολλάς στο ταμπλώ με πολυεστέρα ρε πστ μου. Ποιον κοροϊδεύουν?