Σελίδα 15 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 275

Θέμα: κομπρεσσορας σε Z3 1.9 M43

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε Λευτέρη μας έχεις και περιμένουμε σαν να παρακολουθούμε το έργο σε εβδομαδιαία επισόδια και δεν βλέπουμε την ώρα πότε θα περάσει η εβδομάδα για να δούμε το επόμενο !
    Άντε πάμε για το μεγάλο φινάλε (ή τώρα αρχίζει νέος κύκλος επισοδίων; )

«Καλή Ανάσταση» Λευτέρη ! (απο καρδιάς...)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Λευτέρη μας έχεις και περιμένουμε σαν να παρακολουθούμε το έργο σε εβδομαδιαία επισόδια και δεν βλέπουμε την ώρα πότε θα περάσει η εβδομάδα για να δούμε το επόμενο !
    Άντε πάμε για το μεγάλο φινάλε (ή τώρα αρχίζει νέος κύκλος επισοδίων; )

Βαγγελη ..δυστηχως το προτζεκτ,γινεται στον ελευθερο χρονο μου..που πλεον ειναι ελαχιστος..επιπλεον εκανα αρκετες διορθωσεις και αλλαγες(πραγμα χρονοβορο)...και καθε βημα εγινε προσεκτικα και διπλοελενχθηκε...τοσο στον γκαραζ...οσο και στον δρομο (μεχρι την τελευταια βιδα και σωληνα) ! νεος κυκλος επειδοδιων δεν θα αρχισει, απο αποψης μηχανολογικης( εκτος μπαιπας..που περιμενω ενα πλακακι ανταπτορα απο το μηχανουργειο για να το τοποθετησω...θεμα 10 λεπτων) θα ειναι ετοιμο σημερα.! τωρα θελει μπεκ και προγραμμα...
    καλες γιορτες Βαγγελη....να σαι καλα!

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα δικά μου μπέκ ήρθαν και αναμένω προγραμματισμό.
    Αν όλα δουλέψουν όπως προβλέπεται, αν ακόμα χρείαζεσαι τα αρχικά δικά μου (απο την ESS), θα επικοινωνήσουμε.

4. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

paganis (02-04-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με την ησυχία σου Λευτέρη, η "Ανάσταση" μπορεί να περιμένει λιγάκι, το project είναι μοναδικό και δεν θέλει βιασύνη... θέλει υπομονή κι επιμονή.. το γάιδαρο τον έφαγες.....

6. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

paganis (02-04-10), VanVIC (02-04-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

σημερα τοποθετησα...την σωληνα(σπιραλ) που παει στον κομπρεσσορα...το μαφ...και το φιλτρο( μανιταρι).ολο δηλαδη το συστημα εισαγωγης...ουσιαστικα δηλαδη μαζι με τα χθεσινα..το αυτοκινητο ηταν ετοιμο για την πρωτη του δοκιμη! εβαλα μπροστα και διαπιστωσα τα εξης....το σπιραλ...θα πρεπει να αλλαχτει με κανονικη σωληνα( σφυριζει αρκετα στην αναρροφηση) ..υπαρχουν καποιες αρυθμιες...και σκαμπανεβασματα στο ρελαντι...(βεβαια δεν δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια για να διαβασει τα νεα δεδομενα..πανω στον ενθουσιασμο μου το αφησα για αυριο)...επομενο βημα..μια προχειρη χαλαρη βολτα στο δρομο.! το εβγαλα λοιπον και χωρις να το ζορισω ...εκανα την βολτιτσα μου μιας και το εχω στερηθει τοσες μερες.! στον δρομο το αμαξι μπερδευει...αλλα δειχνει πως εχει σαφεστατα ροπη και δυναμη( βεβαια δεν ανεβασα στροφες ωστε να εχω σωστη γνωμη.)! αλλο συμπερασμα...το αμαξι οπωσδηποτε χρειαζεται σκαστρα ,μπαρομετρο..και το μπαιπας( που ηδη εχει αγοραστει ..και περιμενω εναν ανταπτορα για να τον τοποθετησω)..σε αφημα του γκαζιου...ακουω ενα σκασιμο..και λεω παει εσπασε το μοτερ...ευτυχως απλα ειχε βγει ενα κολλαρο( επιτηδες δεν τα εχω σφιξει τερμα...ωστε σε μεγαλη πιεση να μην σπασω κανα μοτερ.)...η ατυχια ειναι οτι αυτο το κολλαρο ειναι το πιο βαθια χωμενο...και το πιο δυσκολο στην τοποθετηση! ελπιζω να το φτιαξω αυριο ...και να κανω μια δευτερη αναγνωριστικη!

8. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

GIWRGOSPR (02-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

μεγιες ,,μεγιες,.....θα το απολαυσουμε στις 8 απριλη μετα τα λουκανικακια..........

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωραία Λευτέρη...Κeep up the good work...

Oσο για τα όργανα για αρχή βάλε τίποτα της "πλάκας" για να κάνεις τις δοκιμές σου και να δεις στο περίπου που είσαι...Μετά το βάζεις και το καλό και στη σωστή θέση...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

εισαι σχολειο αδερφε. ΤΕΛΟΣ

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    σημερα τοποθετησα...την σωληνα(σπιραλ) που παει στον κομπρεσσορα...το μαφ...και το φιλτρο( μανιταρι).ολο δηλαδη το συστημα εισαγωγης...ουσιαστικα δηλαδη μαζι με τα χθεσινα..το αυτοκινητο ηταν ετοιμο για την πρωτη του δοκιμη! εβαλα μπροστα και διαπιστωσα τα εξης....το σπιραλ...θα πρεπει να αλλαχτει με κανονικη σωληνα( σφυριζει αρκετα στην αναρροφηση) ..υπαρχουν καποιες αρυθμιες...και σκαμπανεβασματα στο ρελαντι...(βεβαια δεν δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια για να διαβασει τα νεα δεδομενα..πανω στον ενθουσιασμο μου το αφησα για αυριο)...επομενο βημα..μια προχειρη χαλαρη βολτα στο δρομο.! το εβγαλα λοιπον και χωρις να το ζορισω ...εκανα την βολτιτσα μου μιας και το εχω στερηθει τοσες μερες.! στον δρομο το αμαξι μπερδευει...αλλα δειχνει πως εχει σαφεστατα ροπη και δυναμη( βεβαια δεν ανεβασα στροφες ωστε να εχω σωστη γνωμη.)! αλλο συμπερασμα...το αμαξι οπωσδηποτε χρειαζεται σκαστρα ,μπαρομετρο..και το μπαιπας( που ηδη εχει αγοραστει ..και περιμενω εναν ανταπτορα για να τον τοποθετησω)..σε αφημα του γκαζιου...ακουω ενα σκασιμο..και λεω παει εσπασε το μοτερ...ευτυχως απλα ειχε βγει ενα κολλαρο( επιτηδες δεν τα εχω σφιξει τερμα...ωστε σε μεγαλη πιεση να μην σπασω κανα μοτερ.)...η ατυχια ειναι οτι αυτο το κολλαρο ειναι το πιο βαθια χωμενο...και το πιο δυσκολο στην τοποθετηση! ελπιζω να το φτιαξω αυριο ...και να κανω μια δευτερη αναγνωριστικη!
    βρε Λευτέρη δεν πρέπει να φτιαχτεί και το πρόγραμμα πρίν το "ζορίσεις" ?

Rides
    1

Προεπιλογή

βρε Λευτέρη δεν πρέπει να φτιαχτεί και το πρόγραμμα πρίν το "ζορίσεις" ?
    Σωστα.!!!

Αφου τοσο πολυ το εχεις δουλεψει το θεμα, μολις τελειωσουν τα χειρονακτικα, να παει για ρυθμιση πρωτα. Κριμα θα ειναι να παθει καμμια στραβη μετα απο τοσο κοπο και μερακι

14. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

giannis z3 (12-07-13), VanVIC (03-04-10)

Σελίδα 15 από 28 ΠρώτηΠρώτη ... 5131415161725 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP