Αυτα που ποσταρα κανουνε?
Αυτα που ποσταρα κανουνε?
Ναι σε 5-30 ομως.
Κοιτα ημερομηνια παραγωγης...ειναι κατω-κατω απο την πισω πλευρα ,να μην ειναι πανω απο 1 με 1.5 χρονο.
dafidack (22-06-13)
ok θα του τηλεφωνησω για να δω αν εχει και θα γινει μπαξιμο!!!!!!!![]()
Χτες το μεσημέρι έγινε το τεστ του "καινούργιου" ULF.
Μιάμισυ ώρα διαδρομής, με αρκετό μποτιλιάρισμα το πρωτο μισάωρο και εξωτερική θερμοκρασία 34 -36 βαθμούς.
ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ !
![]()
![]()
alexm (22-06-13), aristent (22-06-13), doctore (22-06-13), E60_Arkadia (22-06-13), Konstantinos E60 (22-06-13), Kostas_1 (22-06-13)
dafidack (22-06-13), ghost-rider (22-06-13)
Εδω που τα λεμε,στη Λαρισα επικρατουν μεγαλες θερμοκρασιες το καλοκαιρι. (40+) Και το αμαξι κινειται κυριως μεσιμερι για θαλασσα ενω το χειμωνα καταθετω πινακιδες.Δεν ξερω αυτα που γραφω αν παιζουν καποιο ρολο για την επιλογη του λιπαντικου.Οσο για τα λιτρα απο 4 που υπολογιζα οτι θα παρει παμε στα διπλα.![]()
Κυριε Πανο στο Ε83 του πατερα μου το bluetooth κανει διακοπες, δηλαδη αποσυνδεεται και συνδεεται μονο του ΜΟΝΟ οταν μιλας, οταν ειναι συνδεδεμενο και δεν μιλας δεν αποσυνδεεται. Ειχα ανοιξει και θρεντ παλαιοτερα. Λετε να ειναι γιαυτο λογο;
Γιαννη, στο δικό μου το πρόβλημα υπήρχε μόνο με εξωτερική θερμοκρασία πάνω από 30β και ανεξάρτητα από το αν μιλούσες στο τηλέφωνο. Η μοναδα του ΒΤ ειναι διαρκώς ενεργή, όσο ο διακόπτης του αυτοκινήτου ειναι στη θεση 2. Και φυσικά την χειρίζεσαι μεσω του I-drive. Αρα ειχα διακοπές και στη μουσική, χωρίς να μιλάω στο τηλέφωνο. Ηταν καθαρά πρόβλημα υπερθερμανσης της μοναδας του ΒΤ.
ο μόνος τρόπος για να μάθεις αν υπαρχει το ίδιο θέμα και στο Ε83 ειναι να ψαξεις στα ξενα φορα, εγω δεν ξέρω. Οπως το περιγραφεις όμως, μάλλον δεν μιλάμε γιά το ίδιο πρόβλημα. Η στιγμιαία αποσύνδεση του ΒΤ, μάλλον οφείλεται σε άλλη αιτία.
Χαζευοντας στο car πενταρες,παρατηρησα οτι τα φεις λιφτ Ε60 τα οποια δεν εχουν ξενον εχουν προβολεα με προτζεκτορα στην μικρη σκαλα.Εγω δεν εχω ξενον,αρα λογικα θα μπαινουν ευκολα τα φωτα του φεις λιφτ χωρις κοστος και δυσκολιες των φωτων με ξενον.Η φωτο ειναι απο φεις λιφτ χωρις ξενον...