Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Θέμα: Ρύθμιση πίεσης λαδιού κινητήρα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Σιδηρόκαστρο Σερρών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν είχαμε το ιδιο πρόβλημα εγω πάντως οταν το εβαζα μπρος εκανε ενα κροταλιασμα σαν να χτυπάνε λαμαρίνες απο το μπροστά μερος,τον χειμώνα το εκανε πιο έντονα το πηγα στην αντιπροσωπία και μου ειπαν οτι ειχε προβλημα με την αντλία λαδιου δλδ αργουσε να στείλει λαδι και για καποια δευτερολεπτα δουλευε χωρίς λαδι και απο εκει ηταν ο ηχος...
    Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......

Rides
    0

Προεπιλογή

@Giorgos 116i: Όχι, δεν κάνει κάποιο θόρυβο και ούτε μου είπανε κάτι για αντλία λαδιού, οπότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό.

@E461800: Αδερφέ έχεις δίκιο για το κράξιμο, αλλά έχω απογοητευτεί λίγο με τα 116, αυτοκίνητα του 'επιπέδου' τους με 55000χλμ δε δικαιολογείται να βγάζουν τόσα προβλήματα για εμένα

@ghost-rider: Δηλαδή προτείνεις να μην προχωρήσω σε αλλαγή βαλβίδας-διακόπτη αλλά να κάνω πρώτα την αλλαγή των λαδιών/φίλτρου και μετά πάλι έλεγχο;

Να σημειώσω εδώ οτι το αυτοκίνητο το πήγα σε δύο αντιπροσωπείες για έλεγχο, η μία δε μου διέγνωσε τα προαναφερθέντα προβλήματα... Υπάρχει η περίπτωση να ήταν κάτι παροδικό ή απλά μου πουλάνε φούμαρα; Τέλος, δε θα έπρεπε να είχε ανάψει κάποιο σχετικό λαμπάκι;;

3. The Following User Says Thank You to gviti For This Useful Post:

ghost-rider (22-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP