Anisos
Αλλά είναι 1800άρι και δεν με παίρνει...
Anisos
Αλλά είναι 1800άρι και δεν με παίρνει...
anisos (16-06-13)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Bazil Van Sinner (17-06-13), BILL007 (17-06-13)
Έχει δίκιο ο Skyline, δεν είναι εργοστασιακό αυτό το "ράψιμο"...
Και το μαύρο πιστεύω ότι είναι λίγο τσιμπημένο, 3900¤ δεν είναι και λίγα... Εγώ πριν 5 μήνες το πήρα 2200¤ και είναι και coupe που τα δίνουν πιο ακριβά από τα sedan... Ψάξε, μπορεί να βρεις καλύτερη ευκαιρία...
Πάνω απ'όλα όμως να το κοιτάξεις σε μηχανικό και φανοποιό ότι και να διαλέξεις... 3 φορές με "έσωσε" ο μηχανικός και 2 ο φανοποιός πριν πάρω το δικό μου 36άρι...Ξέρουν πολλά παραπάνω και το μάτι τους πιάνει περισσότερα από ένα κοινό μάτι...
![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
A8hnaios ευχαριστώ πολύ πολύ για τις προτάσεις, αλλά σκέψου ότι και στα 3900 ευρώ (συζητήσιμα) του μαύρου είμαι ήδη πάνω από το αρχικό μου budget (3000 ευρώ). Ελπίζω ότι με το "συζητήσιμα" μπορεί να κατέβει στα 3500 ευρώ, που αν έχει κάνει όντως όσα λέει μάλλον τα 500 ευρώ τα γλιτώνω από το μετά...
Hlias E36 coupe Το ψάχνω ακόμα εννοείται γιατί κι εγώ θεωρώ ότι είναι πολλά για αυτοκίνητο του '98 και βέβαια εννοείται ότι πριν πάρω κάποιο θα πάει και σε μηχανικό και σε φανοποιό...![]()
οι 6 αεροσακοι και esp!
για ε36 sedan μεχρι 3000 ειναι καλα εως πολλα και εννοειτε οτι θα πρεπει να ειναι σε υπεραριστη κατασταση για να κανει τοσα...αφου απο εκει και πανω μπορεις να βρεις και ε46 που ειναι σαφως πιο καινουριο αυτοκινητο απο πολλες αποψεις.εδω ενος φιλου μου το ε46 coupe 318 2003 μοντελο του το κραταγε η μαντρα...3000 και του λεει του μαντρά....αστο ειναι και μπλε του λεει προτιμω να το πεταξω στη θαλασσα..απο το να σου το δωσω 3000...γενικα στο car.gr...ζητανε οτι θελουνε ορισμενοι βασικα μπαινουν και στην τιμη καποια παραπανω λεφτα σε περιπτωση που κανεις παζαρια..να στο ριξουν τοσο οσο...χρειαζεται για να παρουν τα λεφτα που θελουν...αλλα πρεπει να πεσεις στην ευκαιρια...για να συμβει αυτο δεν πρεπει να το βιαζεσαι...
Κανε υπομονη και μαζεψε χρηματα για 46αρι, ειναι πολυ καλυτερο, πιο ασφαλες, πιο συγχρονο αμαξι απο το 36αρι. Ξεχνα τα 36αρια, δεν αξιζει η χρηματικη διαφορα. Θα αξιζε μονο αν ειχες ηδη 36αρι στο σοι και το επαιρνες, ωστε να ριξεις χρηματα.
Δεν νομιζω να σημαινει κατι το πλατος του αρμου! Και εξηγουμαι !
Εγω που ειχα ενα τρακαρισματακι στο 46αρι μου ......οχι πολλα πραματα!
Χρειαστεικαι και αλλα γη αυτος ο ψευτοθολος! Ο αρμος που εβαλε ο φανοποιος εκει ειναι μην σου πω μικροτερος απο τον εργοστασιακο στην προκειμενη!
Οτι και να ειναι πρεπει να ελεγχθουν τα αμαξια! Για αυτο το τονισα και παραπανω!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Μίτση (16-06-13)