για αρχη ποτε δεν επανατοποθετουμε καπακι αν δεν το παμε ρεκτιφιε...
για αρχη ποτε δεν επανατοποθετουμε καπακι αν δεν το παμε ρεκτιφιε...
ghost-rider (15-06-13)
Ο υδραργυρος μαλλον την ακουσε,αλλαξε φιλος σε Ε30 και εστρωσε.
Να μην βαλεις ανεμιστηρα απο μπροστα γιατι θα σηκωσεις την θερμοκρασια πιο ψηλα.... ο πισω ανεμιστηρας θα σπρωχνει την θερμοτητα μπροστα και ο μπροστα πισω, αρα το ψυγειο θα βρασει....
Βαλε και τον θερμοστατη...
αλλαξε ψυγειο, και ξαναδες την αντλια νερου.
BILL007 (15-06-13)
Εμενα το Ε28 Μ10 1.8 γτ εχει? Στο κεντρο του ανεμηστηρα ειναι ο υδραργυρος,τσεκαρε το,τον ειχε αλλαξει ο πατερας μου πολυ παλια στο 5αρι,μπορει να γυριζει συνεχεια ο ανεμιστηρας αλλα αν δεν κομπλαρει ο υδραργυρος δεν κανει δουλεια.Κυριως στην πολη κομπλαρει,που πας με λιγα χλμ...
Ανοιγεις το ψυγειο πανω κατω και το αδειαζεις εντελως οπως και του καλοριφερ επισης.
Παιρνεις ενα μπουκαλι holts και συμπληρωνεις αναλογα με τις οδηγιες.
Βαζεις μπρος και περιμενεις οσο λεει το μπουκαλι.
Ανοιγεις απο πανω και ελαφρα απο κατω (να τρεχει αλλα οχι να ρεει ελευθερα)
Βαζεις το λαστιχο της βρυσης απο πανω, αναβεις ξανα και το κρατας ετσι μεχρι να κανει πληρη κυκλο το νερο.
Προσοχη το πανω μερος παντα γεμματο, μη μεινεις απο νερο και το καψεις.
Για το καλοριφερ επισης.
Μετα απο αυτο αν συνεχισει, ξαναψαχτο. 99/100 θα στρωσει.
Το αμαξι σου δεν εχει υδραργυρικα και τετοια κολπα.
Edit - τωρα ειδα οτι λες και εσυ οτι ειναι με λουρι.
Δεν το εχω κανει ακομα. Στα μελλοντικα σχεδια ειναι.
Με αυτον τον τροπο θα ειναι σαν να τσουλαει με νεκρα,
το οποιο γιατι να δημιουργει αρνητικα αποτελεσματα?
Κι εμενα με βαζεις σε σκεψεις... Τοσα χρονια ξερω οτι δεν εχει.....Εμενα το Ε28 Μ10 1.8 γτ εχει? Στο κεντρο του ανεμηστηρα ειναι ο υδραργυρος,τσεκαρε το,τον ειχε αλλαξει ο πατερας μου πολυ παλια στο 5αρι,μπορει να γυριζει συνεχεια ο ανεμιστηρας αλλα αν δεν κομπλαρει ο υδραργυρος δεν κανει δουλεια.Κυριως στην πολη κομπλαρει,που πας με λιγα χλμ...
https://www.realoem.com/bmw/showpart...32&hg=11&fg=35 εμενα ειναι ετσι,ο υδραργυρος ειναι το νουμερο 2.