ziaba (15-06-13)
@grigoris_vari
Καλησπέρα Γρηγόρη! Πες μου λίγο για τη συντήρηση του, γιατί σε όλους αυτούς που πουλάνε τέτοια αυτοκίνητα, όσες φορές κι αν ρώτησα μου είπαν ότι δεν θέλει τίποτα... Κάθε 20000 χλμ λένε λάδια και μπουζί που μου είπανε ότι τα 4 κάνουν 36 ευρώ... Ισχύει? Σίγουρα το αμάξι θέλει λάστιχα (υπολογίζω κανένα 400άρι ευρώ, σωστα?)...
το οτι δεν θελει τιποτα...για μενα δεν ισχυει...βασικα εχει να κανει με το πως οδηγει ο καθενας...οσο το κυνηγας..τοσο μεγαλυτερη φθορα εχει ενα αυτοκινητο...και σου ερχεται πιο γρηγορα ενα προβλημα...απο οτι ηταν να σου ερθει...εγω τα λαδια τα αλλαζω καθε 5000-7000χλμ το 20000χλμ πρωτη φορα το ακουω...τα μπουζι οντως καπου εκει πανε...λαστιχα αν το παρεις με το καλο θα βαλεις σε αυτες τις ζαντες...στη φωτογραφια..η θα κοιταξεις μηπως του αλλαξεις ζαντολαστιχα;
Γρηγόρη, αν δεις λίγο την ηλικία μου θα καταλάβεις πως έχουν περάσει οι εποχές της τρέλλας για μένα!!! Οδηγώ καλά, συντηρητικά, γρήγορα όπου μπορώ και γενικά δεν θεωρώ ότι προκαλώ φθορές στο αυτοκίνητο με τον τρόπο οδήγησής μου... Αρχικά θα βάλω λάστιχα σε αυτές τις ζάντες και αργότερα βλέπουμε...
εννοειται οτι ειναι πλυμενη η μηχανη!
nikos1400 (15-06-13)
Φαινεται πολύ προσεγμένο... Κάνε έλεγχο σε μηχανικό και φανοποιό και αν όλα είναι οκ τότε μεγειά...!!!![]()
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
Kostas_1 (15-06-13)
τοσο καθαρο μηχανοστασιο δεν εχουν αρκετοι εδω μεσα!!!
Καλο φαινεται,εννοητε οτι πρεπει να ελεγχθει.....συνηθως οι ιστοριες περι της καλης χρησης,.... περιεχουν πολλους "δρακους και χιονατες"......
πχ:
Το ότι είναι πλυμένη η μηχανή δεν το συζητάμε!!! Αλλά στο αυτοκίνητο που έχω τώρα (και θα πετάξω αν πάρω αυτό), ένα Alfa 147 του 2001, όσο και να πλύνω τη μηχανή δεν πρόκειται ποτέ(!!!) να γίνει έτσι...
aristend, αυτούς τους δράκους και τις χιονάτες φοβάμαι κι εγώ!!!!!!
aristent (15-06-13)
του 1997 και με πορτοκαλί φλας δεν με πείθει...
τουλάχιστον στο δικό μου που ήταν 97 είχε λευκά φλας
Dioskouroi (16-06-13)