Καλημέρα σε όλο το forum!!! Καλώς σας βρήκα!!!
Θέλω τη βοήθειά σας, αν μπορείτε και θέλετε φυσικά... Ψάχνω για να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μέχρι 3000 ευρώ. Ανάμεσα στις πολλές σαβούρες που βρίσκω στις αγγελίες με τα χρήματα αυτά, ανακάλυψα (πιστεύω) κάποια "διαμαντάκια"... Ένα από αυτά είναι μια μπέμπα 316i του 1997 με 125.000 χλμ. Η ιστορία της είναι η εξής: Το 2000 ήρθε στην Ελλάδα από Γερμανία, αγοράστηκε από κάποιους σαν δώρο στον πατέρα τους (μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος) το 2001, μπήκε σε ένα γκαράζ, κυκλοφόρησε κάποιες φορές σπίτι - καφενείο και τούμπαλιν, δόθηκε στο μαγαζί που τη βρήκα εγώ 20/2/2012 και δεν έχει πουληθεί ακόμα (γεγονός που με προβληματίζει λίγο)... Το αυτοκίνητο το είδα, μου είπαν ότι είναι άβαφο (μαμίσιο χρώμα Dunkel Blau), οι ταπετσαρίες μέσα είναι καινούργιες (μαμίσιες κι αυτές αλλά σχεδόν αχρησιμοποίητες) και η μηχανή εμφανισιακά καθρέφτης!!! Το αυτοκίνητο φοράει αυτή τη στιγμή λάστιχα 51η εβδομάδα του 2001, με "τακούνια" σε καλύτερη κατάσταση από αυτά του δικού μου αυτοκινήτου που τα άλλαξα πριν 2,5 χρόνια.
Είμαι σε τεράαααααστιο δίλημμα!!! Το παίρνω ή όχι?????
Καλημέρα Σταμάτη! Δεν νομίζω ότι έχει κάτι σε έξτρα... Εκτός από το ραδιο-cd, φαντάζομαι. Όλα τα υπόλοιπα πιστεύω ότι τα είχε το αμάξι από τη μάνα του: υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, ABS, 2ζωνικό κλιματισμό, προβολάκια ομίχλης κλπ κλπ...
Ο έλεγχος από φαναρτζή και μηχανικό εννοούνται!!! Και μου είπε ότι θα μου κάνει service μέσα στη BMW και μετά θα το πάρω... Α! Και εγγύηση 1 χρόνο με απεριόριστα χλμ. πως ότι πάθει το αυτοκίνητο θα το επισκευάσει αυτός... Τι να πω!!! Έχω προβληματιστεί πολύυυυυυ λέμε!!!!
Διζωνικο δεν νομιζω να εχει.
Ηλεκτρονικο ειναι το πιο πιθανο.
Προχωρα λοιπον.
Αν το αμαξι ειναι καλο, ειναι μια ωραια πλατφορμα για να βαλεις αρκετα πραγματα επανω του, ειδικα τωρα πια οπου τα ανταλλακτικα του ειναι φθηνα.
Σπορ καθισματα, δερμα, πακετο Μ, οι τιμες πλεον για τα 36αρια ειναι χαμηλες.
καλημερα!!πολυ ωραιο δειχνει στις φωτογραφιες με ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα..μελλοντικα θα γινει πενα....κανε τους απαραιτητους ελενχους σε εναν καλο μηχανικο πριν το παρεις να σου πει τι ακριβως θελει...κι αν θελει...ποσο θα σου κοστισουν τα πολυ βασικα...να εχεις μια εικονα...γιατι δεν ειναι τοσο δυσκολο να το αποκτησεις οσο να το συντηρησεις...κι αν δεις οτι ειναι οκ...το περνεις...και καλες βολτες!!
καλώς μάς βρήκες!
ζητά τα 7 τελευταία ψηφία από τ αριθμό πλαισίου να σ πούμε 5 πράγματα παραπάνω για το αμάξι.
η γνώμη μου παρτο (μετά από έλεγχο) από τις φωτος παντός φαίνεται τζαμί με ένα χαμηλομα, 17ες + δίσκοφρένα πίσω (αν δεν έχει) κ φίμε θα γίνει κούκλαρα :-)