Φιλε μην επεμβαινεις...το θεμα το εχει αναλαβει προσωπικα ο προεδρος,δεν βλεπεις;;;;![]()
Φιλε μην επεμβαινεις...το θεμα το εχει αναλαβει προσωπικα ο προεδρος,δεν βλεπεις;;;;![]()
doctore (15-06-13), katsaraios (15-06-13), Kostas_1 (15-06-13), ziaba (15-06-13), Μίτση (15-06-13)
@grigoris_vari
Καλησπέρα Γρηγόρη! Πες μου λίγο για τη συντήρηση του, γιατί σε όλους αυτούς που πουλάνε τέτοια αυτοκίνητα, όσες φορές κι αν ρώτησα μου είπαν ότι δεν θέλει τίποτα... Κάθε 20000 χλμ λένε λάδια και μπουζί που μου είπανε ότι τα 4 κάνουν 36 ευρώ... Ισχύει? Σίγουρα το αμάξι θέλει λάστιχα (υπολογίζω κανένα 400άρι ευρώ, σωστα?)...
το οτι δεν θελει τιποτα...για μενα δεν ισχυει...βασικα εχει να κανει με το πως οδηγει ο καθενας...οσο το κυνηγας..τοσο μεγαλυτερη φθορα εχει ενα αυτοκινητο...και σου ερχεται πιο γρηγορα ενα προβλημα...απο οτι ηταν να σου ερθει...εγω τα λαδια τα αλλαζω καθε 5000-7000χλμ το 20000χλμ πρωτη φορα το ακουω...τα μπουζι οντως καπου εκει πανε...λαστιχα αν το παρεις με το καλο θα βαλεις σε αυτες τις ζαντες...στη φωτογραφια..η θα κοιταξεις μηπως του αλλαξεις ζαντολαστιχα;
Γρηγόρη, αν δεις λίγο την ηλικία μου θα καταλάβεις πως έχουν περάσει οι εποχές της τρέλλας για μένα!!! Οδηγώ καλά, συντηρητικά, γρήγορα όπου μπορώ και γενικά δεν θεωρώ ότι προκαλώ φθορές στο αυτοκίνητο με τον τρόπο οδήγησής μου... Αρχικά θα βάλω λάστιχα σε αυτές τις ζάντες και αργότερα βλέπουμε...
Βασικα εισαι Η Μιτση η' Ο Μιτση ?
Περα απ'αυτο δεν καταλαβα τι εχουν τα 41 σου χρονιαΔεν θελω τετοια!!
Ριξε μια ματια εδω να δεις τι κανουν τα παπουδια
https://www.youtube.com/watch?v=BWmfBeYOwdA
Οσον αφορα για το τι νομιζουμε ο καθενας για το τι κανουμε στο αυτοκινητο μας
αστο.....δεν εχεις κανα τυπο με 850 για να καταλαβεις
Καλη επιτυχια στο 36αρι,οντως καθαρο φαινεται ,ποσα χιλιομετρα εχει νομιζω δεν διαβασα.Δες οπωσδηποτε το VIN που σου ζητησε ο ziaba![]()
Είμαι Η Μίτση... Δεν είναι θέμα ηλικίας ο τρόπος οδήγησης όντως... Ποτέ δεν ήμουν extreme οδηγός!!!
125.000 χλμ. έχει...
Bazil Van Sinner (15-06-13)