Ένα ένα μου τα λες και αργά, όπως πάντα.
Ένα ένα μου τα λες και αργά, όπως πάντα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
S8N (12-03-13)
Ωραία προσθήκη, δείχνουν πολύ ωραία στο λευκό![]()
ntinos (12-03-13)
Γνωρίζει κανείς αν η M performance grillle (αυτή https://www.ebay.de/itm/BMW-M-Perfor...item51a93119e1) μπαίνει στο diesel ed? Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν η εμπρός γρίλια στα efficient dynamics είναι ''ενεργή'', δηλαδή αν πάνω από κάποια ταχύτητα ''κλείνει'' (σφραγίζει) για καλύτερη αεροδυναμική.
H γριλλια στο ed ειναι μονιμως κλειστη κατα το ημισυ.
Δεν υπαρχει τιποτε το μηχανικο εκει περα
Οκ, άρα η γρίλια δεν ανοιγοκλείνει αναλόγως της ταχύτητας αλλά είναι σταθερή. Συνεπώς μπορεί να τοποθετηθεί η m performance grille στην ed, σωστά?
Προφανώς έχει τις ίδιες διαστάσεις
Το ιδιο ψαχνω κ εγω αν εχεις δει εδω μεσα αλλά για τις λευκες γριλλιες στο urban ed f21 που δεν εχω παραλαβει ακόμα!επισης αλλαζει τελειως με τον εμπρος προφυλακτηρα που εχει το M pack στη βενζινη αλλα δεν ξέρω αν μπαινει στο δικό μου,ούτε ποσο κανει κτλ.Το έχετε δει ποσο καλυτερο είναι?
Μπαίνει στα δικά μας τόσο η m γρίλια όσο και η λευκή. Όσον αφορά τους προφυλακτύρες του m-pack φυσικά και μπαίνουν. Όλο το εξωτερικό κιτ (εμπρός-πίσω προφυλακτήρας μαζί με τα πλαινά μαρσπιέ) το έχω βρει στα 1300-1400 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά αλλά άβαφα (φυσικά από ευρώπη). Όμως παίζουν αρκετοί μεταχειρισμένοι m προφυλακτήρες σε άριστη κατάσταση στα μισά και λιγότερα λεφτά. Θεωρώ ότι είναι must και τον επόμενο χρόνο θα τους βάλω (μαζί με την m γρίλια εμπρός και τα blackline led φώτα πίσω).
ntinos (14-06-13)
Κρατά μας ενημερους !