Σελίδα 40 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3038394041425090 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 391 έως 400 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πρωτη βιομηχανια στον κοσμο σε παραγωγη τεμπεληδων...

Ειναι δυνατον να ειναι αληθινα αυτα τα επιδοματα ρε παιδια???να υποθεσω οτι και τα χλωρα επαιρναν κανα δυο τετοια???ναι ρε...ξερετε. Τα χλωρα που κλαιμε για την μοιρα και το ριζικο τους...αυτους που οχι επειδη δεν ηθελαν, αλλα επειδη δεν μπορουσαν να ορωσουν αναστημα στο να καθαρισει η σπεκουλα απο τον οργανισμο που δουλευαν.

Βρε ου στον διαολο χαραμοφαηδες. Ακου εκει ρε επιδομα φαξ και πλυσιμο χεριων...ξηλωμα ρε. Φτανει πια...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Monsta (12-06-13), Stathis (12-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι ομολογουμένως δύσκολο να μπεις στη λογική της Θάτσερ, όταν δηλώνεις ανοιχτά πως είσαι βολεμένος και δεν σε ακουμπάνε όλα αυτά.
    Είμαι ομολογουμένως βολεμένος γι' αυτό και δεν θέλω μια Θάτσερ (ότι κοντινότερο έχει υπάρξει σε φασιστικό καθεστός) πάνω από το κεφάλι μου. Αλλά βέβαια με αυτές τις λογικές έχουν φτάσει τα χρυσά αυγά στο 20%
    Επειδή εγώ ή ο οποιοσδήποτε έχουμε διαφορετική άποψη από εσένα και συμπερασματικά είμαστε βολεμένοι...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων

συνεχισε να υποστηριζεις με στομφο ολους αυτους που το τελευταιο που τους ενοιαξε ειναι ο εξορθολογισμος του κρατος... ουτε με καλη προθεση το καναν ουτε γιατι θα βοηθησει... γιατι θα κονομησουν παλι...

κανεις δεν εχει καλη προθεση... και οι μιζες απο τη δημιουργια του νεου οργανισμου θα ειναι επισης τερατωδεις...

Αν έχεις καταλάβει αυτό από τα γραπτά μου, μάλλον σου έχουν ξεφύγει τα μισά ποστ.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.kavathas.gr/show.php?cat...6&page_id=1471

μία άποψη του 1989..... είναι σα να είναι γραμμένη σήμερα.

Τίποτε δεν άλλαξε!

Είμαστε στο μηδέν !

Και αναρωτιόμαστε ποιος φταίει...

Αν έχετε χρόνο ρίξτε μία ματιά.... Και ο Καββαθας έφυγε από το στόχο του τα τελευταία χρόνια, αλλά μιλάμε για το 1989...... και σήμερα είμαστε στο 2013....

βέβαια αντίστοιχα έλεγε... και Χάρυ Κλύνν τότε και γλεντούσε ο κόσμος...

6. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Stathis (12-06-13), Κωνσταντίνος (12-06-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι ομολογουμένως βολεμένος γι' αυτό και δεν θέλω μια Θάτσερ (ότι κοντινότερο έχει υπάρξει σε φασιστικό καθεστός) πάνω από το κεφάλι μου. Αλλά βέβαια με αυτές τις λογικές έχουν φτάσει τα χρυσά αυγά στο 20%
    Επειδή εγώ ή ο οποιοσδήποτε έχουμε διαφορετική άποψη από εσένα και συμπερασματικά είμαστε βολεμένοι...

Τι να κάνουμε. Είμαστε 'ατίθασοι' εμείς οι Έλληνες ε ?

Αλήθεια, είσαι φοιτητής στα 32 σου ?

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βολεμένος είσαι.... Αν καθίσει δίπλα σου στον καναπέ ο Θωμάς... τότε ξεβολεύεστε και οι δύο..... και εμείς οι απέναντι έχουμε και βόλεψη και θέα !!!!

Ά ρε Θόδωρε βολεμένε.... έχεις και μπε εμ βε.... Αν είχες μερσεντε.... τι θα άκουγες....

Λίγο χιούμορ... να χαλαρώνουμε....

9. The Following 2 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

DaywalkeR (12-06-13), Thomelef (12-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι να κάνουμε. Είμαστε 'ατίθασοι' εμείς οι Έλληνες ε ?

Αλήθεια, είσαι φοιτητής στα 32 σου ?

Όχι, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος από αυτούς που ποτέ δεν μπόρεσαν να βολευτούν ή να κλέψουν από την εφορία και από τους πρώτους που άρχισαν να σκίζουν τα μέτρα όλων αυτών των λαμόγιων που μας κυβερνάνε.
    Αλλά ευτυχώς μπορώ ακόμα να σκέφτομαι και δεν μηδενίζω και αφορίζω τα πάντα όπως μερικοί πρώην βολεμένοι εδώ μέσα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

11. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

micz (12-06-13), mr incredible (12-06-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βολεμένος είσαι.... Αν καθίσει δίπλα σου στον καναπέ ο Θωμάς... τότε ξεβολεύεστε και οι δύο..... και εμείς οι απέναντι έχουμε και βόλεψη και θέα !!!!

Ά ρε Θόδωρε βολεμένε.... έχεις και μπε εμ βε.... Αν είχες μερσεντε.... τι θα άκουγες....

Λίγο χιούμορ... να χαλαρώνουμε....
    Ετρεχε το αλλο το τσογλανι να προλαβει την θεση μη του γ.........ω...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

13. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

DaywalkeR (12-06-13), vagmag (12-06-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετρεχε το αλλο το τσογλανι να προλαβει την θεση μη του γ.........ω...
    Σαν μέτοχοι πλέον, πρέπει να ζητήσουμε να μεγαλώσουν τους καναπέδες...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

15. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

Thomelef (12-06-13), vagmag (12-06-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλιστα. Άρα καταλήγουμε πως τελικά δεν είσαι ούτε 'βολεμένος' ούτε 'φοιτητής'. ΟΚ το πιασα. Παμ παρακάτω.

Φτου, μακριά από μας (σας).

20-6-2018

"H κοπέλα σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό της ενώ συνέχισε το χειμαρρώδη λόγο μπροστά στην κάμερα, ενώ από πίσω το τοπίο φωτιζόταν από κάποιες φωτιές στο βάθος.

"Πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!! ΟΛΟΙ!!! Μας είπανε ότι μπορεί να πληρώσουν συντάξεις αυτό το μήνα, και δεν έχουμε πάρει τίποτα. Όπως δεν πήραμε τον προηγούμενο. Ενώ περιμέναμε τόσα πράγματα από τον πρωθυπουργό, τον στηρίξαμε όλη η νεολαία, αυτός και η κυβέρνηση του έχει ξεφύγει. Η προπαγάνδα πάει σύννεφο ενώ δεν έχουμε να φάμε. Οι ******* μας δέρνουν όπου βρουν διότι λέμε πως κάνουμε προπαγάνδα ενάντια στην κυβέρνηση. Μα προπαγάνδα είναι ότι φέτος ξυλιάσαμε στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια; Που είναι η διεθνής βοήθεια που μας είχε πει; που είναι η ελευθερία που δεν μπορούμε να μιλήσουμε πια με αυτούς τους ειδικούς φρουρούς που είναι παντού γιατί λέει τρομάζουμε τον κόσμο; Εμείς τρομάζουμε τον κόσμο; Εμείς δεν μπορέσαμε να φέρουμε το ψωμί από τη Βουλγαρία γιατί έχουν κλείσει λέει τα δυο τρίτα των φούρνων; Εμείς φέραμε τον αυταρχισμό μέσα στα σχολεία; Τι φταίμε εμείς που αλλάξαμε νόμισμα και δεν έχουμε ούτε φαΐ να πάμε και μας λένε να πάμε λέει να δούμε Μπρεχτ; Μείωσε λέει την ανεργία και έχει μισθούς των 40.000 ενώ μια φρατζόλα ψωμί κάνει ένα χιλιάρικο!!!

Τι να τον κάνουμε τον Μπρέχτ Κύριε, ΠΕΙΝΑΜΕ!!!"

Ο πρωθυπουργός έσβησε την τηλεόραση και κοίταζε την μαύρη οθόνη. Ήταν η 20ή μέρα ταραχών από αυτό το Κίνημα Αντίστασης "Νέο Κύμα". Θέλανε λέει επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με την Ευρώπη. Κοντοστάθηκε μια στιγμή και κοίταξε το ταβάνι.

Αλλιώς του τα είχαν πει. Αλλά δεν βοήθησαν... Στην κρίσιμη στιγμή τον πρόδωσαν και οι διεθνείς φίλοι, και οι μέχρι πριν ένα χρόνο υποστηρικτές του. Δεν τον βοήθησαν όχι μόνο χρηματικά αλλά ούτε καν στη διαμεσολάβηση που του είχαν υποσχεθεί στο θέμα της ανάκτησης της Σάμου από τους Τούρκους... Και σάμπως έφταιγε γι' αυτό; Όλοι του έλεγαν πως "οι Τούρκοι μπλοφάρουν" εκείνη την τραγική νύχτα. Έλα που δεν μπλόφαραν όμως...

Ευτυχώς που οι έρανοι των ομογενών κάτι απέδιδαν... Αλλιώς η κατάσταση θα είχε γίνει τελείως χαώδης...

Ο μεσήλικας συνεργάτης φάνηκε στην πόρτα. Είναι σίγουρος πως κατάλαβε την κούραση του, γιατί το βλέμμα του σκοτείνιασε μόλις τον είδε, να κάθεται μόνος σε ένα δωμάτιο κοιτάζοντας την οθόνη μιας άδειας τηλεόρασης.

Η φωνή του συνεργάτη ακούστηκε σιγανή, σαν να μην ήθελε να τον ενοχλήσει

"Είσαι έτοιμος"; Έχουμε να δώσουμε μάχη σήμερα, μας έχουν στριμώξει άσχημα στη Βουλή. Μπορεί και να πέσει η κυβέρνηση. Πάμε, Αλέξη. Μη λυγίσεις".

-"Πάμε" είπε εκείνος και προχώρησε προς την έξοδο. Άλλη μια σκληρή μέρα άρχιζε... "

17. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Dioskouroi (12-06-13), Stathis (12-06-13)

Σελίδα 40 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 3038394041425090 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP