Διακόσια ΡΕΜΑΛΙΑ του ΠΑΜΕ έκλεισαν πάλι τη Σταδίου σήμερα, προκαλώντας οικονομική & κοινωνική ζημιά, κίνδυνο για τυχόν ασθενείς που μεταφέρονται, νεύρα και άγχος σε χιλιάδες συμπολίτες τους.
Α ρε Ελλαδάρα με τη Δημοκρατία σου να ουμε.
Διακόσια ΡΕΜΑΛΙΑ του ΠΑΜΕ έκλεισαν πάλι τη Σταδίου σήμερα, προκαλώντας οικονομική & κοινωνική ζημιά, κίνδυνο για τυχόν ασθενείς που μεταφέρονται, νεύρα και άγχος σε χιλιάδες συμπολίτες τους.
Α ρε Ελλαδάρα με τη Δημοκρατία σου να ουμε.
δεν το καταλαβαινω αυτο...
και 300 να ναι, γιατι να μπορουν να κλεινουν το δρομο;;
παρακωληση συγκοινωνιων και μεσα. :down::
down:
-sent via android phone-
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Thomelef (07-06-13)
Δες εδώ ένα ωραίο άρθρο Νίκο ποστ #945 ...https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...289#post407289
nikos1400 (07-06-13)
ειμαστε ακρως δημοκρατικη χωρα τι να κανουμε...
-sent via android phone-
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Διαβάζω ότι ο Συριζα θέλει ο 'απλός' λαός της Θεσσαλονίκης να αγοράσει τις μετοχές της ΕΥΑΘ (νερό) για να 'μη πέσουν οι μετοχές στα χέρια των κακών κερδοσκόπων'.
Quiz :
Αν γίνει αυτό, τότε η ΕΥΑΘ παραμένει δημόσιου χαρακτήρα ή μετατρέπεται αυτόματα σε ιδιωτική επιχείρηση ;;
#brainfuck'd_and_braindead#
S8N (09-06-13)
zizu (09-06-13)
^ Niiice.
Αντιγράφω μέρος κατάστασης φίλου (more like α father figure) 68-χρονου Πολιτικού Μηχανικού και αργότερα δασκάλου Πληροφορικής.
Για να τα βλέπουν οι νεότεροι...
και εξηγεί...............................
Ασχολήθηκα όλη τη ζωή μου σοβαρά με την εκπαίδευση σε όλο της το εύρος – κακό του κεφαλιού μου.
..........................
Πιστεύω πως στη ζωή μου έκανα πολλά πράγματα – ίσως γιΆ αυτό έκανα και πολλά μεγάλα λάθη.
Μάλλον, όμως, το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν πως πάνω απΆ όλα ήθελα πάντα να βάζω τη λογική – κι αυτό ήταν μεγάλο έγκλημα, αφού όπως έλεγαν όλοι γύρω μου δεν έχει δικαίωμα ένας που βάζει τη λογική πάνω απΆ όλα να έχει συναισθήματα – πρέπει να είναι από μάρμαρο, σίδερο ή ξύλο, όπως θα έλεγε και ο γνωστός ******* σκηνοθέτης. Ενώ όλοι οι άλλοι μπορούν να δικαιολογούνται για ό,τι κάνουν, στηριζόμενοι στα συναισθήματά τους.
.................................
Ό,τι έβγαζα το πρόσφερα στους γύρω μου, χωρίς αντάλλαγμα – και χωρίς να ακούσω ποτέ ένα ευχαριστώ. Δεν εκμεταλλεύτηκα το πάρτι και δεν έκανα καμιά απολύτως περιουσία. Αλλά δεν παράστησα ποτέ τον «αγανακτισμένο» – το αντίθετο.
........................
Δεν ήξερα τα Βασιλικά Διατάγματα της 4/12/1940 και της 14/3/1947 (κακώς, αφού δεν δικαιολογείται άγνοια νόμου). Θα μου πείτε: δεν ήξερες – δεν ρώταγες; Σύμφωνοι, αλλά όταν ρώτησα ήταν πολύ αργά (αφού δεν ήταν η σύνταξη στόχος της ζωής μου, όπως των περισσότερων). Έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ασφαλιστικές εισφορές 32 χρόνων για σύνταξη. Και ελπίζω να βγάλω μια σύνταξη του ΟΓΑ για ανασφάλιστους υπερήλικες (των 330 ευρώ), να έχω τουλάχιστον ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!...
........................
Και επειδή κάποιοι φίλοι με ρωτούν τι λάθος έκανα και έχασα 32 χρόνια ασφαλιστικών εισφορών να το εξηγήσω:
Στις 12/11/96 έκανα στη ΔΟΥ Ρόδου (αφού εργαζόμουν στη Ρόδο) Δήλωση Παύσης Εργασιών ως Πολιτικός Μηχανικός και ακύρωσα όλα τα αντίστοιχα Βιβλία και Στοιχεία του Κ.Β.Σ. Υπέθεσα πως με τον τρόπο αυτό σταμάτησα οριστικά τη δραστηριότητά μου ως Πολιτικός Μηχανικός.
Προσπαθώντας, όμως, να πάρω σύνταξη από το ΙΚΑ, στο οποίο έχω ένσημα από τον Δεκέμβριο του 1995 και ύστερα, ασχολούμενος ως μισθωτός σε άλλα επαγγέλματα, διαπίστωσα πως για να πάρω σύνταξη (και ιατρο-φαρμακευτική περίθαλψη) από το ΙΚΑ (αφού τα ένσημα που έχω στο ΙΚΑ δεν επαρκούν ούτε για τη μικρότερη –βασική– σύνταξη του ΙΚΑ), θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τη διαδοχική ασφάλιση.
Τότε, όμως, πληροφορήθηκα πως για να θεωρηθεί πως έκανα παύση εργασιών ως Πολιτικός Μηχανικός δεν αρκούσαν οι ενέργειές μου στην Εφορία, αλλά έπρεπε να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση και στη Νομαρχία (όπως πρόβλεπαν τα αναφερόμενα Βασιλικά Διατάγματα).
Όταν το έμαθα αυτό το 2011 πήγα και έκανα αυτή την υπεύθυνη δήλωση στη Νομαρχία Αττικής και τότε μου είπαν στο ΤΣΜΕΔΕ πως για να αναγνωριστούν τα 21 χρόνια που πλήρωνα εκεί θα πρέπει να πληρώσω άλλα 15 χρόνια εισφορές, πράγμα το οποίο δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω...
Αλλά τι να σου κάνει ένα facepalm μπροστά στη καταστροφή που υπέστη αυτός ο άνθρωπος ???
Βασιλικά Διατάγματα σε ισχύ το 2013 ?????? Κόντρα Υπεύθυνες Δηλώσεις ?????? Αλλιώς τα χάνεις ΟΛΑ και δεν στα αναγνωρίζω ??????
F UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ Α-Μ-Ε-Σ-Α ! ! ! ! !
#what_the_f_is_wrong_with_this_country???
Stathis (09-06-13)
Διορθώνω: Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όχι δάσκαλος.