δλδ Ε60 ;;;;
ε και άμα πιάσω τα 500 άλογα.... μάλλον θα κλείσω και σαν οδηγός![]()
δλδ Ε60 ;;;;
ε και άμα πιάσω τα 500 άλογα.... μάλλον θα κλείσω και σαν οδηγός![]()
Οχι γιατι και αυτο γεροντιστικο ειναι . Με τεσσερεις πορτες και τοσο ογκο ειναι σα να σερνεις ενα σπιτι μαζι σου, οσο γρηγορο και αν ειναι .
Πολλες φορες, οταν εισαι μονος σε ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο, κοιτας προς τα πισω καθισματα απο τη θεση του οδηγου και βλεπεις ενα μεγαλο κενο χωρο αφενος και νιωθεις οτι κουβαλας ενα τεραστιο νεκρο ογκο και φορτιο αφετερου.
Αν δε σ'ενοχλουν ολα αυτα τοτε καλοριζικο το Μ5 ειτε 39 ειτε 60.
Κάποια μέρα ξέρω με τι θα καταλήξω.....
Caterham.... ¨η Westfield....
Κάποτε βρέθηκα πολύ κοντά, το είχα παραγγείλει τις καλές εποχές, αλλά λόγω τότε απατεώνα εισαγωγέα.... πήρα πίσω τα χρήματά μου με δικηγόρο.
Από τότε, γυρνάω από εδώ και εκεί.... και ξέρω ότι αυτή θα είναι η κατάληξη... αλλά μέχρι τότε... μάλλον η διαδρομή θα ήθελα να έχει όσες περισσότερες εμπειρίες γίνεται.
Ξέρω ότι σε αυτά τα μεγάλα αυτοκίνητα, θα με ενοχλήσει η κατανάλωση, τα ακριβά σέρβις, τα ελαστικά, το βάρος, το μήκος, το φάρδος κλπ .... αλλά caterham, αριστεροτίμονο, με πινακίδες, που να μη ζητάει ο ιδιοκτήτης στην Ελλάδα τη μάνα του και τον πατέρα του δε βρίσκω.
120ie87 (06-06-13)
92αρι μ3 430 αλογα εχει μιαμιση κολωνα διαφορα απο στοκ 92αρι.
50 αλογα στο 39αρι ειναι πολυ μεγαλη διαφορα κ σε δυναμη κ ροπη.
Κοντα 2 κολωνεσ στα 250.
Πληροφοριακα ο εβολβ εχει κ 46αρι κ 39αρι κ 60αρι δικα του.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Ζητάς όχημα με σκοπό την οδηγική ευχαρίστηση, όπως φαίνεται από τα γραφομενα σου.
Και οδηγική ευχαρίστηση, κακά τα ψέμματα, σημαίνει χαμηλό βάρος, σωστή αναλογία βάρους εμπρός-πίσω, πισωκίνηση με μπλοκέ βέβαια και όσο το δυνατόν περισσότερη ιπποδύναμη.....
Μήπως πρέπει να κοιτάξεις αποκλειστικά σε διθέσια?
(τι τους θες τους ελέφαντες των 1.800κιλών+ ?)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 06-06-13 στις 15:51
EVERGET (06-06-13)
καποιο Ζ4Μ ισως?
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Z4M, Lotus..
πόση διαφορά ρε παιδιά θα έχω από το Μ3;;;
Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο.
Γνωρίζω ότι θα καταλήξω εκεί. Ναι το βάρος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της σπορ οδήγησης. Κάποτε κυκλοφορούσα με Λίζα...
Αλλά.... δεν είμαι τόσο hardcore τύπος . Θέλω και τις ανέσεις μου...
Δεν ξέρω.... μεγάλο μπέρδεμα.
Και είναι και δύσκολες εποχές.
Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα , μάλλον δε θα κοιτούσα δεινόσαυρους σε μέγεθος και ηλικία (βλ. Μ5), αλλά θα είχα προσανατολιστεί αλλού.
Επίσης αν το TVR ήταν αριστεροτίμονο και λίγο πιο αξιόπιστο... θα το δοκίμαζα σίγουρα.
Έχω σκεφτεί, πως μία καλή λύση ήταν ένα σκάφος Ζ4, Boxster κλπ με μία αρκετά μεγαλύτερη μηχανή . Αλλά δε γίνεται νόμιμα...