Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΦΠΑ δεν τσεπώνει κανείς. τσεπωμένο το ΦΠΑ είναι όταν χωρίς παραστατικό, δεν έχει αφαιρεθεί η αξία του φόρου αυτού...

αυτό που κερδίζει αυτός που δεν κόβει παραστατικό, είναι η απόκρυψη κερδών και τπτ άλλο. βέβαια θα μου πείς δεν είναι καιλίγο σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά με τα νέα δεδομένα και την υπερφορολόγηση που καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε, δεν το βρίσκω παράλογο αν κάποιος στραφεί πλέον σε τέτοιου είδους κινήσεις.

όλα εκπίπτουν στο τέλος βάση του τι έχουμε καταθέσει στην εφορία...αυτό το χάλι συμβαίνει μόνο εδώ πέρα, και ενώ υποτίθεται ότι θα έπρεπε τα πράγματα να είναι πιο σφιχτά, η κατάσταση τίνει να ξεφύγει εκτός ελέγχου τελείως...υπάρχουν επιχειρήσεις με έξοδα 100κ και έσοδα 20κ στα χαρτιά, με πληρωμένες τις υποχρεώσεις. τρανταχτά παραδείγματα, που όμως κανείς δεν κινείτε για να τους βάλει στην θέση τους.

πως μπορεί ρε φίλε μόνο οι αγορές σε πρώτες ύλες να είναι διπλάσιες απο τον τζίρο σου, να μην έχεις αποθήκη για απογραφή γιατί έχουν δουλευτεί και πουληθεί οι πρώτες ύλες, να είσαι ενήμερος, να πληρώνεις την δόση σου, να κυκλοφορείς με όχημα άνω των 2000κ, να έχεις καταθέσεις καμμιά κατοστάρα κτλ κτλ???

νομίζετε δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις???απλά είναι τελείως μπορντέλο το σύστημα μας, και πάντα την πληρώνουν όσοι θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους...

έλα ρε...δεν θυμάστε με τις περαιώσεις???χώρια που όλοι βγαίνουν να τα κλείσουν σαν να λένε οκ, ευχαριστώ...έφαγα ότι έφαγα, να έρθω να τα κλείσω τώρα, έβαζαν στο ίδιο τρυπάκι και όσους τα χαρτιά τους είναι πεντακάθαρα, μη και πέσουν σε κάνα @@ του κερατά και τους βγεί κάνα μανίκι απο το πουθενά...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), S8N (05-06-13), Stathis (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP