Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Σελίδα 2 από 13 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τις ιεροδουλες εννοας η τους αγαπητικους?
    την κλικα σου....που κανετε φεις κοντρολ στα μαγαζια και αν δεν φοραμε στρινγκ δεν μας εξυπηρετατε....και ξυνιζετε και την φατσα σας επειδη δεν εχουμε βυζια....
    αν σκασει καμια ξετσιπωτη κρεματε το σαγονι μεχρι κατω χαμογελατε και λετε και καλημερα...

Αρη εχει στειλει ποτε υπαλληλο επειδη δεν ηταν ευγενικος αληθεια και σοβαρα μιλαω....

κατα καιρους εχω συναντησει και σε μαγαζια και σε δουλεια... ατομα που πραγματικα ηταν αναγωγα....
    νευριαζα ακομα και οταν δουλευαμε μαζι...

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

re paidia i apodixi den einai dikaioma tou pelati, ypoxreosi tou politi einai, min xexniomaste
    live free and drive hard

3. The Following 4 Users Say Thank You to atha For This Useful Post:

Konstantinos E60 (05-06-13), ntinos (04-06-13), S8N (04-06-13), Samaro (04-06-13)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενω οι πελατες βεβαια ειναι ευγενεστατοι
    Δεν έγραψα κάτι τέτοιο αλλά δε συμμερίζομαι και το συμπέρασμα του σχολίου.

Τέλος πάντων είμαι off-topic.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ψηφίζω το 3 για να καταλάβουν τα ΖΩΑ που μας κυβερνούν ότι με 23% φπα το μονο που αναπτύσσεται είναι η φοροδιαφυγή.

6. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

oldcarskickass (05-06-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παντως ποτε δεν καταλαβα αυτο το παιχνιδι με τα χαρτια. Εφοσων γινεται αποφορολογηση στο τελος, δεν βρισκω καποιον λογο για να ριψοκινδυνευεις ετσι.

Αν παρουσιασεις κερδη, οκ, θα πληρωσεις...αν παρουσιασεις ζημια δεν πληρωνεις και εχεις επιστροφη, αν εισαι χωρις κερδος, κλαιν...

Βεβαια αν κρινω και απο μας που εχουμε να λαβαινουμε φπα επιστροφη εδω και 2 χρονια και περνουμε τα @@ μας, δεν ειναι και πολυ εξυπνο να τραβας με το σταυρο στο χερι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δικαιολογεις την αγένεια των πωλητών με την αγένεια των πελατών ;
    Τι είσαι συνδικαλιστης;
    Ο επαγγελματίας πρέπει να ειναι πάντα ευγενικός ...ειναι σαν να πας στην ιεροδουλη και για να την πηδησεις να πρέπει να την βγάλεις για φαγητό!
    Ακριβως οπως το λες, την ιεροδουλη δεν πρεπει να τη βγαλεις για φαγητο, πληρωνεις για να γαμσεις και αυτο κανεις.
    Ο πωλητης ομως δεν ειναι ιεροδουλος για τον γαμσεις επειδη πληρωνεις.
    Και αν το πιστευεις αυτο, δηλαδη αν πιστευεις οτι θα πας σε ενα καταστημα και θα φερθεις οπως εσυ νομιζεις επειδη ο υπαλληλος δεν μπορει να σου απαντησει γιατι θα χασει τη δουλεια του, κανεις καποιο λαθος.

Ομολογω οτι δεκατεσσερα χρονια που εχω μαγαζι θα μπορουσα να γραψω τομους βιβλιων με ασχημες, εως παρα πολυ ασχημες συμπεριφορες πελατων, στη συντριπτικη τους πλειοψηφια χωρις καμια απολυτως αιτια και αφορμη.
    Πριν ασχοληθω με δουλεια που εχει να κανει με κοσμο δεν ειχα ιδεα τι σημαινει λιανικη, τι κοσμος υπαρχει, ποσο ασχημα μπορει να φερθει σε εναν εντελως αγνωστο.

Δεν επικροτω ασχημες συμπεριφορες υπαλληλων, ειναι καταδικαστεες και πρεπει να αποφευγονται οτι και να εχει συμβει, οσο προβληματικος και να ειναι ο πελατης.
    Αυτο ομως ειναι αλλο να το λεμε απο τον καναπε του σπιτιου μας και αλλιως ειναι να δουλευουμε σε καταστημα απο το πρωι μεχρι το βραδυ και να δεχομαστε μερικες ασχημες συμπεριφορες την ημερα οπου θα πρεπει να κρατησουμε την ψυχραιμια μας χωρις να φταιμε σε τιποτα.
    Αλλοι ανθρωποι αυτο μπορουν και το κανουν σε μεγαλο βαθμο και κουραζονται πιο δυσκολα, αλλοι δεν μπορουν που σημαινει οτι δεν κανουν για τη λιανικη.
    Ή κανουν για μικρο διαστημα.
    Ετσι κι αλλιως κανενας δεν μπορει να κανει αυτη τη δουλεια για χρονια, κουραζει σε απιστευτο βαθμο, σε σημειο να γυριζεις στο σπιτι σου καθε βραδυ και να μη θες να δεις ανθρωπο.
    Την αλλη φορα λοιπον που θα συναντησεις εναν αγενη υπαλληλο κρατα λιγο μια επιφυλαξη για το οτι ειναι κακος χαρακτηρας που καθε πρωΐ παει στη δουλεια του με σκοπο να φερεται ασχημα σε πελατες, ισως να εχει δεχθει πριν εξυπηρετησει εσενα καποιον αλλο που σε νορμαλ συνθηκες θα τον πεταγε εξω, αλλα επειδη εχει αναγκη για δουλεια εκανε υπομονη και του βγηκε ο εκνευρισμος σε εσενα που δεν εφταιγες τιποτα.
    Οχι οτι αυτο ειναι επαγγελματικο, δεν ειναι καθολου, ειναι ομως ανθρωπινο και δυστυχως επειδη εχουμε να κανουμε με ανθρωπους γινονται και αυτα.
    Κακως ξαναλεω αλλα γινονται.

Επειδη εισαι πελατης σε ενα μαγαζι και αφηνεις τα λεφτα σου δεν σημαινει οτι θα φερεσαι οπως θελεις.
    Αν καπου δεν σου φερονται σωστα ενω φερεσαι εσυ, εχεις παντα την επιλογη να μην ξαναπατησεις.

9. The Following 12 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

330Ci (04-06-13), A8hnaios (05-06-13), alexm (04-06-13), aristent (04-06-13), Bazil Van Sinner (04-06-13), Bellof-3 (04-06-13), Bitz (05-06-13), hades7 (05-06-13), PANOS-E60 (04-06-13), S8N (04-06-13), Skyline_IS (04-06-13), spar@ (04-06-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περα απο εμας σαν καταναλωτες,μεγαλο προβλημα ομως εχουν οι μικρομεσαιοι επαγγελματιες, που για να κλεισουν μια δουλεια, το υπερβολικο ποσοστο του ΦΠΑ κανει την μεγαλη διαφορα στην τιμη!!!....σκεφτητε το ποσο με ή χωρις αυτο!!!

πχ.χοντρα-χοντρα 1,000ευρω "μαυρα"....1200ευρω τιμια!!!

Εγω επιμενω οταν κουβεντιαζω να κλεισω μια δουλεια, να κοψω αποδειξη στον πελατη μου,αλλα εκεινος εχει την επιλογη(δηλ.το μαχαιρι και το καρπουζι) να επιλεξει τον ΤΙΜΙΟ επαγγελματια(εμενα),ή να "την κανει" με ελαφρα πηδηματακια,τυπου "θα το σκεφτω","θα μιλησω με την γυναικα μου","με τον παππου μου" κλπ.δικαιολογιες ,ωστε τελικα να καταληξει στην πιο "φτηνη" λυση του ΜΗ ΤΙΜΙΟΥ επαγγελματια χωρις αποδειξη,ή εστω με μειωμενη αποδειξη και τιμη φυσικα.

Μια απο τις λυσεις που δινω εγω σαν επαγγελματιας στον προβληματισμο αυτων των πελατων,ειναι οτι χωρις αποδειξη ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ και επισης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ!!!!

...μα,μου λενε συνηθως,δεν εχει διαφορα 23%???(και αδιαφορουν για την εγγυηση )
    ....δεν εχει λεω!!!,αφου η αποδειξη θα κοπει και θα δωθει σε αλλον πελατη που την χρειαζεται!!!...αλλωστε δεν μπορει να εχω αγορες χωρις πωλησεις!!!

...ετσι η τιμη δεν θα μειωθει!!!...τελεια και παυλα.

Ευτυχως εχω πολυ καλες τιμες,ετσι κι αλλιως,,κανω καλη δουλεια με επαγγελματισμο και μεγαλη πειρα και γι'αυτο εχω ακομη δουλεια και μια υγιη φορολογικα επιχειρηση....αλλιως αν βασιζομουν στα "μαυρα"....αστα βραστα.

11. The Following 11 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

bakalos (05-06-13), bill_m3 (04-06-13), dafidack (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), nikos1400 (04-06-13), PANOS-E60 (04-06-13), Ptboul (04-06-13), S8N (04-06-13), Stathis (04-06-13), strof (05-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ζηταω παντα αποδειξη και κοβω παντα αποδειξη. Με εκνευριζει να τσεπωνουν καποιοι ΦΠΑ και φορο οταν αλλοι ειναι ανεργοι, αστεγοι, πεινασμενοι. Με εξοργιζει ομως το να σου λενε μια τιμη, να πληρωνεις, να ζητας αποδειξη και να απαντουν 'Α, θα πρεπει να σε χρεωσω ΦΠΑ'. Τι λες, σοβαρα;

13. The Following 8 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (04-06-13), atha (04-06-13), bakalos (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Ptboul (04-06-13), Stathis (04-06-13), Thomelef (04-06-13), wheelman (05-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Με μισθο 550 ευρω και ζημια ας πουμε στο πλυντηριο με κοστος 100 ευρω με ΦΠΑ και 70 χωρις δεν νομιζω να υπαρχει πλεον καποια συζητηση στο αν θα κοπει αποδειξη η οχι.

15. The Following 3 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bitz (05-06-13), nikos1400 (04-06-13), Thomelef (28-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ανάλογα. Κακά τα ψέματα παιδιά, στα "χοντρά", αν δεν υπάρχει άμεσο φορολογικό όφελος και επειδή ακριβώς έχει τη δυνατότητα να το κάνει ο επαγγελματίας (να σου "κόψει" το ΦΠΑ δηλαδή) είναι μεγάλες οι διαφορές.
    Αν υπήρχε ένας τρόπος να αποδίδεται ΑΜΕΣΑ ο ΦΠΑ στο κράτος (π.χ. πληρωμές μόνο με κάρτες όπου αυτόματα να παρακρατείται ο φόρος), τότε πιθανότατα δεν θα είχαμε ανάγκη καμιάς άλλης φορολογίας.

17. The Following User Says Thank You to 330Ci For This Useful Post:

S8N (04-06-13)

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP