φυσικα και δεν με υποχρεωνει κανεις τη δεχθω και δεν θα το κανω εαν βλεπω και κρινω πως δεν ειναι σωστη.
ουτε εσυ φυσικα υποχρεουσαι να δεχθεις τη δικη μου αν τη θεωρεις λαθος.
και εχεις δικιο ειναι ατερμονη και διχως νοημα η συζητηση αυτη διοτι την κανουν ατομα που εχουν εκ διαμετρου αντιθετες νοοτροπιες.
για το προσωπικο που λες δε νομιζω να ηταν επιθετικο το σχολιο μου, ηταν απαντηση στο δικο σου σχολιο, τιποτα περισσοτερο.
δεν σχολιασα κατι που δεν ειπες, ουτε σε χρεωσα τιποτα, ουτε ενωσα αλλες αποψεις απο αλλου, ουτε αλλων οπως λες, μια σειρα σε ενα δικο σου ποστ ηταν.
και δεν θα το σχολιαζα, διοτι καταλαβαινω οτι η πραγματικοτητα ενοχλει πολλες φορες και το τελευταιο που θελω να κανω ειναι να ενοχλησω, ελα ομως που οταν διαβαζω γραφομενα τυπου "δεν θα πεσει το ψωμι αν φυγει η αμοιβη του δικηγορου απο τα δανεια", ενοχλουμαι και εγω και ζητω συγγνωμη που ενοχλουμαι, αλλα δυστυχως ετσι γινεται.
αν πρεπει να κραταμε το στομα μας κλειστο, συμφωνω, να το κανουμε ολοι ομως, οχι να πεταμε μια τρολια και μετα να διαμαρτυρομαστε επειδη εφερε αντιδραση.
τελος δε νομιζω οτι θιγω την τιμη και την υποληψη καποιου λεγοντας τα προφανη, αντιθετα θιγεται βαναυσα και συνεχως η κοινη λογικη και νοημοσυνη εδω σε αυτο το θεμα.
οπως εγραψα και πριν αυτα τα θρεντς ή θα κλεισουν επειδη φερνουν αντιπαραθεσεις, ή οσοι εχουμε αλλες αποψεις δεν θα ανταλλαζουμε κουβεντα, ή θα μαθουμε να συζηταμε κοσμια. οτι θελετε.
και νομιζω οτι το σχολιο μου ηταν σε κοσμιο τονο (οπως και το δικο σου βεβαια) και αδικα σου δημιουργησε αυτο το παραπονο.
καλο σου απογευμα επισης φιλε γιαννη.![]()