Σελίδα 77 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 761 έως 770 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν και βιαστηκες και οπως τελευταια να απαντησεις επιθετικα και σε προσωπικο τονο ενω εγω σχολιασα αποψεις τριτων, αυτη ειναι η γνωμη μου δεν σε υποχρεωνει κανενας να την δεχτεις!! αλλα ουτε και να ταυτιζεις και να ενωνεις σε μια αποψη αλλες αποψεις και να μου τις χρεωνεις που ισως καποιες σε αλλα ποστ ειχαν και διαφορετικο νοημα η κουβεντα.
    Δεν νομιζω οτι εχω να πω κατι παραπανω και οπως πολυ σωστα ειπες την προηγουμενη εβδομαδα αν δε σου αρεσουν οι αποψεις μου προσπαθησε να τις αγνοησεις μιας και δεν θιγουν την τιμη και την υποληψη κανενος σε αντιθεση με αλλες...
    καλο απογευμα Σταθη
    φυσικα και δεν με υποχρεωνει κανεις τη δεχθω και δεν θα το κανω εαν βλεπω και κρινω πως δεν ειναι σωστη.
    ουτε εσυ φυσικα υποχρεουσαι να δεχθεις τη δικη μου αν τη θεωρεις λαθος.
    και εχεις δικιο ειναι ατερμονη και διχως νοημα η συζητηση αυτη διοτι την κανουν ατομα που εχουν εκ διαμετρου αντιθετες νοοτροπιες.

για το προσωπικο που λες δε νομιζω να ηταν επιθετικο το σχολιο μου, ηταν απαντηση στο δικο σου σχολιο, τιποτα περισσοτερο.
    δεν σχολιασα κατι που δεν ειπες, ουτε σε χρεωσα τιποτα, ουτε ενωσα αλλες αποψεις απο αλλου, ουτε αλλων οπως λες, μια σειρα σε ενα δικο σου ποστ ηταν.

και δεν θα το σχολιαζα, διοτι καταλαβαινω οτι η πραγματικοτητα ενοχλει πολλες φορες και το τελευταιο που θελω να κανω ειναι να ενοχλησω, ελα ομως που οταν διαβαζω γραφομενα τυπου "δεν θα πεσει το ψωμι αν φυγει η αμοιβη του δικηγορου απο τα δανεια", ενοχλουμαι και εγω και ζητω συγγνωμη που ενοχλουμαι, αλλα δυστυχως ετσι γινεται.
    αν πρεπει να κραταμε το στομα μας κλειστο, συμφωνω, να το κανουμε ολοι ομως, οχι να πεταμε μια τρολια και μετα να διαμαρτυρομαστε επειδη εφερε αντιδραση.

τελος δε νομιζω οτι θιγω την τιμη και την υποληψη καποιου λεγοντας τα προφανη, αντιθετα θιγεται βαναυσα και συνεχως η κοινη λογικη και νοημοσυνη εδω σε αυτο το θεμα.
    οπως εγραψα και πριν αυτα τα θρεντς ή θα κλεισουν επειδη φερνουν αντιπαραθεσεις, ή οσοι εχουμε αλλες αποψεις δεν θα ανταλλαζουμε κουβεντα, ή θα μαθουμε να συζηταμε κοσμια. οτι θελετε.
    και νομιζω οτι το σχολιο μου ηταν σε κοσμιο τονο (οπως και το δικο σου βεβαια) και αδικα σου δημιουργησε αυτο το παραπονο.

καλο σου απογευμα επισης φιλε γιαννη.

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (29-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταθη δεν χρειαζεται να κλεισει κανενα θεμα.Προσωπικη μου αποψη

4. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

S8N (29-05-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατι να κλεισει θεμα? οσο αυτοι που συμμετεχουν στη συζητηση σεβονται την αντιθετη αποψη, γνωμη ,ιδιοτητα ,επαγγελμα, κοινωνικη ταξη και φταστε το οπου θελετε...
    το παραδειγμα για το δικηγορο και το ψωμι ηταν προς χαρην της κουβεντας αν και κατα λεξη δεν θα εχουν ποτε καμια σχεση μεταξυ τους.
    Αυτο που ειπα ειναι οτι οσο ρεει χρημα ισο ή περισσοτερο (δεδομενων των οικονομικων νεων παραμετρων) δεν προκειται να μειωθουν οι τιμες.
    Πως ρεει το χρημα?ισως απο "λιπος", απο εκποιηση περιουσιων? απο καπου παντως ρεει ακομα!!οχι βεβαια οπως παλια προς Θεου μην τα συγκρινουμε.
    Σε καποια απο τα αγαθα ειχαμε μεγαλες μειωσεις σε αλλα μηδενικες και σε αλλα ειχαμε αυξησεις.
    Αν το καφε στο μαρουσι ειναι καθε μερα τιγκα θα συνεχισει και θα κρατησει τις τιμες που ειχε και προ κρισης.
    Αν αρχισει να βλεπει οτι ο κοσμος μειωνεται τοτε θα αρχισει να ξανασκεφτεται τις τιμες ή τις προσφορες του.
    απλα πραγματα, οσους νομους οικονομικους και "υψηλης νοημοσυνης" να παραθεσουν καποιοι, ο συμβολαιογραφος με το φρεντοτσινο δεν αλληλοεπιδρουν.
    Αν σε ενδιαφερει και η γνωμη μου μιας και δεν καταλάβες ή ισως δεν αφησα εγω να γινει κατανοητο, προσωπικα κατ'εμε δεν θα επρεπε να υπαρχει κανενα κλειστο επαγγελμα και σε καμια κατηγορια.

Τα σπιτια αυτη τη στιγμη που μιλαμε πωλουνται κατω απο τη μιση τιμη που ηταν το 2008. αυτα πως δεν επηρεαστηκαν απο τους "δικηγορους", τα μαμαξια τα ιδια και χειροτερα.
    Οσο για εστιαση και καταναλωση γενικα οταν ο λαος μας αποκτησει καταναλωτικη συνειδηση τοτε ισως εχουμε μια ελπιδα απεναντι στη κερδοσκοπια και στα λαμογια!!!
    Και πρωτος απο ολους αυτη τη συνειδηση θα χρειαστει να την αποκτησω εγω!!!

edit
    Κωστα στον μαρινοπουλο νομιζω ομως το ψωμι ειναι κατεψυγμενο.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 29-05-13 στις 17:21

6. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (29-05-13), Kostas_1 (29-05-13), Ptboul (30-05-13), S8N (29-05-13), Stathis (29-05-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατι να κλεισει θεμα? οσο αυτοι που συμμετεχουν στη συζητηση σεβονται την αντιθετη αποψη, γνωμη ,ιδιοτητα ,επαγγελμα, κοινωνικη ταξη και φταστε το οπου θελετε...
    το παραδειγμα για το δικηγορο και το ψωμι ηταν προς χαρην της κουβεντας αν και κατα λεξη δεν θα εχουν ποτε καμια σχεση μεταξυ τους.
    Αυτο που ειπα ειναι οτι οσο ρεει χρημα ισο ή περισσοτερο (δεδομενων των οικονομικων νεων παραμετρων) δεν προκειται να μειωθουν οι τιμες.
    Πως ρεει το χρημα?ισως απο "λιπος", απο εκποιηση περιουσιων? απο καπου παντως ρεει ακομα!!οχι βεβαια οπως παλια προς Θεου μην τα συγκρινουμε.
    Σε καποια απο τα αγαθα ειχαμε μεγαλες μειωσεις σε αλλα μηδενικες και σε αλλα ειχαμε αυξησεις.
    Αν το καφε στο μαρουσι ειναι καθε μερα τιγκα θα συνεχισει και θα κρατησει τις τιμες που ειχε και προ κρισης.
    Αν αρχισει να βλεπει οτι ο κοσμος μειωνεται τοτε θα αρχισει να ξανασκεφτεται τις τιμες ή τις προσφορες του.
    απλα πραγματα, οσους νομους οικονομικους και "υψηλης νοημοσυνης" να παραθεσουν καποιοι, ο συμβολαιογραφος με το φρεντοτσινο δεν αλληλοεπιδρουν.
    Αν σε ενδιαφερει και η γνωμη μου μιας και δεν καταλάβες ή ισως δεν αφησα εγω να γινει κατανοητο, προσωπικα κατ'εμε δεν θα επρεπε να υπαρχει κανενα κλειστο επαγγελμα και σε καμια κατηγορια.

Τα σπιτια αυτη τη στιγμη που μιλαμε πωλουνται κατω απο τη μιση τιμη που ηταν το 2008. αυτα πως δεν επηρεαστηκαν απο τους "δικηγορους", τα μαμαξια τα ιδια και χειροτερα.
    Οσο για εστιαση και καταναλωση γενικα οταν ο λαος μας αποκτησει καταναλωτικη συνειδηση τοτε ισως εχουμε μια ελπιδα απεναντι στη κερδοσκοπια και στα λαμογια!!!

edit
    Γιαννη υπαρχει πολυ μαυρο χρημα και το ξερουν καλα ..
    Απο αυτο κρατιεται η "αγορα" μην γελιομαστε ,δεν σε κατηγορω ουτε τον Σταθη ,επιχειρηματιας αυτος,υπαλληλος εσυ και εγω..
    Η λυση ειναι εκει στην μαυρη εργασια ,οπου πηγε να λυθει μπηκε μια σειρα.
    Δεν το παραδεχονται..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

8. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (29-05-13), Ptboul (30-05-13), S8N (29-05-13), Stathis (29-05-13), Thomelef (29-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

edit
    Χέσε μέσα είναι το ψωμί εκεί. Το ίδιο βράδυ το πετάς στον τοίχο και κάνει γκελ. Το ψωμί του τοπικού φούρνου κρατά 3 μέρες.

Για τη συνείδηση, μακάρι να την αποκτήσεις παλιοαρουραίε! Πήγαινε να πιεις τον καφέ σου όσο εγώ κυνηγάω πελάτες να πληρώσω τον μισθό σου!

Γιάννη, ich liebe diech!

10. The Following 6 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (29-05-13), bakalos (29-05-13), katsaraios (29-05-13), Nino (29-05-13), Ptboul (30-05-13), Stathis (29-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν είναι κατεψυγμένο, ας δώσει και ο φούρνος την επιλογή σ αυτόν που ζορίζεται, να παίρνει ψωμάκι με 0.30, όσο και πριν το ευρώ, all day every day. Δε βλέπω να το κάνει κανένας όμως.

εδιτ...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χέσε μέσα είναι το ψωμί εκεί. Το ίδιο βράδυ το πετάς στον τοίχο και κάνει γκελ. Το ψωμί του τοπικού φούρνου κρατά 3 μέρες.
    χέσε μέσα είναι όλα εκεί μέσα Άρη. Ψωμί όμως θα πάρεις φρέσκο κάθε μέρα και μέχρι το βράδυ είναι μια χαρά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 29-05-13 στις 18:04

12. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (29-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Τη συνεργασία τραπεζών για τη διευκόλυνση οφειλετών ζητούν τα Ταμεία

Τη δημιουργία ειδικών τραπεζικών προϊόντων και δανείων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε επιχειρηματίες που οφείλουν στο ΙΚΑ να αποπληρώσουν τις οφειλές τους σε περισσότερες δόσεις από εκείνες που παρέχει η πρόσφατη ρύθμιση, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΙΚΑ από τις διοικήσεις της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Πειραιώς, της Alpha Bank και της Eurobank.

Με τα προϊόντα αυτά, η εξόφληση θα μπορούσε να γίνει ακόμη και σε 72 δόσεις και με επιτόκιο χαμηλότερο του 8,5% που ισχύει για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Τα ασφαλιστικά ταμεία διεκδικούν την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών οι οποίες αγγίζουν τα 15 δισ. ευρώ.
    Κοιμηθείτε ήσυχοι. Πως το λέει η διαφήμιση; Σταθερή, γιατί κινείται;

14. The Following 3 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Ptboul (30-05-13), Samaro (29-05-13), Stathis (29-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν είναι κατεψυγμένο, ας δώσει και ο φούρνος την επιλογή σ αυτόν που ζορίζεται, να παίρνει ψωμάκι με 0.30, όσο και πριν το ευρώ, all day every day. Δε βλέπω να το κάνει κανένας όμως.

εδιτ...

χέσε μέσα είναι όλα εκεί μέσα Άρη. Ψωμί όμως θα πάρεις φρέσκο κάθε μέρα και μέχρι το βράδυ είναι μια χαρά.
    Άσε, αν το τρως το μεσημέρι και λές Μμμμμ με απόλαυση, το ίδιο βράδυ λες Μμμμμμμ με πόνο για να το βγάλεις από το παχύ σου έντερο.

Πάντως, δεν είναι πρόβλημα η τιμή του ψωμιού. Κολλάμε στα 20 λεπτά όταν άλλα βασικά προϊόντα κοντεύουν να πωλούνται σε βιτρίνες κοσμηματοπωλείων. Για να μη μιλήσουμε για τα καύσιμα.

16. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (29-05-13), bakalos (30-05-13), Kostas_1 (29-05-13), Nino (29-05-13), Ptboul (30-05-13), Samaro (29-05-13), Stathis (29-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κοιμηθείτε ήσυχοι. Πως το λέει η διαφήμιση; Σταθερή, γιατί κινείται;
    Πρέπει κάποιος να πεί στον κ. Ρ Σπυρόπουλο οτι οι τράπεζες μοιράζουν ομπρέλες όταν έχει ήλιο. Με την βροχή τις μαζεύουν.

18. The Following 2 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Ptboul (30-05-13), S8N (29-05-13)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για τη συνείδηση, μακάρι να την αποκτήσεις παλιοαρουραίε! Πήγαινε να πιεις τον καφέ σου όσο εγώ κυνηγάω πελάτες να πληρώσω τον μισθό σου!

Γιάννη, ich liebe diech!
    Τον μισθό μου η τη βάπτιση;
    Χαχαχα θα έρθεις καμία φορα προς τα εδώ; Ποτέ δεν ξέρεις απο που θα βρεις πελάτες, να αμέσως αμέσως ένα ενεργειακό μάλλον θα το χρειάστω.
    Α και πουσαι μου εχω έτοιμο avatar τον splinter trocticus sensei χαχαχαχα

20. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

S8N (29-05-13), Samaro (29-05-13)

Σελίδα 77 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 2767757677787987 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP