-
Εγω φιλε Σταθη φυσικα και διαφωνω οπως διαφωνω με καθε αντιληψη αυστηρα λογιστικη σε οτι αφορα ανθρωπινη ζωη!
Με οσο χιουμορ διαθετω για καποιους καλο για αλλους οχι προσπαθω να εχω μια θεωρηση των πραγματων για να αμυνθω και εγω ο ιδιος σε αυτη τη τραγικη κατασταση που βιωνουμε σαν χωρα και πολλοι εθελοτυφλουν.
Μεταβιβαζουν τις ευθυνες,στοχοποιουν κατηγοριες, δημιουργουν συγχρονες συνθηκες δουλειας φυσικα επειδη παντα η φτωχεια φερνει γκρινια ,αρχιζουν να μας φταινε ολοι και ολα και στον καθενα μας.
Αυτο βεβαια εχει "καλλιεργηθει" περιτεχνα απο αυτους που κινουν τα νηματα στο κουκλοθεατρο της πολιτικης ζωης.
Λοιπον πανω που ειμαι ετοιμος να γραχω για τους συνταξιουχους που σημειωτεον μεχρι χθες πληρωναν αδρα αλλα ξαφνικα εγιναν φυρα για καποιους σαν τους αρθρογραφους, που τολμανε κιολας να καθορισουν το ανωτατο ποσο συνταξης που θα πρεπει να δινεται!! (αραγε ενας δημοσιογραφος σε σχεση με ενα καθηγητη πανεπιστημιου. με ενα διευθυντη ΕΣΥ με εναν πιλοτο κλπ ποια θα ειναι η διαφορα τους η οικονομικη?)
Λοιπον και αφου μεσα στο μυαλο μου που προσπαθει να οργανωσει σκεψεις για να γραφτουν τριγυρνα και ο Σπραος χαχαχαχα , ερχεται λοιπον η μικρη μου κορη και μου λεει μπαμπακα να σου δειξω κατι η διαβαζεις?
-οχι καλη μου, πες μου!
κοιτα εκανα μια ζωγραφια και ειχε φτιαζει για το σχολειο την Κρητη!!
Με μιας χαθηκε ο σπραος και τη θεση του πηρε ο αθηναιος χαχαχαχ ελα χιουμορ κανω, αλλα με μιας κοιτωντας τη χαρα της δημιουργιας της,λεω να μην συνεχισω θα ασχοληθω με την κορουλα μου!!! εξαλλου οι περηφανοι πρωην εργαζομενοι δεν εχουν αναγκη απο εμενα ως συνηγορο και θα τελειωσω απευθυνομενος στον αρθρογραφο
Αγαπητε η ζωη ειναι μια ροδα....
-
The Following 8 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:
Bitz (24-05-13), katsaraios (24-05-13), Kostas_1 (23-05-13), Ptboul (23-05-13), S8N (23-05-13), Samaro (23-05-13), Stathis (23-05-13), wheelman (23-05-13)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP