Σελίδα 59 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 949575859606169 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 581 έως 590 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνώ μαζί σου, Στάθη, αλλά ο ...... δεν ανήκουν στην κατηγορία των βολεμένων συνταξιούχων! Αν είχαμε καμια αεροσυνοδό στο φόρουμ που βγήκε στη σύνταξη στα 45 της με 2700 το μήνα ή κανα δικαστικό που καβάντζωσε ένα μύρριο εφάπαξ και πάιρνει και 4.500 ζεστά κάθε 31, θα το καταλάβαινα.
    Και κατι αλλο που ξεχασα πριν αρη.
    Εγω δεν εκφραστηκα για κανεναν συγκεκριμενα, οχι μονο διοτι κατι τετοιο απαγορευεται και απο τους κανονες του φορουμ αλλα και απο τους κανονες καλης συμπεριφορας που προφανως ειναι αγνωστοι σε αυτη τη χωρα, αλλα γιατι δεν γνωριζω τι ειναι και τι κανει ο καθενας ατομικα, ουτε και με νοιαζει, με ενδιαφερει να αναδειξω τα κακως κειμενα που κανεις δεν διαφωνει οτι υπαρχουν, οχι μια περιπτωση που μπορει να ευνοηθηκε ή μια αλλη που ετυχε να αδικηθει.

Τωρα αν καποιος διαβαζοντας ολα αυτα τα οποια ως επι το πλειστον δεν ειναι δικες μου διαπιστωσεις, απλα με βρισκουν συμφωνο και τις μεταφερω, νοιωθει οτι φωτογραφιζεται για λογους που ο ιδιος ξερει και αντιδρα με τον ενα ή τον αλλο τροπο, τι να κανω, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (23-05-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα μην τα βαζεις ολα στο ιδιο βαρελι. Στο παραπανω εχεις λαθος φιλε.

Αυτο το επιδομα δεν εχει σχεση με το κρατος ουτε με τα χρηματα των φορολογομενων. Ειναι απο κρατησεις που γινονται στους μισθους τους, και ισχυει και σε άλλες κατηγοριες εργαζομενων.

Εχω υπολογισει οτι αν τα χρηματα που μου κρατανε για αυτο τα εβαζα απλα στην τραπεζα θα ειχα στα 25 του γυιου μου >30.000.

Σκεψου να τα επένδυα κι ολας.

Δεν φτανει που τα κομματοσκυλα μας φαγανε τα λ7 από τα Μετοχικα Ταμεια, τωρα εχουν βαλει χερι και στη τσεπη μας.

Κωστή, σ ευχαριστώ για την επισήμανση. Προσπαθώ οι πηγές μου να είναι όσο το δυνατό έγκυρες, πράγμα που έχει επαληθευτεί στο παρελθόν. Το συγκεκριμένο ήταν τουίτ πολύ σοβαρού ανθρώπου που ίσως έκανε λάθος ( ; ).

Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτο το επιδομα δεν εχει σχεση με το κρατος ουτε με τα χρηματα των φορολογομενων. Ειναι απο κρατησεις που γινονται στους μισθους τους, και ισχυει και σε άλλες κατηγοριες εργαζομενων.
    .
    Ρε κωστα και τους μισθους, απο τους οποιους γινονται οι κρατησεις ποιος τους δινει?
    Οι εξωγηϊνοι?
    Λεφτα φορολογουμενων ειναι και αυτα.
    Δεν γινεται αυτος που πληρωνει να εχει λιγοτερες παροχες απο αυτον που πληρωνεται, να καταργησουμε καθε νομο της φυσικης και της λογικης τοτε επειδη ετυχε ατομικα να μη μας βολευει.
    Γινεται?

Και γω ομως καταδικαζω αυτους που με μοναδικα προσοντα τις κομματο-επαφες τους ζουν σε βαρος μας.
    Αυτο λεω κι εγω.

5. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (23-05-13), Monsta (23-05-13), S8N (23-05-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαφωνώ και με τις ιδέες, αλλά και με τα πρόσωπα που τις εκφράζουν.
    Και να στοχοποιώ ! Γι΄αυτό θα ξεκινήσω στοχεύοντας κατ'αρχήν εμένα !

Ο Αντώνης, Αρη μου, δούλευε απο 15 χρονών και πήγαινε νυχτερινό σχολείο βοηθώντας παράλληλα την οικογένειά του.
    Και αφού δούλεψε 40 ολόκληρα χρόνια (χωρίς το στρατιωτικό) στον ιδιωτικό τομέα, βγήκε στην σύνταξη .
    Δηλαδή αν σπούδαζε μέχρι τα 28 θα έβγαινε στην σύνταξη στα 68 και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα;

Περίμενε λοιπόν πως απο τις είσφορές που πλήρωνε τόσα χρόνια θα πάρει μιά σύνταξη που θα του επέτρεπε να ζεί αξιοπρεπώς.
    Αντί αυτής, παίρνει το 40 % περίπου και πρέπει να λέει κι ευχαριστώ για όσο διάστημα θα την παίρνει ακόμα.

Και όχι μόνον αυτό, πρέπει να αισθάνεται και ενοχή αφού ορισμένοι επαγγελματίες
    και επιχειρηματίες συνεχίζουν να επιχειρούν μέχρι τα 80 τους χρόνια !
    Σαν να μήν είναι επιλογή τους.

Τώρα αν υπάρχουν σήμερα 3+ εκατομμύρια συνταξιούχοι ( και με εθελούσιες εξόδους ),και το κράτος δεν μπορεί να τους πληρώσει , αυτό το ίδιο το κράτος δεν φταίει που τους ώθησε στην σύνταξη με την πολιτική της ξαφνικής αλλαγής των νόμων συνταξιοδότησης ;;

Δηλαδή τι περίμενε ότι θα έφευγαν οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά δεν θα έπαιρναν σύνταξη;

Το έχω πεί και θα το λέω συνεχώς . Προσέξτε πως κρίνεται τις άλλες κοινωνικές ομάδες .
    Ολοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Ο ένας ταίζει τον άλλον και το να βγάζουμε μεταξύ μας τα μάτια μας μόνο σοφό δεν είναι !

ΣΗΜ : - Αργησα να απαντήσω γιατί δεν ήμουν σπίτι.
    - Περιμένω να διαβάσω σχόλια διαφωνούντων στα οποία πάλι θα γράφουν ότι ειρωνεύομαι
    Συμφωνουμε και ποτε δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχει αδικημενο ποσοστο συνταξιουχων.

Αυτο που λεμε, ειναι οτι πολυ μεγαλο ποσοστο αυτων, λαμβανουν λεφτα που δεν πρεπει με αποτελεσμα να πετσοκοβονται συνταξειςμε πληρωμενες εισφορες δεκαετιων, δουλεμενες με αιμα και ιδρωτα.

ΑΛΛΑ...η λυση δεν ειναι το να προσπαθουμε να πουμε οτι το ασφαλιστικο ειναι μια χαρα και για ολα τακακα τουτοπου φταιει ηφοροδιαφυγη.

Η φοροδιαφυγη μπορει απλα να παταχθει μελοντικα και τπτ παραπανω. Που ειναι τα λεφτα που εφαγε ο ακης πχ, και ολων αυτων που υποτιθεται οτι εχουνπιασει?
    Το μεγαλο ζητημα ειναι το τι εχουμε στα χερια μας αυτη τη στιγμη και τι μπορουμε να κανουμε.

Το ασφαληστικο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα μαζι μετηνκομματοκρατια και τουςπαρατρεχαμενους της που μεχρι και σημερα συνεχιζουν να αμοιβονται απλανεπειδη ζουν αναμεσα μας, λες και μας κανουν χαρη.

Αυτα που συμβαινουν εδω μεσα, δεν συμβαινουν πουθενα αλλου. Εμεις αντι να εστιασουμε στο υγιες κομματι και να παμε παρακατω, μυγιαζομαστε χωρις λογο και μπαινουμε σε κουβεντες χαζες που μονο το προβλημα δεν λυνουν.

Αν πει καποιος για τους επιπλοποιους πχ οτι ειναι πολυ κακοι επαγγελματιες, αγραμματοι, κτλ κτλ, θα συμφωνησω, γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων ειναι ετσι ακριβως.

Δεν θα κατσω να λεω πραγματα που δεν τα πιστευω επειδη ειμαι ενας απο αυτους. Θα κοιταξωνα γινω καλυτερος απλα. Τι να πω δλδ που οι μισοι και παραπανω δεν πληρωνουν τπτ πλεον και γινοντσι βαρος στο υγιεςκοματι τουκλαδου?

Αντικειμενικοτητα. Αυτο τπτ αλλο. Αν υπαρχει τωρα καποιος 47αρης συνταξιουχος που βγηκε προωρα με το εφαπξακι του,ε συγνωμη κιολα, αλλα ας παρεξηγηθει και λιγο. Καποιοι κακοπερνανε για να περνα αυτος καλυτερα και ακουραστα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 23-05-13 στις 20:38
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 8 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (23-05-13), Monsta (23-05-13), nikos1400 (23-05-13), PANOS-E60 (23-05-13), S8N (23-05-13), Samaro (23-05-13), Stathis (23-05-13), vagmag (24-05-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τώρα αν υπάρχουν σήμερα 3+ εκατομμύρια συνταξιούχοι ( και με εθελούσιες εξόδους ),και το κράτος δεν μπορεί να τους πληρώσει , αυτό το ίδιο το κράτος δεν φταίει που τους ώθησε στην σύνταξη με την πολιτική της ξαφνικής αλλαγής των νόμων συνταξιοδότησης ;;
    εγω Αντωνη συμφωνω με όλο το ποστ σου αλλά θελω να κάνω ένα σχόλια στο κομμάτι που κάνω quote.

πως αντιλαμβανόμαστε το "κρατος' ? Ειναι κάτι εξω από εμάς τους ίδιους ? Ειναι κάτι αφηρημενο και απρόσωπο που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντι στον καθένα μας ? Ειναι ενας αντίπαλος γιά ολόκληρη τη ζωή μας ? Προσπαθεί να μας ξεγελάσει και εμείς αντιστεκόμαστε ?

εγω το βλέπω σαν μια μεγάλη επιχείρηση, η οποία στελεχωνεται από συμπολίτες μας (ισως και συγγενείς μας) και οι οποίοι κάνουν ένα εργο που δεν θέλει κανείς ιδωτης να κάνει. Το εργο αυτό όμως διέπεται από οικονομικούς κανόνες, ψηφίζει και εκτελεί προυπολογισμό η Βουλή γιά να εκτελεστεί. Λοιπόν,αυτη η επιχείρηση έπεσε έξω, πτωχευσε. Οι εκπρόσωποί μας πολιτικοί που το διοίκησαν, το εριξαν στα βραχια.

Ποός εχει δικαιώματα σήμερα από το πτωχευμένο κράτος ? Η δική μου λογική λέει κανείς δεν εχει. Ψηφίσαμε, εκλέξαμε ... και χασαμε. Από ποιόν ζητάμε να μας προστατευσει ? Ολοι χασαμε, εγω το μισθό μου, εσύ τη σύνταξη, ο άλλος τα ομόλογά του, ο άλλος το μαγαζί του.

Θελω να πω, οι αναφορές μας στην έννοια κράτος που οφείλει να αποκαταστησει όλες τις αδικίες, μορούν να περιμένουν, εως ότου αυτό το κράτος ξαναμπορέσει να εκτελέσει προυπολογισμό χωρις τρυπες ... Μπορούμε όλοι να βαλουμε ενα χερακι σε αυτη την κατευθυνση.

αυτά πάντα φιλικά και με εκτίμηση.

9. The Following 12 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (23-05-13), bill_m3 (24-05-13), Bitz (24-05-13), Kostas_1 (23-05-13), Monsta (23-05-13), nikos1400 (23-05-13), nuovo.. (23-05-13), S8N (23-05-13), Samaro (23-05-13), Stathis (23-05-13), Thomelef (23-05-13), vagmag (24-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτο που λεμε, ειναι οτι πολυ μεγαλο ποσοστο αυτων, λαμβανουν λεφτα που δεν πρεπει με αποτελεσμα να πετσοκοβονται συνταξειςμε πληρωμενες εισφορες δεκαετιων, δουλεμενες με αιμα και ιδρωτα.
    Αυτο ακριβως θωμα.
    Μπαινοντας στο συστημα αρκετοι που δεν επρεπε χανουν οσοι δικαιουνται.
    Αυτο μερικοι φιλοι μας δεν μπορουν να το καταλαβουν, οτι ουσιαστικα υπερ τους φωναζουμε, διοτι αν εξελειπαν τα φαινομενα που συζηταμε, οι συνθηκες για τους ιδιους θα ηταν πολυ καλυτερες.
    Ισως να φταιμε κι εμεις που δεν το δωσαμε να γινει κατανοητο, αλλα δεν γινεται παντα να δινει κανεις μασημενη τροφη στον αναγνωστη.
    Ειναι καλο και ο ιδιος να σκεφτεται και να ανακαλυπτει τι κρυβεται πισω απο λεξεις και εκφρασεις και να μη βγαζει βιαστικα συμπερασματα.

11. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Kostas_1 (23-05-13), Monsta (23-05-13), S8N (23-05-13), Thomelef (23-05-13), vagmag (24-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτό που κατάλαβα είναι πως σε αυτό το πόστ μεταφέρουμε και αναφέρουμε απόψεις τρίτων, τις οποίες διανθίζουμε με κοσμητικά επίθετα και προσβλητικά σχόλια.

Κανείς δεν μιλά προσωπικά για λόγους ευγένειας, αλλά όταν θίγεται το σύνολο στο οποίο ανήκει τότε τα πράγματα αλλάζουν !

Τότε πρέπει να υπερασπιστούμε την ομάδα μας !

Για να θυμηθούμε τι διαβάσαμε μερικές σελίδες πρίν !!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παράθεση:
    Αρχικό μήνυμα απο michalis 330
    Σταθη αν σε καποιο ποστ αποκαλουσαν τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας κλικα και μαφια.....θα το προσπερνουσες;;;
    εσυ τι νομιζεις, οτι θα το αφηνα?
    αυτην την εντυπωση σου εχουν δωσει τα κειμενα μου?
    .
    Μήπως δεν κατάλαβα καλά τι διάβασα ;;

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποσο παραξενο θα σας φανει οτι οι ξενοι ξερουν και εχουν καταλαβει πολλα παραπανω για το πρπβλημα της ελλαδος απ'οτι εμεις οι ιδιοι?

Ειναι τραγικο το γεγονος οτι ειμαστε λαος με μηδενικη αντιληψη της καταστασης, και το μονο στο οποιο ειμαστε ικανοι να κανουμε, ειναι να κατηγορουμε μια ζωη τους αλλους για το χαλι στο οποιο μονοι μας μπηκαμε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

14. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Kostas_1 (23-05-13), oldcarskickass (24-05-13), PANOS-E60 (23-05-13), S8N (23-05-13), Stathis (23-05-13), vagmag (24-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Αυτό που κατάλαβα είναι πως σε αυτό το πόστ μεταφέρουμε και αναφέρουμε απόψεις τρίτων, τις οποίες διανθίζουμε με κοσμητικά επίθετα και προσβλητικά σχόλια.

Κανείς δεν μιλά προσωπικά για λόγους ευγένειας, αλλά όταν θίγεται το σύνολο στο οποίο ανήκει τότε τα πράγματα αλλάζουν !

Τότε πρέπει να υπερασπιστούμε την ομάδα μας !

Για να θυμηθούμε τι διαβάσαμε μερικές σελίδες πρίν !!!

Μήπως δεν κατάλαβα καλά τι διάβασα ;;
    Μαλλον δεν καταλαβες τι διαβασες αντωνη, ή πιο σωστα δεν διαβασες καν, διοτι αυτο που εγραψα και quotαρισες δεν επιδεχεται καμια παρερμηνια.
    Ουτε καν κακοπιστη.

Επισης σε παρακαλω μην ξαναπαραβαλεις γραπτο μου, διοτι με ενοχλει, καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα και θα σου αποδειξω οτι η εντυπωση που σου εχω δωσει ειναι λαθος.
    αν σε ενοχλει κατι που γραφω ή νοιωθεις οτι φωτογραφιζεσαι σε παρακαλω να το αναφερεις για να το σβησω, δεν εχω προθεση να προσβαλω κανεναν.
    Απο την αλλη εχω καποιες αποψεις οπως ολοι και αν με κατι δεν συμφωνω δυστυχως δεν μπορω να πω ψεματα με μονο σκοπο να γινω αρεστος σε καποιον-καποιους που ετυχε να εχουμε κοινο ενδιαφερον το αυτοκινητο. Λυπαμαι.

Φιλικα παντα.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω φιλε Σταθη φυσικα και διαφωνω οπως διαφωνω με καθε αντιληψη αυστηρα λογιστικη σε οτι αφορα ανθρωπινη ζωη!
    Με οσο χιουμορ διαθετω για καποιους καλο για αλλους οχι προσπαθω να εχω μια θεωρηση των πραγματων για να αμυνθω και εγω ο ιδιος σε αυτη τη τραγικη κατασταση που βιωνουμε σαν χωρα και πολλοι εθελοτυφλουν.
    Μεταβιβαζουν τις ευθυνες,στοχοποιουν κατηγοριες, δημιουργουν συγχρονες συνθηκες δουλειας φυσικα επειδη παντα η φτωχεια φερνει γκρινια ,αρχιζουν να μας φταινε ολοι και ολα και στον καθενα μας.
    Αυτο βεβαια εχει "καλλιεργηθει" περιτεχνα απο αυτους που κινουν τα νηματα στο κουκλοθεατρο της πολιτικης ζωης.
    Λοιπον πανω που ειμαι ετοιμος να γραχω για τους συνταξιουχους που σημειωτεον μεχρι χθες πληρωναν αδρα αλλα ξαφνικα εγιναν φυρα για καποιους σαν τους αρθρογραφους, που τολμανε κιολας να καθορισουν το ανωτατο ποσο συνταξης που θα πρεπει να δινεται!! (αραγε ενας δημοσιογραφος σε σχεση με ενα καθηγητη πανεπιστημιου. με ενα διευθυντη ΕΣΥ με εναν πιλοτο κλπ ποια θα ειναι η διαφορα τους η οικονομικη?)
    Λοιπον και αφου μεσα στο μυαλο μου που προσπαθει να οργανωσει σκεψεις για να γραφτουν τριγυρνα και ο Σπραος χαχαχαχα , ερχεται λοιπον η μικρη μου κορη και μου λεει μπαμπακα να σου δειξω κατι η διαβαζεις?
    -οχι καλη μου, πες μου!
    κοιτα εκανα μια ζωγραφια και ειχε φτιαζει για το σχολειο την Κρητη!!
    Με μιας χαθηκε ο σπραος και τη θεση του πηρε ο αθηναιος χαχαχαχ ελα χιουμορ κανω, αλλα με μιας κοιτωντας τη χαρα της δημιουργιας της,λεω να μην συνεχισω θα ασχοληθω με την κορουλα μου!!! εξαλλου οι περηφανοι πρωην εργαζομενοι δεν εχουν αναγκη απο εμενα ως συνηγορο και θα τελειωσω απευθυνομενος στον αρθρογραφο
    Αγαπητε η ζωη ειναι μια ροδα....

17. The Following 8 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (24-05-13), katsaraios (24-05-13), Kostas_1 (23-05-13), Ptboul (23-05-13), S8N (23-05-13), Samaro (23-05-13), Stathis (23-05-13), wheelman (23-05-13)

Σελίδα 59 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 949575859606169 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP