δεν ριχουμε τους παντες στο ιδιο καζανι ρε ηλια το εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτο.
με τους κακους τα εχουμε, οι καλοι ειναι φιλοι μας...![]()
δεν ριχουμε τους παντες στο ιδιο καζανι ρε ηλια το εχουμε πει χιλιαδες φορες αυτο.
με τους κακους τα εχουμε, οι καλοι ειναι φιλοι μας...![]()
Όση ώρα γράφουμε, ακούω ένα θόρυβο από τη φτερωτή του κλιματιστικού στο γραφείο. Στην αρχή έπεσε ένα μουμιοποιημένο μισοφαγωμένο έντομο. Εν συνεχεία ένα δεύτερο. Την τρίτη φορά νόμιζα ότι θα πάρω το DAIKIN στα χέρια όταν τελικά έπεσε μια ουρά από σαμιαμίδι. Πριν λίγο έπεσε και το ίδιο, μισοπεθαμένο.
Η πλάκα είναι ότι έκανα συντήρηση και καθαρισμό πριν από μια εβδομάδα.
Άτιμη μαφία ψυκτικών! ΟΥΥΥΥΡΤΤ.
Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), gant (15-05-13), Κωνσταντίνος (15-05-13)
S8N (15-05-13)
οτι θελεις απο μυρωδικα .αλλα φιλε εγκριση απο fda μη ζητησεις χαχαχαχαχα
μεχρι και φρεσκια δαφνη για τις φακες εχω, αυτα μου εμειναν μαζι με τα εκατονταδες μακαρονια απο την περσινη και προπερσινη χρεοκοπια
Ελα απογευμα μαρουσι κερναμε κρεπα!!
εμενα η γυναικα μου ειπε πηρα ψαρι για αυριο και της λεω \
χορταινει ο λυκος με τα μουρα?
χαχαχαχα
στο χωριο μου το ψαρι ηταν για μεζε με ουζο χαχαχαχαχα
Νομίζω Στάθη με παρά πολυ σεβασμό ότι γίνεσαι καλός με τον Μονστα και μας τσουβάλιαζεις όσους διαφωνούμε στο συνεχές απίστευτο οχετο κατα των πάντων που φταίνε για την κατάντια της χώρας που ζούμε ολοι ·
Παιδιά και αποπαιδια δλδ .
Αν πέρα απο αυτα νομιζεισ οτι σε έχω προσβάλει σαν άνθρωπο όπως δυστυχώς αφήνεις τον φίλο σου να προσβάλει λυπάμαι δεν το ήθελα.![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Καλά Γιώργο ότι να ναι...
Μετά από τόσα χρόνια στο φόρουμ, τόσα σεντόνια του Στάθη στο επικαιρότητα από την αρχή με συνομιλητή τον ....'πολίτη του κόσμου', τη δική σου προσωπική ενασχόληση επίσης από την αρχή, αυτά έχεις καταλάβει γιατί με 'υποστηρίζει' ο Στάθης ;;![]()
Όχι ρε φίλε, είναι επειδή του κάνω babysitting κάθε βράδυ για να μπορεί να βγαίνει λίγο να ξελαμπικάρει ο άνθρωπος με όλα κα κουλά και παράλογα που βλέπει και ακούει τριγύρω του.
..........
Όσο για το άλλο περί προσβολών (σχολιασμό στα άρθρα που ανεβάζω), ο Στάθης με κάλυψε με το ποστ που έκανες quote, που προφανώς δεν κατάλαβες. Δε βλέπω το λόγο που κανείς δε κάνει πολιτισμένο αντίλογο αν κάπου διαφωνεί, αντ αυτού πρέπει να γίνεται πανικός κάθε τρεις και λίγο.
Είναι τουλάχιστον α υ τ ο ν ό η τ ο ότι δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, τι πρέπει δηλαδή, κάθε φορά που κάνουμε ένα σχολιασμό να το βάζουμε και υστερόγραφο ;;;; Έλεος & 15 facepalm.
Η καυστικότητα μέσω σχολιασμού άρθρων από τη πλευρά μου θα συνεχίσει εφόσον το επιτρέπουν οι διαχειριστές, ενώ όποιος θέλει να συμμετέχει με τις απόψεις του είναι βέβαια ευπρόσδεκτος. To those that can't hold their liquor, oh well, tough sh!t.
Stathis (18-05-13)

katsaraios (16-05-13), Monsta (16-05-13)