Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανονιστε να κλεισει το θεμα οπως η επικαιροτητα και τα αθλητικα.

Πραγματικα τοσα χρονια δεν το εχω καταλαβει αυτο το πραγμα.

Καποιος βλεπει μια αποψη που τον ενοχλει για τον α ή β λογο.

Γιατι δεν την προσπερναει να παει στο καλο και να ασχοληθει με κατι αλλο που δεν τον ενοχλει?

Στην πραγματικη ζωη σας, στο δρομο, στη δουλεια, στη γειτονια σας τι κανετε?
    Τα βαζετε με οτι δεν σας αρεσει εσας, η μονο δικτυακα συμπεριφερεστε ετσι?
    Σταθη αν σε καποιο ποστ αποκαλουσαν τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας κλικα και μαφια.....θα το προσπερνουσες;;;

2. The Following 7 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (15-05-13), bakalos (15-05-13), gant (15-05-13), hades7 (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13), Samaro (15-05-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηλια σε παω τωρα πατημα κοντρα να ξεσπασεις ,εχω βαλει μαφ και προγραμμα θα σε ξεφλουδισω σαν καροτακι ...
    Να πουμε μετα για την κλικα -μαφια των καταστηματων του ευρυτερου χωρου του αυτοκινητου που δεν ακουμπαμε τοσο φανατικα αν και θα επρεπε αφου ειμαστε και αυτοκινητιστικο φορουμ.
    Αλλα οποιος εχει την λασπη κοιταει να την πεταξει στον διπλανο του και να το παιζει και λαμπικοςςςςς...

Ξυπνησανε μνημες χαχαχαχααχα ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 7 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), gant (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Panos 316T (15-05-13), Samaro (15-05-13), wheelman (15-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηλια σε παω τωρα πατημα κοντρα να ξεσπασεις ,εχω βαλει μαφ και προγραμμα θα σε ξεφλουδισω σαν καροτακι ...
    Να πουμε μετα για την κλικα -μαφια των καταστηματων του ευρυτερου χωρου του αυτοκινητου που δεν ακουμπαμε τοσο φανατικα αν και θα επρεπε αφου ειμαστε και αυτοκινητιστικο φορουμ.
    Αλλα οποιος εχει την λασπη κοιταει να την πεταξει στον διπλανο του και να το παιζει και λαμπικοςςςςς...

Παληκαρι...εμενα στοχοποιοεις;;;;

6. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

katsaraios (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Samaro (15-05-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παληκαρι...εμενα στοχοποιοεις;;;;
    Απο εσενα και την επιχειρηση σου μπορω να σκαναρω την αποδειξη

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

8. The Following 5 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13), Samaro (15-05-13), wheelman (15-05-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

Τύπε, έτσι όπως έιμαι τώρα σε προσπερνάω και με τα πόδια
    χαχαχαχαχαχα

10. The Following 6 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

bakalos (15-05-13), Bitz (15-05-13), gant (15-05-13), katsaraios (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Σταθη αν σε καποιο ποστ αποκαλουσαν τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας κλικα και μαφια.....θα το προσπερνουσες;;;
    εσυ τι νομιζεις, οτι θα το αφηνα?
    αυτην την εντυπωση σου εχουν δωσει τα κειμενα μου?
    εχουν υπαρξει και τετοια στο παρελθον (ειδικα την εποχη των φουρνων μικροκυματων για οσους θυμουνται) και πολλα μαλιστα και ακομα υπαρχουν καποια.

οποιος διατυπωνει ή χειροκροτει τετοιους υπαινιγμούς (ναι για εσας που πατατε thanks το λεω) ειναι το λιγοτερο μακρια νυκτωμενος και εμπαθης για να μην πω τιποτα βαρυτερο.

δυστυχως -για εσας- παιδια δεν εχουν ολοι τη νοοτροπια της συντεχνιας και της μαφιας οπως ισως εχετε συνηθισει στους χωρους σας.

προσωπικα το επαγγελμα μου το κρατησα και το κρατω ευλαβικα εξω απο το φορουμ μιχαλη οχι για αλλο λογο, αλλα για να μη δωσω σε κανεναν δικαιωμα για το παραμικρο.

αντιθετα εσενα και αρκετους ακομα τους εχω εγω και η ομαδα στο χωρο που πληρωνουμε να διαφημιζονται δωρεαν.
    λιγος σεβασμος λοιπον σε αυτους που δινουν βημα σε σενα και σε αλλους δεν βλαπτει.
    το εχουμε πει πολλες, απειρες φορες, κανενας δεν πιεσε κανεναν να γινει μελος, αν κατι δεν αρεσει να το συζητησουμε, αν δεν μπορουμε να βρουμε λυση κανεις δεν κραταει κανεναν με το ζορι.
    ασχημη, προσβλητικη, ειρωνικη συμπεριφορα φανερωνει μονο προβληματικο χαρακτηρα και τιποτε αλλο.

εχω την εντυπωση τελευταια οτι μετα απο τα 4 σχεδον χρονια που ειμαστε εδω μερικοι εμουμε αρχισει και παρα-γνωριζομαστε.
    ειτε λοιπον αυτο θα σταματησει σεβομενοι τους κανονες καλης συμπεριφορας και συζητησης, ειτε θα κλεισουμε τα γενικα θεματα και θα περιοριστουμε στο αυτοκινητο αφου βλεπουμε οτι αυτα δημιουργουν προστριβες, ειτε θα χωρισουν οι δρομοι μας με οσους δεν συμφωνουμε.
    σκεφτειτε το, εγω δεν εχω προβλημα σε καμια απο τις τρεις λυσεις.

τωρα οσο αφορα αυτο που ειπωθηκε για τα μαγαζια αυτοκινητου, ελευθεροι ειστε να το κανετε (και το εχετε κανει), δινοντας ομως στοιχεια σας.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.

12. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (15-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

εσυ τι νομιζεις, οτι θα το αφηνα?
    αυτην την εντυπωση σου εχουν δωσει τα κειμενα μου?
    εχουν υπαρξει και τετοια στο παρελθον (ειδικα την εποχη των φουρνων μικροκυματων για οσους θυμουνται) και πολλα μαλιστα και ακομα υπαρχουν καποια.

οποιος διατυπωνει ή χειροκροτει τετοιους υπαινιγμούς (ναι για εσας που πατατε thanks το λεω) ειναι το λιγοτερο μακρια νυκτωμενος και εμπαθης για να μην πω τιποτα βαρυτερο.

δυστυχως -για εσας- παιδια δεν εχουν ολοι τη νοοτροπια της συντεχνιας και της μαφιας οπως ισως εχετε συνηθισει στους χωρους σας.

προσωπικα το επαγγελμα μου το κρατησα και το κρατω ευλαβικα εξω απο το φορουμ μιχαλη οχι για αλλο λογο, αλλα για να μη δωσω σε κανεναν δικαιωμα για το παραμικρο.

αντιθετα εσενα και αρκετους ακομα τους εχω εγω και η ομαδα στο χωρο που πληρωνουμε να διαφημιζονται δωρεαν.
    λιγος σεβασμος λοιπον σε αυτους που δινουν βημα σε σενα και σε αλλους δεν βλαπτει.
    το εχουμε πει πολλες, απειρες φορες, κανενας δεν πιεσε κανεναν να γινει μελος, αν κατι δεν αρεσει να το συζητησουμε, αν δεν μπορουμε να βρουμε λυση κανεις δεν κραταει κανεναν με το ζορι.
    ασχημη, προσβλητικη, ειρωνικη συμπεριφορα φανερωνει μονο προβληματικο χαρακτηρα και τιποτε αλλο.

εχω την εντυπωση τελευταια οτι μετα απο τα 4 σχεδον χρονια που ειμαστε εδω μερικοι εμουμε αρχισει και παρα-γνωριζομαστε.
    ειτε λοιπον αυτο θα σταματησει σεβομενοι τους κανονες καλης συμπεριφορας και συζητησης, ειτε θα κλεισουμε τα γενικα θεματα και θα περιοριστουμε στο αυτοκινητο αφου βλεπουμε οτι αυτα δημιουργουν προστριβες, ειτε θα χωρισουν οι δρομοι μας με οσους δεν συμφωνουμε.
    σκεφτειτε το, εγω δεν εχω προβλημα σε καμια απο τις τρεις λυσεις.

τωρα οσο αφορα αυτο που ειπωθηκε για τα μαγαζια αυτοκινητου, ελευθεροι ειστε να το κανετε (και το εχετε κανει), δινοντας ομως στοιχεια σας.

αυτα τα ολιγα προς το παρον.
    Αρα συμφωνουμε οτι και ο Ηλιας δεν επρεπε να προσπερασει αυτο το οποιο κατα την κριση του τον προσεβαλε.
    Τωρα οσο αφορα την διαφημιση...την εκανα κατωπιν πιεσεων,και προσπαθω οσο γινετε να μην αναφερω το ποιος ειμαι και με τι καταπιανομαι.

υ.γ Για προσβλητικη συμπεριφορα και ειρωνεια πιστευω οτι δεν απευθυνεσαι σε εμενα.

14. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

S8N (15-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Αρα συμφωνουμε οτι και ο Ηλιας δεν επρεπε να προσπερασει αυτο το οποιο κατα την κριση του τον προσεβαλε.
    Τωρα οσο αφορα την διαφημιση...την εκανα κατωπιν πιεσεων,και προσπαθω οσο γινετε να μην αναφερω το ποιος ειμαι και με τι καταπιανομαι.

υ.γ Για προσβλητικη συμπεριφορα και ειρωνεια πιστευω οτι δεν απευθυνεσαι σε εμενα.

ο ηλιας καλα εκανε και καθησε και εξηγησε δυο πραγματα.
    στο δευτερο ποστ ομως, το πρωτο ηταν μονο προσωπικη επιθεση προς κατι που δεν του αρεσε δικαιως ή αδικως.

τη διαφημιση δεν την ειπα για κακο, δεν ξερω καν αν διαφημιζεσαι αν εχεις κανεις προσφορες κλπ, εχω καιρο να το παρακολουθησω, το ανεφερα λογω του τιτλου.

το σχολιο για την προσβλητικη συμπεριφορα δεν απευθυνοταν σε εσενα ειδικα, ομως η αιχμη και ο υπαινιγμος που αφησες ηταν ασχημος.
    επειδη αμφισβητησες την ευθυτητα και ακεραιοτητα του χαρακτηρα μου. πραγμα που δεν το επιτρεπω, ουτε εχω δωσει το δικαιωμα σε εσενα ή οποιον αλλο να το κανει.
    το ιδιο ασχημα αντεδρασαν οσοι πατησαν "μπραβο" σε ενα τετοιο γραφομενο.

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

στο δευτερο ποστ ομως, το πρωτο ηταν μονο προσωπικη επιθεση προς κατι που δεν του αρεσε δικαιως ή αδικως.
    Δέν μου άρεσε ο τρόπος του κ. Monsta, θα μπορούσε να εκφέρει την άποψη του -και καλά θα έκανε-
    όχι όμως ρίχνωντας τους πάντες στο ίδιο καζάνι,
    χαρακτηρίζοντας με αυτό τον τρόπο έναν ολόκληρο κλάδο.

17. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

τη διαφημιση δεν την ειπα για κακο, δεν ξερω καν αν διαφημιζεσαι αν εχεις κανεις προσφορες κλπ, εχω καιρο να το παρακολουθησω, το ανεφερα λογω του τιτλου.

το σχολιο για την προσβλητικη συμπεριφορα δεν απευθυνοταν σε εσενα ειδικα, ομως η αιχμη και ο υπαινιγμος που αφησες ηταν ασχημος.
    επειδη αμφισβητησες την ευθυτητα και ακεραιοτητα του χαρακτηρα μου. πραγμα που δεν το επιτρεπω, ουτε εχω δωσει το δικαιωμα σε εσενα ή οποιον αλλο να το κανει.
    το ιδιο ασχημα αντεδρασαν οσοι πατησαν "μπραβο" σε ενα τετοιο γραφομενο.
    Σταθη δουλευομαστε;;;;
    Θελεις να μου πεις οτι απλα φανταστηκες οτι εχω κανει διαφημιση;
    Επισης για ποιον υπαινιγμο μιλας;
    Τωρα εαν προσεβαλα την ακεραιοτητα σου....ζηταω συγνωμη

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •