Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παραπανω ειπες ηλια οτι δεν θα καθομουν με σταυρωμενα χερια αν ηθελαν να μου κλεισουν τη νομιμη επιχειρηση μου.
    Φυσικα και δεν θα καθομουν, αν ομως η επιχειρηση μου ηταν παρανομη?

Αν εχω καταλαβει καλα εδω δεν μιλαμε για οσους ειναι νομιμοι στις λαϊκες, αλλα για οσους δεν ειναι και οχι μονο αυτο, αλλα αντιδρουν στην επιβολη κανονων ωστε να σταματησουν να ειναι παρανομοι και να μπει καποια ταξη.
    Λαθος το εχω καταλαβει?

Αν θελετε να χαϊδευουμε οσους δεν ειναι συμφωνοι με το νομο επειδη τι να κανουμε ανθρωποι ειναι και αυτοι, ειναι μια αποψη, αλλα εγω τουλαχιστον ειμαι αντιθετος.

Οσο για οσους ενοχλουνται δηθεν και μιλανε για προπαγανδες και αλλα τετοια αστεια, ας μη συμμετεχουν ή ας μην απαντουν σε κατι που τους στεναχωρει, ουτε να λαμβανουν υπ οψη κατι που θεωρουν κατευθυνομενο.
    Τα μαθηματα ομως ας τα αφησουν για αλλου. Οχι μαθηματα εδω.

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (15-05-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παραπανω ειπες ηλια οτι δεν θα καθομουν με σταυρωμενα χερια αν ηθελαν να μου κλεισουν τη νομιμη επιχειρηση μου.

Αν εχω καταλαβει καλα εδω δεν μιλαμε για οσους ειναι νομιμοι στις λαϊκες, αλλα για οσους δεν ειναι και οχι μονο αυτο, αλλα αντιδρουν στην επιβολη κανονων ωστε να σταματησουν να ειναι παρανομοι και να μπει καποια ταξη.
    Λαθος το εχω καταλαβει?

Αν θελετε να χαϊδευουμε οσους δεν ειναι συμφωνοι με το νομο επειδη τι να κανουμε ανθρωποι ειναι και αυτοι, ειναι μια αποψη, αλλα εγω τουλαχιστον ειμαι αντιθετος.

Οσο για οσους ενοχλουνται δηθεν και μιλανε για προπαγανδες και αλλα τετοια αστεια, ας μη συμμετεχουν ή ας μην απαντουν σε κατι που τους στεναχωρει, ουτε να λαμβανουν υπ οψη κατι που θεωρουν κατευθυνομενο.
    Τα μαθηματα ομως ας τα αφησουν για αλλου. Οχι μαθηματα εδω.

Συμφωνω 100%...εκτος απο την τελευταια παραγραφο.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

bakalos (15-05-13), gant (15-05-13), Samaro (15-05-13)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Με το να ανακαλέσουν όλες τι άδειες, δεν ξεσκαρτάρουν τους παράνομους-που μεταξύ μας παντού υπάρχουν- εάν ήθελαν να το κάνουν αυτό θα θέσπιζαν κάποιου είδους κανόνες και ελέγχους.

Λαθος το εχω καταλαβει?
    Στις Λαϊκές υπάρχουν δύο κατηγορίες πωλητών
    1) οι Επαγγελματίες όπου αγοράζουν εμπορευμα απο την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών και το μεταπωλούν σε υπαίθριους Πάγκους σε προκαθορισμένα σημεία και ημέρες.
    Παράνομος θα μπορούσε να είναι κάποιος που δέν εκδίδει παραστατικά όπως κάθε εμπορική επιχερίρηση, και να μήν αποδίδει ΦΠΑ και ΙΚΑ.

2) Οι Παραγωγοι , όπου καλλιεργούν εμπορεύματα και τα μεταπωλούν
    στα προαναφερθέντα σημεία.
    Παράνομος θα μπορούσε να είναι κάποιος που δέν έχει γή να καλιεργήσει και να διαμένει μόνιμα σε τόπο διαφορετικό απο αυτόν που έχει δηλωμένη γή και τέλος να μην πληρώνει εφορία και ΟΓΑ.

Με το να ανακαλέσει τις άδειες και των δύο ανωτέρω κατηγοριών δέν διαχωρίζει του παράνομους απο τους μή, καθώς θα μπορούσε κάποιος παράνομος να ξαναπάρει άδεια
    (λέμε τωρα, κατα τα φαινόμενα δέν θα πάρει κανείς)ενώ κάποιος νόμιμος όχι.

Δέν είπα αυτό, το έγραψα και πρίν.
    Προφανώς και δέν θέλω να μου χαϊδεουν τα αυτιά γιατί δεν θα πάω ποτέ μπροστά.
    Απο την άλλη όμως δέν γίνεται να ανεχτώ, απο την στιγμή που με αφορά
    να θίγομαι και εγώ μαζί με όλους τους εν δυνάμει παράνομους.

6. The Following 11 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

bakalos (15-05-13), Bitz (15-05-13), deepBLUE (15-05-13), hades7 (15-05-13), katsaraios (15-05-13), Moufas E46 (15-05-13), Nino (15-05-13), Ptboul (15-05-13), S8N (15-05-13), Samaro (15-05-13), Stathis (15-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP