Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, αλλά δεν είμαστε ευρώπη και το να πάρεις μια πόρσε για παρουσίαση από καποιον ντήλερ και να γράψεις κάτι κολακευτικό γι αυτόν δεν είναι και το εγληματικότερο, άσχετα αν αυτός αργότερα αποδεικνύεται λαμόγιο και εκτίθεσαι και σύ.
Τουλάχιστον στους 4τ ότι έκαναν δεν το έκαναν copy paste από τις ξενόφωνες εκδόσεις των περιοδικών τους.
Και για μη αμαυρίζουμε μια πορεία 40 χρόνων, έχω διαβάσει και για λάντσια και αλφα που κρεμούσαν οι πόρτες απ τους μεντεσέδες, για τρύπια από σκουριά πατώματα, για ηλεκτρολογικά που έβγαινα εκτός με μόνο μια ομίχλη.
Για bmw που παρά το "σπαστό διαφορικό" χόρευαν τρελλά τον κώλο τους στην βροχή και αυτό που έσωζε την κατάσταση ήταν το τιμόνι -ξυράφι.
Γιά τα ντατσουν και τογιότα που παρά τις πρωτόγονες αναρτήσεις και τιμόνια τους, ήταν ποιοτικότερα των πρωτοπόρων στην ενεργητική ασφάλεια σιτροέν και ρενώ.
Τού έκοβαν τότε τις διαφημήσεις όπως ισχυρίζονταν και δεν είχα κανένα λόγο να μη τον πιστέψω. Του έλεγαν κατηγορείς το προιόν μας στο περιοδικό σου, θέλεις και διαφήμιση?
Από την άλλη όμως, ναι, την τελευταία δεκαετία, η μπάλα χάθηκε.
Γέμισαν, φούσκωσαν τα μυαλά, απομακρύνθηκαν οι παλιοί συνοδοιπόροι του όπως συνήθιζε να τους αποκαλεί, ξανοίχτηκε επιχειρηματικά, οικονομικά και να το τέλος.
Βασικός υπεύθυνος είναι μόνο αυτός και κανείς άλλος.
Πάντως αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως οι συντάκτες, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι που δούλευαν μέχρι πρό τινος, και μορφωμένα παιδιά ήταν και μέσα απ τις σελίδες η δουλειά τους δεν μπορώ να πώ ότι δεν μου άρεζε.