Κατ εμέ έκανε ένα μεγάλο λάθος η εν λόγω καθηγήτρια....
Έπρεπε να τους καταγγείλει δημόσια πριν τις εκλογές...
Εκεί φαίνεται να τη παρακαλούσαν κ μετά μόλις έγινε η δουλειά τους ΤΟ ΠΟΥΛΟ κυρία μου..
Δώστα τα καθηκια δημόσια...
![]()
![]()
Κατ εμέ έκανε ένα μεγάλο λάθος η εν λόγω καθηγήτρια....
Έπρεπε να τους καταγγείλει δημόσια πριν τις εκλογές...
Εκεί φαίνεται να τη παρακαλούσαν κ μετά μόλις έγινε η δουλειά τους ΤΟ ΠΟΥΛΟ κυρία μου..
Δώστα τα καθηκια δημόσια...
![]()
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Εκεί ακριβώς ήθελα να σταθώ και εγώ από όλο το κείμενο. Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι το παιδί δεν διαθέτει καμία αγωγή και παιδεία από το σπίτι του. Οπότε βγάλτε συμπεράσματα για την οικογένεια που άρχει (σ)την χώρα.
Για να την βρουν στο χαντάκι; ή το θεωρείς υπερβολή;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
pilot (10-05-13)
https://www.real.gr/DefaultArthro.as...31714&catID=14Συλλήψεις επιχειρηματιών στην Αττική !
Τέσσερις επιχειρηματίες συνέλαβε η αστυνομία τις προηγούμενες δύο ημέρες στην Αττική για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Χαλάνδρι 65χρονος, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας παπουτσιών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 4.639.299,4 ευρώ.
Στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας συνελήφθη 53χρονος, διευθύνων σύμβουλος γνωστής εταιρείας εσωρούχων, επειδή δεν κατέβαλε στο Δημόσιο ως όφειλε 1.151.078,39 ευρώ και δεν απέδωσε ΦΠΑ ύψους 537.650,12 ευρώ.
Στο Μαρούσι, συνελήφθη 43χρονος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος εισαγωγικής-εξαγωγικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 1.054.883,03 ευρώ και 64χρονος επίσης διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 73.724,88 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ