BILL007 (06-05-13)
Παιδιά συγνώμη αν με παρεξηγήσατε, η αλήθεια είναι ότι διατύπωσα λίγο βιαστικά τη σκέψη μου. Απλά ήθελα να πω ότι τελικά, όπως για όλα στη ζωή, πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί δεν είμαστε και δεν σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Το forum είναι εξαιρετικό και για το μικρό διάστημα που είμαι μέλος μου έχει προσφέρει πολλές χρήσιμες πληροφοριές. Απλά, επειδή δεν έχω την πονηριά κάποιων, ούτε καν nickname δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω. Ας είναι, εύχομαι και ο κύριος που υπέπεσε στο σοβαρό αυτό λάθος, να ζητήσει συγνώμη από όλους. Καλή συνέχεια σε όλους
Stathis (06-05-13)
Η κορμάρα μου έστειλε και πμ να με ρωτήσει (???) για lpg αλλα έφαγε το banακι του...Με τις υγίες του...
Απαραδεκτος ο τυπος με βλαχικη κουτοπονηρια.....Θα μπορουσε καλλιστα να εκανε την προσφορα του με τιμιο τροπο σαν επαγγελματιας(αν και παω στοιχημα οτι δεν ειναι ''επισημος'' επαγγελματιας..δλδ πιθανοτατα ειναι η 2η δουλεια του,''μαυρα'' και αραχνα εσοδα δλδ)....μπραβο σε οσους τον εντοπισανε...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
A8hnaios (07-05-13)
Αντε να χαθειτε κουφαλες, ο τυπος εστειλε πμ να αγορασει τις style 107 ζαντες μου και εχασα τη πωληση με το banΕχω το τηλ. του απο το car.gr αλλα τι δουλεια να κανεις με τετοιους κουτοπονηρους..
![]()
Andri (07-05-13), bill_m3 (07-05-13), katsaraios (07-05-13), Kostas_1 (07-05-13), Vassilis ///M (07-05-13)
Εντάξει επειδή ενας παπαρας πήγε να ψαρεψει
Θύματα δε ειναι ο κανόνας !!
Το forum εχει πολυ καλα μαστορια το λέω απο εμπειρία
Προσωπική μου !!!
Και Αθήνα και Θεσσαλονίκη !!!
A8hnaios (07-05-13), Vassilis ///M (07-05-13)
Συμφωνω κ επαυξανω με το Δημητρη///....
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ΔημήτρηςΜ3 (07-05-13)
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]