Βάλε φοτο να δούμε το μπιμερ... Καλοριζικες.. Κ γω λουμαρ έβαλα πριν 2 βδομάδες... Θα δεις όντως διαφορά!!
Βάλε φοτο να δούμε το μπιμερ... Καλοριζικες.. Κ γω λουμαρ έβαλα πριν 2 βδομάδες... Θα δεις όντως διαφορά!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
sierra (09-05-13)
Σε μαυρο με ανοιχτοχρωμο σαλονι τι νουμερο μεμβρανη θα βαζατε αν δεν θελατε να σκοτεινιασει το αμαξι?Να μην φαινεται μια μαυρη μαζα οταν το βλεπει ο αλλος.
κόβουν εμβέλεια σε ασύρματη επικοινωνία. μιλάω εκ πείρας!
σε GPS δεν ξέρω αλλά στο κλείδωμα ξεκλείδωμα και αν έχεις συναγερμό με περιμετρικό ρντάρ θα έχεις 99% πρόβλημα.
Konstantinos E60 (13-05-13)
Bazil Van Sinner (02-05-13), katsaraios (08-05-13)
dafidack (02-05-13)
Κραταω λοιπον τους "κωδικους" και πριν αποφασισω δοκιμαζω![]()
Βαλτε alu light μπρος-πισω και μη σκατε για το ποσο σκουρα ειναι (αρκει να βλεπετε και να μη δημιουργουν προβλημα). Δεν ασχολειται κανεις πλεον, ουτε ΚΤΕΟ ουτε μπλοκα, με τα φιμε γιατι δεν μπορουν να τα μετρησουν, ειναι σαν να σας γραφουν κληση για χλμ με το ματι.
dafidack (06-05-13)
Θα βαλω φωτο την τεταρστη .Συναγερμο εχω δυστηχως τον εργοστασιακο οποτε δεν παιζει προβλημα αλλα θα ρωτησω και εκει να μου που για το σημα γιατι εχω περιεργεια.Σκεφτηκα στο πισω τχαμι να βαλω τιτανιουμ και τα αλλα alu light για να βλεπω καλυτερα το βραδυ παρολο που εχω ματια αετισια.Τι λετε?Οσο για το σαλονι εχω διαβασει οτι καλυτερα να ειναι ανοιχτωχρομο αν βαλεις φιλε γιατι αν ειναι μαυρο και μαυρο και το παραθυρο ε